University of Mauritius

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

University of Mauritius (UoM) sijaitsee Reduitissa, pienessä kaupungissa Mauritiuksen sydämessä. UoM perustettiin vuonna 1965 pääasiassa kansallisella näkökulmalla. Aluksi yliopistossa oli kolme koulua, nimittäin maatalous, hallinto ja teollisuustekniikka. Ajan myötä se on laajentunut viiteen tiedekunnan, nimittäin maatalouden, tekniikan, lain ja johtamisen, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden kanssa

Yliopiston visio ja tehtävä

Näkemys

Sijoittaa UoM: n tutkimushankkeeseen ja yrittäjyyteen erikoistunut yliopisto.

Tämä uusi visio antaa UoM: lle mahdollisuuden osallistua aktiivisesti ihmisen, henkisen, liike-elämän ja sosiaalisen pääoman rakentamiseen, jota maamme tarvitsee innovaatioihin perustuvan talouden kehittämiseksi.

Tämän vision saavuttamiseksi UoM ei ole ainoastaan kehittänyt kolmikantaista suhdetta (UoM-hallitus-teollisuus), vaan se on myös läheisessä yhteistyössä yhteisön kanssa siihen, mikä on innovaatioiden nelinkertaiseksi kierre, kuten alla on kuvattu:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Tehtävänanto

Kehitetään ekosysteemiä maailmanluokan oppimisen, vaikuttavien ja innovatiivisten tutkimusten edistämiseksi sekä yrittäjyyskulttuurin edistämiseksi Mauritiuksen ja yleisen yhteiskunnan hyväksi.

Sijainnit

Réduit

Osoite
80837
Réduit, Moka District, Mauritius