LCI Monterrey

Esittely

Lue virallinen kuvaus

50 vuotta kansainvälistä tukea

Monterrey LCI LCI on osa koulutuksen, joka on perustettu vuonna 1959 Montrealissa, Kanadassa. Yli 50 vuoden ajan olemme työskennelleet luomaan koulutusmallin, joka ylittää rajat, joka antaa sinulle useita luovia vaihtoehtoja ja voit saavuttaa kansainvälistä tunnustusta tuella meidän laitos.

Tavoitteenamme on kouluttaa luovia ammattilaisia ​​ja sitoutunut niin, että heillä on tietoa ja innostusta tarjota innovatiivinen lähestymistapa työmarkkinoilla.

Me valmistaa ihmisiä eettisten ja esteettisiä periaatteita, aina kunnioittaa toisia ja niiden ympäristön, pysty tulkitsemaan maailmaa syvällisiä muutoksia ja ehdotuksia ja vastata ja tehokkaita.

AJATUS

Haemme kiinteä ammattilaisia, freelancereita, projektio; ihmisten eettisiä ja esteettisiä periaatteita, aina kunnioittaa toisia ja niiden ympäristössä.

Luomme muutosprosessista on jatkuvasti ajan tasalla, joiden tavoitteena on akateemisen osaamisen keskittyi kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja siten tuottaa prosesseja tutkimuksen, tukitoimintojen ja edistystä, periaatteita filosofian meidän laitos.

VISION

Me tullaan kirjaamaan keskipitkällä aikavälillä lippulaivana laitokselle Meksikon koulutusyhteisöä että tulkitsee syvällisiä muutoksia kotimaisen ja kansainvälisen toimintaympäristön ja vastata koulutuksen ehdotuksia ja innovaatioita.

Näin ollen on esimerkki koulutuksen kehitystä taideteollisuuden, joka perustuu laatuun, oikeudenmukaisuus ja kunnioitus.

Sijainnit

monterrey

Osoite
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

monterrey, Nuevo Leon, Meksiko

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin