Al Akhawayn University (in Ifrane)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Al Akhawaynista

Al Akhawaynin yliopisto vihki vuonna 1995 Hänen Majesteettinsa kuningas Hassan II: n ja Saudi-Arabian kruununprinssi Abdallah bin Abdel-Azizin uudestaan ​​perinteisen amerikkalaisen taiteenopetuskokemuksen arkkitehtonisesti hämmästyttävä moderni kampus keskellä Marokon Middle Atlas -vuoren kauneutta.

Siinä on:

  • Ainutlaatuinen kansainvälinen yhteinen ydinohjelma kaikille perustutkinnon suorittaneille opiskelijoille, joka tarjoaa perustan hyvin monipuoliselle globaalille koulutukselle.
  • Runsaat tutkijat, englanniksi, rohkaisevat valintaa ja kokeilua kaikissa kouluissa ja opinto-ohjelmissa.
  • Mukava, turvallinen, mielenkiintoinen opiskelija-asuinpaikka kampuksella, jossa on satoja yliopisto-opiskelijoille suunnattuja aktiviteetteja. Yli 96 prosenttia opiskelijoista asuu kampuksella kämppäkavereilla ympäri Marokkoa ja maailman neljästä kulmasta.
  • Ifranen rauha ja nautintoja, vuoristoalueiden, purojen, järvien ja monien nähtävyyksien keskus, jossa on monia viihdevaihtoehtoja ja helpot yhteydet suurille kaupungeille kuten Rabat, Casablanca, Fez, Meknes ja paljon muuta.
Priscilla Du Preez / Unsplash

Miksi AUI?

Al Akhawaynin Ifranin yliopisto (AUI) kouluttaa tulevia Marokon ja maailman kansalaisjohtajia maailmanlaajuisesti suuntautuvan, englantilaisen liberalistisen taiteen opetussuunnitelman pohjalta, joka perustuu Pohjois-Amerikan järjestelmään. Opiskelijat, tiedekunta ja henkilökunta koostuvat akateemisesta yhteisöstä, joka pyrkii edistämään huippuosaamista ja identiteettiä opetuksen ja oppimisen kautta, mikä suosii oikeudenmukaisuuden ja sosiaalisen vastuun kehittämistä. Aloittamalla 2 135 opiskelijaa ympäri maailmaa, 75 hehtaarin kampuksella on opiskelijavaihtoehtoja, joista 7 on akateemista rakennusta, kirjastoa, 21 opiskelija-asuntoa, 4 ruokasalia, kauppoja, urheilukeskuksia ja tutkimuslaboratoriot.

Ensimmäinen ei-Yhdysvaltain NEASC akkreditoitu yliopisto Afrikassa

Vuonna 2017 AUI: n akkreditoi uusi englanninkielinen korkeakoulukomissio (NECHE, entinen NEASC), yksi arvostetuimmista akkreditointilaitoksista kaikkialla maailmassa. Akkreditointi toimii keinona tunnustaa maailmanlaajuisesti laitoksen arvo. NECHE: n tapauksessa heidän vaikeasti ansaitseva hyväksyntämerkki merkitsee korkeatasoista koulutusta kaikilla tasoilla, mikä antaa yliopiston tutkintotodistuksille vastaavuuden Yhdysvalloissa annettuihin. AUI: n akkreditointi merkitsee yhdeksän vuoden prosessin päättymistä, jonka aikana pyrimme lisäämään koko toimielimen laatua, luokkahuoneesta asuntoloihin. Se merkitsee myös elinikäistä sitoutumista itsensä toteutumiseen, parannukseen ja sen varmistamiseen, että saamme parhaan mahdollisen koulutuksen, jonka laitoksemme voi tarjota.

John Schnobrich / Unsplash

Hyödynnä laadukasta koulutusta

American Liberal Arts -malli on tarjota opiskelijoille leveys ja syvyys: sen avulla voit erikoistua ilmoittautumisen jälkeen niin, että voit kehittää intohimosi ja samalla jatkaa muita akateemisia keinoja. Tämän vuoksi otimme käyttöön "ydinvaatimukset" opetussuunnitelmamme mukaisesti: rohkaisemme oppilaita jatkamaan monipuolista koulutusta. Samalla kun kannamme oppilaitamme laajentamaan horisonttejaan, painotamme heitä valitsemaan, kuinka moniarvoisuus määritellään. Vapaa taiteemme lähestymistapa lähestyy akateemista käytännöllisesti: uskomme, että kaikki aiheet ovat toisiinsa sidoksissa ja että ne ilmoittavat toisilleen. Luokkahuoneissamme on monenlaisia ​​mielialoja, jotka mahdollistavat yhden luokan täyttämisen liike-elämän opiskelijoille, insinööreille ja filosofeille. Muodostettaessa oppilaita toivomme siten, että he oppivat sekä opettajiltaan että toisiltaan ja luo kampuksissamme yhdistyneen älyllisyyden verkoston.

edullisuus

AUI: n lukukausimaksut, palkkiot ja huone / lauta hinnoitellaan olevan kilpailukykyisiä sekä marokkolaisilla että kansainvälisillä markkinoilla, erityisesti korkealaatuisen USA: n akkreditoidun koulutuksen osalta.

Huom. Marokon kansalaisuuden saaneet tai yksi Marokon vanhempi hakevat kansallista opintoprosenttia, koska AUI on Marokon julkinen yliopisto.

Sijainnit

Ifrån

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Puhelin
+212 (0)-535-862-000