A-STATE Queretaro

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ainutlaatuinen Maailmanluokan Opportunity

Arkansasin osavaltion kiihtyy tehtäväänsä luoda globaalisti kilpailukykyisiä mahdollisuuksia sen ja opiskelijat johtamalla kehittäminen ja hallinnointi Yhdysvaltain ensimmäinen yliopistoalueella Meksikossa.

Yhteistyössä Arkansas State University SA AC (ASUCQ), joka on México säätiö, ja hallitusten päämiehet Querétaro, Arkansas State johtaa tämä innovatiivinen hanke vaikuttaa kehityskaari korkeakoulutuksen maassa kunnianhimoisen kestävän demokratian ja sosioekonomisen kehityksen. Kampuksen luo uusia tuloja, tarjoavat pääsyn monikansallisten yritysten strategisten kumppanuuksien ja kehittää ainutlaatuisia akateemisen mahdollisuuksia ja ammattilaisten vaihto.

Mission Statement

Arkansasin osavaltion kouluttaa johtajia, parantaa henkistä kasvua, ja rikastuttaa elämää.

Raidat

  • Uraauurtava tapahtuma pidettiin helmikuussa 2014 ja luokat on suunniteltu alusta 2017.
  • Kampuksella rakennetaan n. 370 hehtaarin yksityisesti lahjoittanut ASUCQ osana päällikön kehittämissuunnitelma.
  • $ 75 euroa Ensimmäinen vaihe kehittyy 87 eekkeriä, mukaan lukien 17 hehtaarin urheilukentillä ja 800000 neliömetrin akateemisen ja asuintilaa.
  • Kampuksella sisällyttää A-valtion brändi ja logo sekä yliopiston opetussuunnitelmaan. Se on täysin itsekantava toimintabudjettiin perustuu ensisijaisesti tuloja opiskelija lukukausimaksuista ja palkkiot. A-valtio hyödyntää tulorahoituksella yksityisiä lahjoja käynnistämiskuluista ja ASUCQ se osakeannin toimintavajeista jopa kolmen vuoden kuluessa kurssin tarjontaansa alkaa.
  • A-Valtio odottaa tuottaa $ 8 miljoonaa nettotulot vuodessa, kun ilmoittautuminen saavuttaa 5000 viiden vuoden kuluessa.
  • Hanke laajentaa A-Valtion markkinoilla uusien opiskelijoiden, pääsy uusi yksityinen yksityiset lahjoittajat, ja uusia suhteita monikansallisia yrityksiä.
  • ASUCQ tarjoaa saman yleissivistys ohjelman A-valtion luokat opetetaan Englanti. Alustava akateemiset tavoitteet ovat suunnittelu, liikkeenjohdon, tieteen, humanististen, yhteiskuntatieteiden, maatalousteknologian ja viestintää. Molemmat kampuksilla edistää Englanti / espanja toisena kielenä ohjelma.
  • A-State tiedekunnan pystyy opettamaan, harjoittaa tutkimusta ja tarjota palvelua ASUCQ kesä tai lukukauden termejä. Opiskelija on mahdollisuus opiskella kampuksilla synonyymeinä, rakentaa kaksikielinen taitoja ja kokemusta kansainvälisten yritysten.

Sijainnit

Santiago de Querétaro

Osoite
Carretera Estatal #100 km. 17.5
Municipio de Colón 76270
Querétaro, México.

76270 Santiago de Querétaro, Querétaro, Meksiko

Jonesboro

Osoite
Arkansas State University
Jonesboro

Jonesboro, Arkansas, Yhdysvallat