AUM American University of Malta

Esittely

Lue virallinen kuvaus

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Miksi AUM?

Maltan amerikkalainen yliopisto (AUM) on amerikkalaistyylinen yliopisto, joka on omistettu korkea-asteen koulutukselle ja tutkimukselle korkeimmalle tasolle kansainväliselle yhteisölle. Tutkinto-ohjelmat, tutkimustoiminta ja palvelu yhteisölle muuttavat elämää ja palvelevat yhteiskuntaa kouluttamalla eettisesti osaavia kansalaisia, luomalla tietoa ja asettamalla tiedot toimimaan globaalissa ympäristössä.

AUM kouluttaa monipuolista opiskelijaryhmää eettisesti vastuuntuntoisiksi globaaliksi kansalaiseksi, kriittiseksi ajattelijaksi ja tulevaisuuden johtajaksi akateemisesti haastavassa oppimisympäristössä. Se pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja parantamaan opetuksen, tutkimuksen, julkisen palvelun ja taloudellisen kehityksen laatua.

Tapa, jolla AUM suorittaa tutkinto-ohjelmat, on tärkeä rakennuspalikka identiteetin perustaksi. Jokainen ohjelma ohjaa opiskelijoita rakentamaan tietonsa alusta alkaen ja jäsentelemään tietä johdonmukaisella ja johdonmukaisella tavalla. Se vie opiskelijat aina perusperiaatteista käytännön harjoitteluun uusimpien alaan liittyvien teollisuusteknologioiden avulla.

Miksi opiskella Maltalla?

Malta on Välimeren keskustassa, Euroopan ja Pohjois-Afrikan välillä, ja se on Euroopan unionin pienin jäsenvaltio. Maltaan, joka on kuuluisa 7000-vuotisesta historiastaan ja 300 auringonpaistepäivästä, on tullut yksi merkittävimmistä menestystarinoista euroalueella. Yritystä edistävästä asenteestaan, huipputeknisestä infrastruktuuristaan ja liiketoiminnan vaatimaton kustannuksista johtuen siitä on tullut kasvumahdollisuuksien yrittäjien ja monikansallisten yritysten lähtömaa.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Akkreditointi

Maltan American University (AUM) yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet akateemisten standardien ja akkreditoinnin suhteen. Kaikki ohjelmat on suunnitellut ammattimainen tiedekunnan hallitus noudattamaan amerikkalaisia koulutusstandardeja korkea-asteen tasolla. Jokainen tutkinto on akkreditoitu Maltan kansallisen jatkokoulutuskomission (NCFHE) tarkastuksen jälkeen. Tämä puolestaan tarkoittaa, että kaikki AUM: ssä tarjotut tutkinnot tunnustetaan täysin myös Euroopassa ja sen ulkopuolella. Tapa, jolla suoritamme tutkinto-ohjelmasi, on tärkeä perusta identiteetillemme AUM: lla. Amerikkalaistyylinen koulutus yhdessä eurooppalaisen ympäristön ja monikulttuurisen opiskelijaryhmän kanssa tarjoaa täydellisen ympäristön ja lisäarvon oppimisellesi.

Ohjelmamme

Perusohjelmat

Haluatpa luoda innovatiivisen ja taloudellisesti menestyvän käynnistyksen, suunnitella seuraavan sukupolven videopelejä tai suunnitella futuristisen kaupungin asettelun, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tarjoamme 10 perustutkinto-ohjelmaa:

 • BS liiketoimintahallinnossa
 • BS liiketaloudessa
 • BS kirjanpidossa
 • BS pelien kehityksessä
 • BS elektroniikan ja viestinnän tekniikassa
 • BS teollisuustekniikassa
 • BS konepajateollisuudessa
 • BS rakennustekniikassa
 • BA graafisen suunnittelun ja animaation alalta
 • BA kiinan kielellä ja kulttuurilla

Jatko-ohjelmat

Valitse kolmesta liiketoiminta- ja tekniikka-alan tutkinnoista. Opetussuunnitelmassa käsitellään joukko nykyaikaisia ja kiireellisiä aiheita, ja teoria ja käytäntö ansaitsevat yhtä huomion. Ohjelma, joka on kokenut tiedekunnan johtavista yliopistoista ympäri maailmaa, täyttää korkeimmat kansainväliset vaatimukset.

Tarjoamme kolme jatko-ohjelmaa:

 • Master of Business Administration
 • MS tekniikan johtamisessa
 • MS kyberturvallisuudessa

Englanti akateemisten tarkoitusten ohjelmaan

Maltan amerikkalaisen yliopiston EAP-ohjelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita, jotka täyttävät kaikki pääsyvaatimukset paitsi kielitaito ja tarve parantaa englanninkielen taitojaan tutkinto-ohjelman aloittamiseksi. Tämä ohjelma auttaa opiskelijoita parantamaan kuuntelun, puhumisen, lukemisen ja kirjoittamisen taitojaan auttaakseen heitä menestymään tutkinnon aloittamisen jälkeen.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Apurahat

Maltan ja EU: n stipendit

AUM tarjoaa täysimääräisiä stipendejä perustutkinnon suorittaneille hakijoille, jotka ovat Maltan tai EU: n kansalaisia ja ovat asuneet Maltalla viimeisen viiden vuoden ajan. Hakijoiden on suoritettava maahanpääsyhakemus tutkittavaksi.

Opiskelija-elämä AUM: lla

Älä mene yksin - saat kaiken irti. AUM: lla rohkaisemme opiskelijamme osallistumaan pitkään luetteloon yliopistojen tukemasta toiminnasta. Rantaretkeltä saarinlaajuisiin kulttuurimatkoihin olemme sitoutuneet varmistamaan, että opiskelijoillamme on paljon mahdollisuuksia hauskanpitoon. Tavoitteenamme on paitsi saada positiivista luokkakokemusta, mutta myös paljon mahdollisuuksia kehittää pitkäaikaisia ystävyyssuhteita.

Kampustamme

AUM sijaitsee Bormlassa, joka tunnetaan myös nimellä Cospicua, yksi Maltan ikonisista kolmesta kaupungista. Alueella on runsaasti kulttuuria, monipuolista historiaa ja ravintoloita ja kahviloita kauniilla ranta-alueilla. Alun perin William Scampin suunnittelemaa kampustamme käytettiin toisen maailmansodan aikana Ison-Britannian merivoimien tukikohtana. Tänä aikana pommitettiin voimakkaasti, rakennus jätettiin raunioiksi monien vuosien ajan. Restaurointiprosessi sisälsi pyrkimykset pitää esineiden historiallinen säilyminen rakennuksessa.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Sijainnit

Cospicua

Osoite
BML 1013 Cospicua, Malta