Lue virallinen kuvaus

Globaali yliopisto

Malesian kampuksemme EduCityn kehittämisessä Iskandar Puterissa Johorissa antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokea Southamptonin yliopiston maailmanluokan koulutuksen noin 60 prosentilla saman asteen kustannuksista Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Hanki Malesiassa ainutlaatuinen 'Southamptonin' koulutus: kaksi vuotta opiskelua Malesiassa ja sen jälkeen kaksi vuotta opiskelua Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Meillä on koulutettuja opiskelijoita Malesiasta yli 50 vuoden ajan, ja meillä on hyvät yhteydet Kaakkois-Aasiaan, joka kattaa monia tieteenaloja, koulutuksen tasoja ja tutkimusta.

Kumppanuutemme alueella ovat Malayan yliopisto, Universiti Teknologi Malesia, Universiti Teknologi Petronas, Singaporen kansallinen yliopisto ja Nanyangin teknillinen yliopisto. Osallistu meihin olemaan osa tulevaisuuteen suuntautuvaa laitosta, joka ylläpitää innovaatiota ja etsintää koulutuksensa keskiössä; liittyä meihin, jotta saataisiin aikaan menestyvä globaali tulevaisuus.

  • Alumniyhteisömme on rikas, monipuolinen entisten opiskelijoiden verkosto, joka kattaa maailman
  • Maailmanluokan akateemikot ovat tieteenalojensa kärjessä, ja ne vaikuttavat myönteisesti kaikkiin maanosiin
  • Yrityksemme, hallituksemme ja valtiosta riippumattomat organisaatiokumppanimme kattavat maailman
  • Olemme osa maailmanlaajuista yliopistojen verkostoa, joka on osaamista eri puolilta maailmaa

Maailmanluokan palvelut

Southamptonissa sinulla on mahdollisuus kehittää alkuperäistä ajattelua, rajoittaa rajoja ja luoda ratkaisuja globaaleihin haasteisiin käyttämällä sellaisia laitteita, jotka ovat yhtä pitkälle kuin ajattelumme.

Siitä lähtien, kun olemme edelläkävijä tutkimukselle, joka loi perustan webin luomiselle, olemme kehittäneet tietojenkäsittelytieteen tietämystä. Web-tiedeinstituutti on, jossa opiskelijat ja tutkijat tulevat selvittämään, miten Web jatkaa maailman muuttamista.

Pyrimme suorituskykyurheilun rajoja. Suurten laitosten, kuten tuulitunneleiden ja hinaussäiliöiden yhdistelmällä, insinööritutkimuksemme auttavat eliitin urheilijoita saamaan tämän elintärkeän kilpailuedun.

Olemme investoineet 8 miljoonan punnan perustutkinto- ja projektilaboratorioihin sähkötekniikkaa varten sekä laajoja laskentatiloja. Puhdastilamme on Yhdistyneessä kuningaskunnassa suurin monitieteinen puhdastila, joka tarjoaa maailmanluokan tiloja perustutkinto-opiskelijoille.

Insinööri-, suunnittelu- ja valmistuskeskus (EDMC) on ammattitaitoinen konepaja, jota opiskelijat ja tutkijat käyttävät. Sen laaja-alaisiin palveluihin kuuluvat 3D-tulostimet, CNC-laitteet, CAD / CAM-ohjelmistot ja harjoitustyöpaja.

Opiskelijaelämä Malesiassa

Kampus

Malesialainen kampus on asetettu EduCityyn, joka on yksi Iskandarin Malesian tärkeimmistä kehityksistä. Se on uraauurtava konsepti, joka kattaa parhaat luokassa koulutuskumppanit, mukaan lukien maailmanlaajuisesti tunnustetut yliopistot, kuten Southampton, Newcastle ja Reading, jotka kaikki jakavat kansainvälisiä standardeja urheilu- ja virkistysmahdollisuuksia. Kampuksella pysyt moderneissa asuintiloissa, joissa on kahvila, pesula, rukoushuone, sisätilojen pelihuone, ulkona sulkapallo, koripallokenttä ja viehättävä kattoterassi, josta on näkymät ympäröivälle alueelle.

108131_Capture.JPG

Ympäröivä alue

Malesian talousvyöhykkeen sydämessä sijaitseva EduCity on 8 km: n päässä toisesta Crossing-sillasta Singaporeen. Se on helposti saatavilla Coastal Highwayn kautta, joka yhdistää suoraan Medinin Johor Bahrun ja Malesian Singaporen Second-Link Expresswayn. Singaporen alueellinen ilmailukeskus, Changi International Airport, on 60 minuutin ajomatkan päässä ja vain 30 minuutin päässä Senain kansainväliseltä lentokentältä.

Urheilu

Malesialaisen kampuksen opiskelijat pääsevät tutustumaan EduCityn poikkeuksellisiin fyysisiin virkistys- ja urheilutiloihin, joihin kuuluu 6000 kappaleen urheilukenttä, jossa on jalkapallo- / rugby-kenttä, ja 400 metrin urheilullinen raita, joka noudattaa yleisurheilun liiton standardeja. On myös vesikeskus, jossa on olympiakokoinen uima-allas, joka täyttää vesipallon ja synkronoidun uinnin kansainväliset uimaliiton standardit.

Opiskelija elämäsi Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Vuosia kolme ja neljä käytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevassa kampuksessamme, joka tarjoaa ystävällisen, elinvoimaisen ja monipuolisen ilmapiirin työhön ja vapaa-aikaan. Jokaisella seitsemällä kampuksellamme on oma erillinen tunne, mutta kaikilla on yhteisöllisyys, jossa opiskelu ja yhteiskunnallinen elämä voi kukoistaa.

Muodosta tulevaisuus

Southamptonin konetekniikan tutkijat työskentelevät menestyksekkäästi korkean profiilin organisaatioissa, kuten: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formula 1 -tiimi, Siemens

108132_Capture.JPG

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

University of Southampton Malaysia

Konetekniikka yhdistää luovuuden ja suunnittelun matemaattisiin ja tieteellisiin periaatteisiin ja vaikutuksiin monilla eri toimialoilla. Mekaaniset insinöörit käyttävät ... [+]

Koneenrakennus on dynaaminen tutkimushanke, joka sisältää tekniikan, fysiikan, matematiikan ja materiaalitieteen levyt. Yhdistettynä nämä rakentavat insinööreille mahdollisuuden suunnitella, analysoida, valmistaa ja ylläpitää mekaanisia järjestelmiä. Se on nykyään yksi vanhimmista ja laajimmista tekniikan aloista ja on ikivihreä yhteiskunnan kannalta. Paras polku kohti insinööriä on Southamptonissa, koska:

Sinulle myönnetään pääsy maailmanluokan mukavuuksiin, kuten tuulitunnelikompleksimme, jota käyttävät Formula 1 -ryhmät ja olympiaurheilijat.Englannin mekaanisen insinöörien instituutin (IMechE) akkreditoimat tutkintomme.Teille annetaan tehtäväksi suunnitella projekteja jokaisena opiskeluvuotena arvokkaiden teknisten valmiuksien kehittämiseksi.MEng-konetekniikkaohjelmamme tarjoavat reitin Chartered Engineer (CEng) -tilalle, jonka kansainväliset elimet, mukaan lukien Malesian hallitus, tunnustavat kansainvälisen sopimuksen, joka tunnetaan nimellä Washington Accord.Opiskelijoille split-kampusohjelmassa (2 vuotta Malesiassa ja 2 vuotta Yhdistyneessä kuningaskunnassa) tarjotaan sama kurssin sisältö ja opetuksen laatu kuin opiskelijat Yhdistyneessä kuningaskunnassa neljän vuoden ajanSisäänpääsyvaatimuksetOnnistuneille hakijoille on tyypillisesti AAA- taso matematiikan, fysiikan ja toisten osalta (lukuun ottamatta yleisiä opintoja ja kriittistä ajattelua).Tarvittaessa tarvitaan tieteellisen käytännön arvioinnin läpäisy. Vastaava määrä olisi IB : 36 pistettä, 18 korkeammalla tasolla, 6 korkeammalla matematiikalla ja korkeammalla fysiikallaSijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM): AA matematiikassa ja fysiikassa sekä A toisessa oppiaineessaUnified Examination Certificate (UEC) - Vanhempi keskitaso: Opiskelijat, jotka opiskelevat englanninkielistä tietokonetta vähintään 4: llä, kuten matematiikalla I ja II ja fysiikalla (lukuun ottamatta taidetta, kiinaa, malaiji tai matematiikkaa)Diplomi konetekniikassa (Aeronautics), Universiti Teknologi Malaysia (UTM): Ensimmäisen vuoden sisäänpääsy, jossa on vähintään 3,4 GPAMonashin yliopiston säätiö Vuosi: Matematiikan ja fysiikan keskiarvo on vähintään 310 ja 80 prosentin keskiarvo, ja siihen osallistuu laajennettu tekninen perehdytysohjelmaEnglanti kielen pätevyys: Band 1C, IELTS 6,5 kokonaisuudessaan vähintään 5,5 kullakin komponentilla.Sama vastaa IB: 36 pistettä kokonaisuudessaan, 18 korkeammalla tasolla mukaan... [-]
Malesia Johor Bahru
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southampton Malaysia

Sähkö- ja elektroniikkatekniikka vaikuttaa moniin nykyajan elämän osa-alueisiin: energiasta, terveydenhuollosta, viihteestä ja kaupasta, viestintään, valmistukseen ja ymp ... [+]

Sähkö- ja elektroniikkatekniikka ajaa tämän päivän yhdistetyn sanan perusteknologiaa. Jokainen elämämme alue, energiahuollosta ja siirrosta, lääketieteestä ja terveydenhuollosta teollisiin sovelluksiin, maailmanlaajuiseen kauppaan, liikenteeseen, viestintään, viihteeseen ja turvallisuuteen, riippuu sähkö- ja elektroniikkatekniikasta. Tämän seurauksena tällä alalla on nyt yksi maailman nopeimmin kasvavista työpaikoista, ja ammattitaitoiset sähkö- ja elektroniikkatekniset insinöörit ovat hyvin kysyttyjä. Siksi Southamptonin pitäisi olla paras valinta:

The Guardian University Guide, 2019 sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle, sijoittuu Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2. sijalle.Ison-Britannian kampuksessamme on £ 110m: n huippuluokan interdisciplinaarinen puhdastila, korkeajännite-laboratorio ja erinomaiset peruslaboratorion tilat.Olemme ensimmäiset Isossa-Britanniassa sähkö- ja elektroniikkatekniikan tutkimuksen volyymista ja laadusta (REF, 2014).MEng-sähkö- ja elektroniikkatekniikan ohjelma tarjoaa suoran reitin Chartered Engineer (CEng) -tilaan, jonka kansainväliset elimet, mukaan lukien Malesian hallitus, tunnustavat Washingtonin sopimuksella tunnetulla kansainvälisellä sopimuksella.Monikansallinen altistus jakautuneen kampuksen kautta (2 vuotta Malesiassa ja 2 vuotta Yhdistyneessä kuningaskunnassa).... [-]
Malesia Johor Bahru
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southampton Malaysia

Ilmailun ja astronautikunnan maailma on uskomattoman dynaaminen ja sisältää huippuluokan muotoilun ja tarkan tutkimusmenetelmän. Aeronautikassa ja astronautikassa, joka U ... [+]

Ilmailu- ja astronautikkotutkinnon suorittaneet ovat suurelta kysynnältä joillakin maailman johtavilla yrityksillä. Tässä voit odottaa saavansa oppimiskokemuksesi:

Pääsy maailmanluokan mukavuuksiin, mukaan lukien tuulitunnelikompleksi, jota käyttävät Formula 1 ja olympiaurheilijat.Käytännön kokemus hankkeiden suunnittelusta kunkin vuoden aikana kehittääksesi valmiuksiasi tulevana insinöörinä.Reitti Chartered Engineer (CEng) -tilalle, jonka kansainväliset elimet, mukaan lukien Malesian hallitus, tunnustavat Washingtonin kansainvälinen sopimus.Pätevyys, jonka ovat myös akkreditoineet Royal Aeronautical Society (RAeS) ja mekaanisen insinöörien laitos (IMechE).Flying mahdollisuuksia opiskelijaliiton kautta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Monikansallinen altistus jakautuneen kampuksen kautta (2 vuotta Malesiassa ja 2 vuotta Yhdistyneessä kuningaskunnassa).SisäänpääsyvaatimuksetOnnistuneille hakijoille on tyypillisesti AAA- taso matematiikan, fysiikan ja toisten osalta (lukuun ottamatta yleisiä opintoja ja kriittistä ajattelua).Tarvittaessa tarvitaan tieteellisen käytännön arvioinnin läpäisy. Vastaava määrä olisi IB : 36 pistettä, 18 korkeammalla tasolla, 6 korkeammalla matematiikalla ja korkeammalla fysiikallaSijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM): AA matematiikassa ja fysiikassa sekä A toisessa oppiaineessaUnified Examination Certificate (UEC) - Vanhempi keskitaso: Opiskelijat, jotka opiskelevat englanninkielistä tietokonetta vähintään 4: llä, kuten matematiikalla I ja II ja fysiikalla (lukuun ottamatta taidetta, kiinaa, malaiji tai matematiikkaa)Diplomi konetekniikassa (Aeronautics), Universiti Teknologi Malaysia (UTM): Ensimmäisen vuoden sisäänpääsy, jossa on vähintään 3,4 GPAMonashin yliopiston säätiö Vuosi: Matematiikan ja fysiikan keskiarvo on vähintään 310 ja 80 prosentin keskiarvo, ja siihen osallistuu laajennettu tekninen perehdytysohjelmaEnglannin kielen pätevyys: Band 1C, IELTS 6,5 kokonaisuudessaan vähintään 5,5 kullakin komponentilla.Ohjelmarakenne... [-]
Malesia Johor Bahru
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi