Lue virallinen kuvaus

Keizer University

Vuonna 1977 perustettu Keizer-yliopisto on Floridan toiseksi suurin riippumaton yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto, joka palvelee yli 20 000 opiskelijaa, jotka ansaitsevat tohtorin, päällikön, kandidaatin ja osakkuusasteen tutkinnon yli 90 uralla.

Yliopisto koostuu 18 Florida kampuspaikasta, kansainvälisestä divisioonista, Graduate Schoolista, golfkoulusta ja urheilunhallinnasta, online-divisioonista, off-site-kampusta Shanghaissa Kiinassa, Latinalaisen Amerikan kampuksen ja Kielikoulun Nicaraguassa.

Latinalaisen Amerikan kampus

Keizer-yliopisto - Latinalaisen Amerikan kampus on korkeakoulututkinto, joka myöntää Yhdysvaltojen tutkintotodistukset Nicaraguassa ja suurimmassa osassa maata. San Marcosin, Nicaraguan, asuinalueella toimiva kampus toimii amerikkalaisessa akateemisessa kalenterissa ja tarjoaa eniten englannin kielen opetusta sekä perinteisissä että online-toimitusmuodoissa.

Meidän intiimin kampuksemme opiskelijat tulevat ympäri maailmaa menestymään maailmanluokan professoreilla, pienissä luokissa, rauhallisessa, luonnonkauniissa ja historiallisessa ympäristössä. Meillä on pätevän tiedekunnan roster Ph.D. ja maisterin tutkinto arvostetuilta yliopistoilta Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Työskentelemme käsi kädessäsi jokaisella askeleella, sovelluksesta rahoituksen ja jopa viisumihakemuksen kautta.

Sinun tarvitsee vain opiskella ja saavuttaa. Suunnittele tulevaisuutesi tänään ja ota KU haaste!

Kancellin kirje

Hyvät ystävät, työtoverit ja arvokkaat vierailijat,

Keizer-perheen, hallintoneuvoston, tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden puolesta: tervetuloa Keizer-yliopiston juhlaan lähes 40 vuoden huippuosaamista koulutuksessa! Kun perheemme aloitti ensimmäisen koulun Ft. Lauderdalessa vuonna 1977 - yhdellä opiskelijalla ja useilla luokkahuoneilla - en olisi voinut kuvitella tuolloin, että 40 vuotta myöhemmin meillä olisi kampuksia koko Floridan osavaltiossa, yhteistyösopimukset Kiinan ja Moldovan yliopistojärjestelmien kanssa yhdessä Nicaraguan kampuksen kanssa palvella kansainvälisiä opiskelijoita, lähes 3 800 työntekijää ja noin 20 000 opiskelijaa, joilla on apurahoja, kandidaatteja, mestareita ja tohtorikoulutusta useissa kysynnän mukaisissa ura-aloilla.

Ja vielä, juuri tämä olemme saavuttaneet.

Tämä dramaattinen kasvu voidaan jäljittää suoraan alkuperäiseen sitoutumiseen filosofiaamme, jonka mukaan opiskelijat tulevat ensin. Yksinkertaisesti sanottuna, he ovat syy siihen, että me olemassa. Tehtävämme ja vuosikymmenien kestävä sitoutuminen siihen on vastata opiskelijoillemme tarjoamalla innovatiivista, todistettua koulutusta, jossa on pienet kokoluokat, erittäin yksilöllinen opetus, käytännön harjoittelu ja joustava aikataulu opiskelijoillemme. Ja olen melko ylpeä siitä, että tämä malli johtaa korkeaan valmistumisasteeseen ja työharjoitteluun opiskelijoillemme. Lisäksi olemme aina opettaneet johtajuuden merkityksen ja palvelemalla yhteisöjä, joissa elämme ja työskentelemme. Tämä sitoutuminen ulottuu luokkahuoneen ulkopuolelle, kun opiskelijat, tiedekunta ja henkilökunta pyrkivät jatkuvasti etsimään tilaisuuksiaan vapaaehtoiseksi ajastaan ​​ja voimavaroistaan ​​hyväntekeväisyysorganisaatioille. Tiedämme tämän asioita opiskelijoillemme, kun tutkinnon suorittaneet rutiininomaisesti kertovat meille, että tämä koulutuksen osa ei ainoastaan ​​hyödyttänyt uransa vaan myös rikastuttanut heidän elämäänsä ja perheitään.

Pyydän sinulta henkilökohtaisesti vierailemaan yhdellä tai useammalla Keiser-yliopiston kampuksistamme. Vakuutan teille, että koet huolehtivan ja ystävällisen ympäristön, jonka uskomme johtavan onnistuneeseen oppimiseen. Tämä ympäristö, "opiskelijoiden ensimmäinen" kulttuuri ja sitoutuminen laatuun ovat resepti menestyksellemme, ja tämä auttaa opiskelijoita, jotka ovat siirtyneet työvoimaan korkealla persoonallisella ja ammatillisella luottamuksella.

Ystävällisin terveisin,

Arthur Keizer, Ph.D.

Liittokansleri

Keizer University

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Keiser University Latin American Campus

Keizer-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkinto valmistelee opiskelijoille uran nykyaikaisessa liike-elämässä. Opiskelijoille tarjotaan monipuolinen liiketalouden koulutus, ... [+]

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

Keizer-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkinto valmistelee opiskelijoille uran nykyaikaisessa liike-elämässä. Opiskelijoille tarjotaan monipuolinen liiketalouden koulutus, markkinointi, talous, kirjanpito, tilastot ja oikeustieteet.

Ohjelman tavoitteet Auttaa oppilaita parantamaan osaamistaan ​​analysoinnissa, päätöksenteossa ja johtamisessa. Kehitä oppilaiden kykyä ymmärtää liiketoimintakonsepteja, termejä ja teorioita. Kehitä opiskelijoiden ymmärtämistä kansainvälisestä liiketoiminnasta ja globalisaation vaikutuksista. Valmistaudu opiskelijoille johtamis-, markkinointi-, henkilöstö-, kansainvälisen liiketoiminnan ja rahoituksen aloilla. Pitoisuudet johto kansainvälisen liiketoiminnan Markkinointi rahoittaa henkilöresurssit Taitoja kehittää Tehokas ongelmanratkaisu ja analyyttisten taitojen kehittäminen. Globaali liiketoimintaosaaminen. Strateginen ajattelu ja suunnittelun kyvyt. Sovittavat muutokseen globaalissa maailmassa. Yksilöiden muuttaminen joukkueiksi. Pätevyys nopeaan päätöksentekoon. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Keiser University Latin American Campus

Valtiotieteellinen pääaine tutkii hallituksen politiikkoja, prosesseja, poliittista teoriaa ja kansainvälisiä suhteita. Tämä on laaja ohjelma, joka tuo opiskelijoille yle ... [+]

Politiikan kandidaatin tutkinto

Valtiotieteellinen pääaine tutkii hallituksen politiikkoja, prosesseja, poliittista teoriaa ja kansainvälisiä suhteita. Tämä on laaja ohjelma, joka tuo opiskelijoille yleisen tutkimuksen poliittisen tieteen, ja sopii opiskelijoille, jotka haluavat tarkastella aiheita julkisen politiikan, ulkosuhteiden, lain, hallituksen ja kampanjan prosesseja.

Ohjelman tavoitteet Kehittää ymmärrys eri hallinnon ja talousjärjestelmien välisistä eroista. Kehittää ymmärtämystä puitteista, joita tarvitaan poliittisten, taloudellisten, sosiaalisten, historiallisten, oikeudellisten ja filosofisten perustusten soveltamiseen poliittisen tieteen tutkimukseen. Hanki ymmärrys stressitekijöistä, että väestö, luonnonvarat ja ympäristökysymykset ovat poliittisissa kehyksissä. Hanki ymmärrys poliittisista teorioista, joita tarvitaan politiikan ja poliittisten toimien analysointiin. Kehittää taitoja kirjallisesti, tutkimalla ja analysoimalla. Taitoja kehittää Analyysi ja ymmärrys hallinnon, kansainvälisten suhteiden, lain, historian ja politiikan eri näkökulmista. Esimerkkejä kriittisistä ajattelutaidoista. Erinomainen kirjallinen ja suullinen viestintätaito. Kyky työskennellä hyvin ryhmissä ja arvostaa erilaisia ​​näkökulmia. Kyky sopeutua eri kulttuureihin ja ympäristöihin. Kapasiteetti ongelmien ratkaisemiseksi. Työskentele hyvin paineen alla. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Keiser University Latin American Campus

Psykologian kandidaatin tutkinto tarjoaa monipuolisen opetussuunnitelman, joka tarjoaa laaja-alaisen koulutuksen monilla ihmiskäyttäytymisen, henkisten prosessien, viesti ... [+]

Taiteiden kandidaatti psykologiassa

Psykologian kandidaatin tutkinto tarjoaa monipuolisen opetussuunnitelman, joka tarjoaa laaja-alaisen koulutuksen monilla ihmiskäyttäytymisen, henkisten prosessien, viestinnän, tutkimuksen ja kirjoittamisen aloilla.

Kurssit ovat oikeuslääketieteen, urheilun ja positiivisen psykologian sekä perinteiset kursseja, jotka ovat tarpeen opiskelijoiden valmistamiseksi jatko-opintoihin. Opiskelutaitotavoitteisiin kuuluu tieteellisen menetelmän soveltaminen, neurotieteen suhde käyttäytymiseen sekä eettisten ja inhimillisten hoitomenetelmien soveltaminen tutkimushankkeisiin.

Ohjelman tavoitteet Selitä neurotieteen periaatteet, kun ne liittyvät käyttäytymiseen. Määritä, mikä on eettisten ja inhimillisten hoitomenetelmien soveltaminen, koska ne liittyvät ihmisen käyttäytymiseen. Kehittää kirjallisen tutkimustyön osaamista psykologian alalla. Kehittää ymmärrystä APA-muodosta ja kirjoittamisesta psykologian alalla. Kehittää ymmärrystä siitä, miten tilastoja ja tieteellistä menetelmää käytetään alalla. Taitoja kehittää Asiantuntemus ihmiskäyttäytymisessä ja ihmisten auttaminen henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Joilla on myönteinen vaikutus ja ihmisten kehittäminen heidän työstään ja heidän elämäänsä. Se on muutoksen ohjaaja ja itsemotivaatio muissa. Master abstrakti päättely, joustavuus, luovuus, tuomisuus ja looginen ongelmanratkaisu. Ottaa avoin lähestymistapa käsitellä ihmisten tilanteita kriittisellä ajattelulla. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Keiser University Latin American Campus

Johdon tietojärjestelmät ovat yritysten tietokoneiden käytön tutkiminen. Opiskelija opiskelee sekä liiketoiminta- että tietotekniikkaa ja osaa ratkaista liiketoimintaonge ... [+]

Bachelor of Science in johdon tietojärjestelmät

Johdon tietojärjestelmät ovat yritysten tietokoneiden käytön tutkiminen. Opiskelija opiskelee sekä liiketoiminta- että tietotekniikkaa ja osaa ratkaista liiketoimintaongelmia ohjelmiston, käyttöjärjestelmien, verkostoitumisen, ohjelmoinnin ja tietokannan hallinnan avulla. Opiskelija oppii käyttämään teknologiaa avainasiakkaana yrityksen tietotekniikkaresurssien hallintaan. Ohjelman sovellus- ja hallintokomponenttien aikana opiskelijat työskentelevät ryhmissä, joilla on yhteisöorganisaatioita ja oppivat kehittämään hankkeen todellisia kokemuksia.

Ohjelman tavoitteet Kehitä opiskelijoiden osaamista sekä suullisessa että kirjallisessa viestinnässä. Auttaa opiskelijoita ymmärtämään ja analysoimaan liiketoimintaongelmia; valmistellessaan niitä asianmukaisten työkalujen käyttämiseen ja suosittelemaan asianmukaisia ​​liiketoiminnan ratkaisuja. Auttaa opiskelijoita oppimaan tietokonekielisten, tietokantojen ja muiden tietotekniikan sovellusten tuntemusta. Valmistaudu oppilaisiin soveltamaan ja hyödyntämään tietokoneavusteista tutkimusta. Taitoja kehittää Se on keskeinen liiketoiminnan menestyksen avain nykyisessä muuttuvassa taloudellisessa ympäristössä. Asiantuntemus teknologian avulla yritysratkaisujen luomiseksi. Tietojärjestelmien soveltamista, käyttöä ja hallintaa koskeva pätevyys tehokkaan tietopalvelun ja tuen tarjoamiseksi. Kriittinen analyysi liiketoimintaprosesseista ja kyky arvioida tietovaatimuksia. Asiantuntemus tukea uusimmissa tietoliikennetekniikoissa. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Keiser University Latin American Campus

Keizer-yliopiston Bachelor of Science -tieteen maisterin tutkinto tarjoaa kattavan opetussuunnitelman, joka mahdollistaa laajan altistumisen useille tieteenaloille. Tämä ... [+]

Tieteiden kandidaatin tutkinto

Keizer-yliopiston Bachelor of Science -tieteen maisterin tutkinto tarjoaa kattavan opetussuunnitelman, joka mahdollistaa laajan altistumisen useille tieteenaloille. Tämä pääaine tarjoaa käytännön vaihtoehdon ylioppilastutkinnon suorittaneille opiskelijoille, joiden tarpeita ei voida saavuttaa yksittäisten suurten toimijoiden kanssa. Opiskelija osaa suunnitella opintojakson, joka täyttää henkilökohtaiset akateemiset tavoitteensa ja edistä ammatillista kasvua ja kehittymistä yhdistämällä kaksi tai useampaa tieteenalojen osaksi johdonmukaista ohjelmaa. Tutkinto yhdistää yleissivistävän kurssin, jossa on tieteidenvälinen keskittyminen, valinnaiset opinnot ja harjoituskurssi.... [-]

Nicaragua San Marcos
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Keiser University Latin American Campus

Keizer-yliopiston Bachelor of Science in Software Engineering valmistelee opiskelijoille osaamista ja käytännön taitoja ammattiin. Ohjelmistotuotanto liittyy ohjelmistora ... [+]

Kandidaatin Software Engineering

Keizer-yliopiston Bachelor of Science in Software Engineering valmistelee opiskelijoille osaamista ja käytännön taitoja ammattiin. Ohjelmistotuotanto liittyy ohjelmistoratkaisujen (ohjelmistokehityksen elinkaaren) käsitteellistämiseen, suunnitteluun, käyttöönottoon, käyttöönottoon ja ylläpitoon. Ohjelman ydinohjelmassa pyritään tarjoamaan ohjelmistokehityksen teoreettiset perusteet sekä alan ammattilaisten vaatimat käytännön näkökohdat ja osaaminen. Ohjelma on suunniteltu edistämään innovaatiota ohjelmistotekniikan joustavuuden kautta liiketoiminnan ongelmanratkaisuksi.

Ohjelman tavoitteet Tarjoa opiskelijoille kattava tausta ohjelmistokehitysmenettelyissä ja -tekniikoissa. Tarjoa teoreettiset ja muodolliset perusteet, joilla varmistetaan tarkkuus ohjelmiston elinkaaren aikana. Opeta opiskelijoille ohjelmisto-esineiden validointi ja todentaminen. Taitoja kehittää Kyky tunnistaa, muotoilla ja ratkaista ohjelmistosuunnitteluongelmia. Pitkäikäinen käsitys prosessista suurten ohjelmistoprojektien hallinnassa. Ottaa liiketoiminnan, teknisen ja analyyttisen taidon työnantajat haluavat. Verkostoitumisen, tietoturvan, mikroprosessoritekniikan, pääkoneympäristön ja asiakas-palvelinsovellusten osaaminen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Ymmärtää keskeisiä käsitteitä, kuten ohjelmointi, analysointi, tietokanta ja sovellusten kehittäminen. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi