Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

Perustettu vuonna 2001, Malta College of Arts, Science and Technology (MCAST) on maan johtava ammatillinen koulutus laitos. Kautta kuusi laitokset Malta ja Gozo Campus, tarjoamme 185 kokopäiväistä ja yli 300 osa-aikaisesti ammatillisen kurssit vaihtelevat todistukset astetta (MQF Taso 1 Taso 6). Meidän opiskelijat ovat valmiita uran eri talouden aloilla tai korkeakoulutuksen.

Olemme läheisessä yhteistyössä paikallisen teollisuuden, jotta tiedot, taidot ja osaaminen meidän opetussuunnitelmien ovat asianmukaisia ​​ja olennaisia ​​dynaamisen ja tulevaisuuteen talous. Tämä suhde stimuloi poliisiakatemian menestys - meidän ohjelmat ovat joustavia, merkityksellisiä ja reagoivat toiveisiin opiskelijoiden ja tarpeet teollisuuden, jotka kehittyvät jatkuvasti vastaamaan haasteisiin muuttuvassa maailmantaloudessa.

Uusi MCAST rakenne Benefit Opiskelijat

MCAST on laaja ja ainutlaatuinen tehtäväkenttä jälkeisen sektorin tarjontaa kurssit vaihtelevat tasolta 1 tasolle 6. Sisällä Maltan tutkintojen viitekehyksen, MCAST tarjoaa Taso 1 ja 2 säätiön ohjelmia opiskelijoille, jotka on mahdollisesti viety muodollista koulutusta ilman muodollista pätevyyttä, jonka tarkoituksena on auttaa heitä ainakin saavuttaa tason 3 ammattitutkinnon ja mahdollisesti jopa enemmän. MCAST myös Level 4 kurssia opiskelijoille, jotka voivat haluta työllisyyden teknikko tasolla tai jotka saattavat haluavat jatkaa opintojaan korkeampi taso. Lopuksi, MCAST tarjoaa kursseja Level 5 ja 6, joissa opiskelijat pyritään saavuttamaan ensimmäisen asteen.

Kaikki nämä eri tasot ovat tärkeä ja olennainen osa MCAST tehtävänä. Tehostaakseen jokainen näistä eri tasoilla, se on tuntunut, että MCAST rakenne on kehitettävä edelleen, jotta palvelemaan paremmin tavalla tarpeisiin meidän opiskelijoiden eri tasoilla.

MCAST pysyy yhtenä organisaationa sisältää kaikki nämä tasot ja korostaa mahdollisuutta yhden jatkuvan ja vahva polku välillä eri tasoilla. Vahvistaakseen keskittyminen eri opiskelijoiden tarpeet näillä eri tasoilla, MCAST tulee käyttöön kolme oppilaitokset alla MCAST sateenvarjon eli säätiön College, Technical College ja University College.

Säätiö Opiskelu

Säätiö College keskittyy tarjoamaan parhaat opetussuunnitelmien ja oppimisen pedagogisten hakijoille seuraavia kursseja MQF / EQF tasot 1, 2 ja 3 puuttumalla heidän erityistarpeensa ja valmistaa heitä edelleen koulutusta Technical College.

Technical College

Technical College tarjoaa edelleen opinto-ohjelmiin on MQF / EQF taso 4 tiiviimpää yhteistyötä teollisuuden kanssa. Korkeamman asteen tutkinnon tarjolla valmentaa oppilailla oikeus tietoon, taitoja ja osaamista, jotta voidaan ottaa teknisiä kantoja teollisuudessa tai edistymisestä University College jos he haluavat tehdä niin. Meidän Taso 4 ohjelmiin sisältyy monenlaisia ​​oppisopimuskoulutuksen eri alojen tutkimuksia jolloin oppilaita myös saada käytännön työkokemusta opintojen ohessa.

University College

University College sopii korkea-asteen koulutuksen ja ammatillisen astetta ja myös tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa, jotta ammattilaisia, jotka ovat sekä akateemisesti valmisteltu ja käytännössä koulutettu tyydyttää paikallisen teollisuuden.

Instituutit ja keskukset tarjoavat kaikki tekniset ja ammatillista osaamista kohti toimituksen kaikkien ohjelmien MCAST kun ottaa päätavoitteena ajo eteenpäin kaikki Tutkimuskohteita niiden vastuulla kanssa näkymät kohti tulevaisuutta. Tämä yritysrakenne mahdollistaa kunkin College luoda keskittynyt strategioita, erityistarpeiden huomioon opiskelijoiden kullakin tasolla säilyttäen terve vuoropuhelu kaikkien sidosryhmien, jotta parhaita ohjelmia tarpeisiin paikalliseen talouteen ja yhteiskuntaan.

miksi MCAST?

  • Palkitseva ura

Emme vain valmistella sinua varten tutkimuksia.

Teemme yhteistyötä johtavien toimijoiden kanssa antaa sinulle käytännön koulutusta uusimmat parhaita käytäntöjä ja teknologioita. Hanki valmis roll up your hihat ja laittaa mitä opit luokkahuoneessa harjoitella meidän työpajat, laboratorioita ja todellisissa työtilanteissa, kautta mainospaikkoja ja oppisopimuskoulutuksen.

Perimmäisenä tavoitteena on antaa sinulle taitoja ja kokemusta tarvitaan auttaa sinua saavuttamaan kukoistava uran olet pyrkivä.

  • Mahdollisuuksien maailma

Joka vuosi tarjoamme koulutusmahdollisuuksia yli 6000 päätoimiset opiskelijat.

Uudet ohjelmat ovat jatkuvasti lisätty luetteloon kursseista antaa sinulle enemmän uuden koulutuksen vaihtoehtoja. Jos olet päättänyt edetä urallasi, meillä on koulutusohjelma, joka on tehty sinulle.

  • Huolehtiva ja elinvoimainen Campus

Uskomme, että koulutus ei ole kyse pelkästään tutkintojen ja teknisiä taitoja. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua kehittymään vastuussa, innostunut aikuisia vahvat sosiaaliset arvot. Beyond luokkaan, MCAST sinun tulee osallistumaan urheilun, kulttuurin ja muuta hauskaa toimintaa, jotka auttavat sinua tekemään uusia ystäviä, saamaan luottamusta ja parantaa tiimityötä ja viestintätaitoja.

Sinulla on myös mahdollisuus liittyä kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin ja tapahtumiin sekä mahdollisuuden hankkia arvokasta kokemusta kansainvälisen opiskelijavaihto-ohjelmia. Jos olet menossa läpi vaikea hetki elämässä, tarjoamme sinulle laajan valikoiman henkilökohtaisen hoito- ja tukipalveluja.

  • International Centre of Excellence

Olimme ensimmäinen oppilaitos Euroopassa voidaan vahvistaa kansainvälinen huippuyksikkö maineikas kansainvälinen elin Edexcel.

Olemme sitoutuneet jatkuvasti laadun parantamisesta kaikista palveluistamme ja tarjota sinulle nautinnollisen oppimiskokemus sisältää käyttöön uusinta opetuksen tekniikoita, työllisyys kokeneita opettajien ja hallintohenkilöstön, sekä laajat investoinnit state-of-the- art laitteet.

Olemme parhaillaan toteuttamassa kolme EU-rahoitteisten hankkeiden, arvoltaan yli € 20 miljoonaa, jatkaa laadun parantaminen kaikkien olevia ohjelmia, sekä uusia.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Malta College of Arts, Science and Technology

Koko tämän verran, sinun on mahdollisuus ymmärtää ja kehittää erilaisia ​​käytännön kuvataiteen alojen, kuten piirustus, veistos, maalaus, valokuvaus, taidegrafiikan ja d ... [+]

Ohjelma yksiköt Kurssin voidaan pitää synteesi tärkeimmistä ammatillisen kuvataiteen Käytännössä kyseessä kuin ne ovat perustana olevan tiedon, perustavanlaatuisia taitoja ja ymmärrystä.

Koko tämän verran, sinun on mahdollisuus ymmärtää ja kehittää erilaisia ​​käytännön kuvataiteen alojen, kuten piirustus, veistos, maalaus, valokuvaus, taidegrafiikan ja digitaalisen kuvantamisen. Sinut kannustetaan kaivaa moniulotteinen näkökulma taide teoria ja käytäntö puuttumalla monenlaisia ​​kysymyksiä, kuten henkinen, moraalinen ja eettinen sekä ympäristö- ja sosiokulttuurisia. Tämä kurssi tukee teitä oman henkilökohtaisen kehityksen, yhdessä kehittämiseen oman studio käytäntö. ... [-]

Malta Paola
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Malta College of Arts, Science and Technology

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuuksia maksimoida tietoa ja taitoa työskennellä käytännön luovan ympäristöissä. Opiskelija valokuvatason sisäl ... [+]

Suhdetta grafiikka nykypäivän modernin yhteiskunnan on yleistymässä. Tämä näkyy runsaasti ja käyttö grafiikka nykyajan viestintä.

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuuksia maksimoida tietoa ja taitoa työskennellä käytännön luovan ympäristöissä. Opiskelija valokuvatason sisältöä sekä taiteellisen ja kaupallisia käytäntöjä.

Vuoden ensimmäinen vuosi tämän kurssin, voit työskennellä luovia mediatuotannon opiskelijat. Jatkuen toisen ja kolmannen vuoden ohjelma, voit syvemmälle erikoistuneempia valokuvaus- teorioiden ja käytäntöjen kautta erityisesti suunniteltu yksikköä.

Tämä kurssi altistaa monenlaisia ​​valokuvaus taitoja ja tekniikoita, keskitytään pääasiassa digitaalinen valokuvaus. Voit tutkia eri puolia valokuvauksen suhteessa kuvataiteen, kaupalliset ja sekatekniikka. Teidän viimeisenä, sinulle annetaan mahdollisuus tutkia ja kehittää oma yksilöllinen yksittäisten ammatillista käytäntöä.... [-]

Malta Paola
Request Info
Englanti
Part-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

kestävä rakennukset Advanced talotekniikan tilasuunnittelun

Erikoistuneita yksiköitä

Lämmitys, tuuletus ja Ilmastointi

Ohjelma Oppimistulokset

Tutki ja koordinoida asennus, suunnittelu ja ylläpito vaatimukset talotekniikan asuin-, toimisto- ja teollisuusrakennusten; rakentamisen, ja vesirakentaminen Analysoi ja arvioi kestävän suunnittelun vaihtoehdot rakennusten Ymmärtää ja vertailla rakennusmateriaalien kannalta ominaisuuksia, käyttäytyminen ja ominaispiirteet [-]
Malta Paola
Request Info
Englanti
Full-time
11 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

Core Opintojaksot

epäorgaaninen kemia Orgaaninen kemia Scientific Englanti (Key Taito 2) Fundamentals of Engineering ja prosessitekniikan Chemical Reactor Engineering Separation Processes Chemical Engineering termodynamiikka [-]
Malta Paola
Request Info
Englanti
Full-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Malta College of Arts, Science and Technology

Jos olet kiinnostunut ohjelmistojen kehitystä taipumusta taustajärjestelmiin ja monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen niin tämä kurssi on sinua varten. ... [+]

Kurssin kuvaus

Jos olet kiinnostunut ohjelmistojen kehitystä taipumusta taustajärjestelmiin ja monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen niin tämä kurssi on sinua varten. Tällä kurssilla opit suunnittelemaan ohjelmistoja perustuu muodollisiin suunnittelumalleja; suunnitella ja toteuttaa taustatietojen infrastruktuuri; mallintaa ja ratkaista monimutkaisia ​​todellisia ongelmia, kun taas seuraavat muodolliset menetelmiä. Kurssilla käsitellään Secure Development, Enterprise Software Development, Server Side ja Client side scripting, Diskreetti matematiikka ja muut vastaavat moduulit. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ongelmanratkaisussa, on huomiota yksityiskohtiin ja pyrkiä ohjelman tehokkaasti.... [-]

Malta Paola
Request Info
Englanti
Part-time
5 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Malta College of Arts, Science and Technology

Luonnonvarojen suojelu, CO2-päästöt, ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia, ja väestörakenteen muutokset, ovat yhä tärkeämpiä aiheita paikallisen ja kansainvälisen tilantee ... [+]

Kurssin kuvaus

Luonnonvarojen suojelu, CO2-päästöt, ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia, ja väestörakenteen muutokset, ovat yhä tärkeämpiä aiheita paikallisen ja kansainvälisen tilanteen. Tämä tutkinto kurssi kattaa kansalliset ja globaalit haasteet nyt ja tulevaisuudessa, ja sisältää korkean tieteidenvälistä yhteistyötä. Opinto on yhdistäminen klassisen tekniikan kanssa luonnontieteiden.

Ympäristötekniikka käsittelee suunnittelu ratkaisuja ympäristön kannalta merkityksellisiä haasteisiin tulevaisuutemme. Kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää ongelmanratkaisun lähestymistapoja käsitellä ekologisten ja teknisiä haasteita, jotta luovasti aikaan tilanne kalavarojen kestävän käytön. ... [-]

Malta Paola
Request Info
Englanti
Part-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Malta College of Arts, Science and Technology

Tavoitteena tässä ohjelmassa on, että kehitysmaiden Insinööriliitto jotka ovat akateemisesti valmisteltu ja käytännössä koulutettu täyttävät paikallisen teollisuuden kans ... [+]

Tavoitteena tässä ohjelmassa on, että kehitysmaiden Insinööriliitto jotka ovat akateemisesti valmisteltu ja käytännössä koulutettu täyttävät paikallisen teollisuuden kanssa keskitytään erityisesti sähköntuotannon ja uusiutuvan energian järjestelmät.

Lisäksi nämä valmistuneet sopivasti valmis käynnistämään uraa tai omien opintojensa. Tarve saada päteviä insinöörejä, jotka lähestyvät tätä tekniikkaa ammattimaisesti ja tehokkaasti voimakkaasti pyytänyt kaikki tärkeimmät sidosryhmät. Moduulit Tämän loppututkintoon antaa hakijoille käsitys sekä perinteisiä että moderneja teknologioita sekä tukijärjestelmien että olisi tarpeen.

Arviointi... [-]

Malta Paola
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Malta College of Arts, Science and Technology

Tämä tutkinto kurssi Mekaaninen on merkitystä monille teollisuudenaloille, koska se kattaa keskeiset koneenrakennuksen periaatteita ja aihealueita, kuten suunnittelu, mek ... [+]

Kurssin kuvaus

Tämä tutkinto kurssi Mekaaninen on merkitystä monille teollisuudenaloille, koska se kattaa keskeiset koneenrakennuksen periaatteita ja aihealueita, kuten suunnittelu, mekaniikka, termodynamiikka, instrumentointi ja valvonta, materiaalit kasvi insinööri. Kurssi on siis wideranging ja se kehittää kykyä soveltaa näitä periaatteita ratkaista tekniset ongelmat erilaisissa työympäristöissä ja yritysten tarpeisiin. Yrittäjyys, valmistus ja kestävän kehityksen tutkitaan myös, perinteisestä puhtaasti tekniset näkökohdat ohjelman.

Arviointi

Kurssi arviointi perustuu.

Ohjelma Oppimistulokset Analysoi erilaisia ​​mekaanisia suunnittelu asioista käyttämällä matemaattisia ja tieteellistä tietoa Ymmärtää toiminnan ja korjata epäonnistumiset monenlaisia ​​laitteita Ota jäsennelty ja vastuullisia päätöksiä, jotka johtavat toimivia ja tehokkaita ratkaisuja Ymmärtää monimutkaisia ​​elektronisesti ohjattu järjestelmiä. Core Opintojaksot yrittäjyys Matematiikka Materiaalit Plant Engineers Thermo ja virtaustekniikan Kasvi Typologia Elektroniikka / Ohjaus Mekaniikka Koneet Tärinä laitoksen suunnittelun Käytäntö 1 Pääsyvaatimukset MCAST-BTEC Laajennettu Diploma in Operations ja kunnossapito Engineering ... [-]
Malta Paola
Request Info
Englanti
Full-time
11 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi