Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme

UCM: n lähteet maailmanlaajuisesti innovatiivisille oppimismenetelmille, tulkitsee uudelleen ja tarjoaa ne opiskelijoille, jotka pyrkivät osaksi uutta kansainvälistä työelämää.

Kansainvälisillä liike-elämän ammattilaisilla ja pioneereilla harjoitamme kaikkein innovatiivisimpia, monitieteellisiä opetustekniikoita korkeimman oppimistandardin takaamiseksi.

UCM hyödyntää lähes kaksikymmentä vuotta akateemista kokemusta Sveitsissä, jossa yksi, jos sen kampus perustuu.

UCM: n on akkreditoitu korkeakouluopetuksen ja lisäkoulutuksen kansallisella komissiolla lisenssillä nro. 2015-011. *

Visio

UCM, boutique-koulutuksen tarjoaja keskittyy työmarkkinoiden viimeisimpiin suuntauksiin, markkinarakoihin ja tarpeisiin, mikä mahdollistaa UCM: n nopeasti harjoittelemaan opetusmenetelmänsä ja -kurssinsa nykyisten aikojen mukaisiksi. UCM ylpeilee joustavasta ja ketterästä akateemisesta rakenteesta, joka tarjoaa opiskelijoille lisäarvoa.

UCM toteuttaa profeetta Paolo Sotgiun perustajan vision keskittymällä kunkin opiskelijan yleiseen hyvinvointiin, emotionaaliseen, henkiseen, akateemiseen ja sosiaaliseen itsensä. UCM korostaa siis opetusmenetelmiä ja oppimisympäristöjä, jotka luovat rikkaita oppimisyhteisöjä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

United Campus of Malta

Yrittäjyyden peruskoulutus - joka on kehitetty Tiimiakatemian Jyväskylän ammattikorkeakoulun tuella, on ainutlaatuinen yrityshallinnon pätevyys. Se on rakenteeltaan kolme ... [+]

Yleiskatsaus

Yrittäjyyden peruskoulutus - joka on kehitetty Tiimiakatemian Jyväskylän ammattikorkeakoulun tuella, on ainutlaatuinen yrityshallinnon pätevyys. Se on rakenteeltaan kolme vuotta yhden lukukauden opinnäytetyölle ja se perustuu oppimisen tekemiseen.

Opiskelijoita ei pidetä oppilaita vaan yrittäjiä luomaan omaa todellista yritystä ja opettelemaan sitä johtamaan.

Opiskeluprosessin alussa laaditaan oppimissopimus opiskelijan, tiimiyritysten ja valmentajan välillä. Monikulttuuriset, itsehallinnolliset ryhmät toimivat sen käynnistämisessä innovatiivisessa englanninkielisessä ympäristössä.

Elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa, joka tarvitsee ihmisiä, joilla on paljon aloitteita ja rohkeutta häiritä.... [-]

Malta Pyhän Julianuksen
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
42 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

United Campus of Malta

Online tutkintotodistus tutkinto kriminologian, tutkiva ja turvallisuus tieteiden mahdollistaa tutkinnon tulla ammattilaisia ​​pystyy tieteellisesti hoitamaan mitä on kut ... [+]

Kolmivuotinen kandidaatin tutkinnon kriminologian, tutkiva ja turvallisuus tieteiden mahdollistaa tutkinnon tulla ammattilaisia ​​pystyy tieteellisesti hoitamaan mitä on kutsuttu syntymistä Kolmannen vuosituhannen: turvallisuus.

Kurssin tavoitteena on valmistella opiskelijoille monitieteistä lähestymistapaa, lakimiehiä, turvallisuus, tutkiva ja sosiaalinen.

Opiskelijat lähtevät kurssin saatuaan:

30 op tai enemmän, saavuttaa perustutkintoa sertifikaatti;

60 op tai enemmän, saavuttavat perustutkintoa astetta;

90 op tai enemmän, saavuttaa perustutkintoa Higher Diploma.... [-]

Malta Pyhän Julianuksen
Request Info
Italialainen
Full-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
United Campus of Malta

Psykologia liittyy ihmisiin, se ympäröi meitä ja koskettaa elämäämme kaikkia osa-alueita. Mielenkiintoinen tutkinto tutkii sosiaalista käyttäytymistä ja mieli. Jos ihmett ... [+]

Psykologia liittyy ihmisiin, se ympäröi meitä ja koskettaa elämäämme kaikkia osa-alueita . Mielenkiintoinen tutkinto tutkii sosiaalista käyttäytymistä ja mieli. Jos ihmettelette, miksi toimimme tapamme toimia, mikä herättää ajatuksiamme ja tunteitamme, tutkit oikeita opintoaloja!

Psykologia on yksi monipuolisimmista ja dynaamisimmista tieteenaloista, ja ohjelma valmistelee opiskelijoille monenlaisia ​​mahdollisuuksia jatko-opintoihin ja jännittäviin uravalintoihin.

Tällaisilla monipuolisilla tulevaisuuden mahdollisuuksilla sekä käytännön ja teoreettisella monitieteellisellä oppimisella tutkinnon suorittaneet voivat tehdä tietoon perustuvia valintoja tulevien koulutusalojen ja potentiaalisten urapolkujen suuntaan.... [-]

Malta Pyhän Julianuksen
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Why study Criminology? (IT lang)

Osoite
Panta House, Valley Road, Msida, MSD 9024, Malta
9024 Pyhän Julianuksen, Malta
Verkkosivusto
Puhelin
+ 356 2745 0888