Keiser University Latin American Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keizer University

Vuonna 1977 perustettu Keizer-yliopisto on Floridan toiseksi suurin riippumaton yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto, joka palvelee yli 20 000 opiskelijaa, jotka ansaitsevat tohtorin, päällikön, kandidaatin ja osakkuusasteen tutkinnon yli 90 uralla.

Yliopisto koostuu 18 Florida kampuspaikasta, kansainvälisestä divisioonista, Graduate Schoolista, golfkoulusta ja urheilunhallinnasta, online-divisioonista, off-site-kampusta Shanghaissa Kiinassa, Latinalaisen Amerikan kampuksen ja Kielikoulun Nicaraguassa.

Latinalaisen Amerikan kampus

Keizer-yliopisto - Latinalaisen Amerikan kampus on korkeakoulututkinto, joka myöntää Yhdysvaltojen tutkintotodistukset Nicaraguassa ja suurimmassa osassa maata. San Marcosin, Nicaraguan, asuinalueella toimiva kampus toimii amerikkalaisessa akateemisessa kalenterissa ja tarjoaa eniten englannin kielen opetusta sekä perinteisissä että online-toimitusmuodoissa.

Meidän intiimin kampuksemme opiskelijat tulevat ympäri maailmaa menestymään maailmanluokan professoreilla, pienissä luokissa, rauhallisessa, luonnonkauniissa ja historiallisessa ympäristössä. Meillä on pätevän tiedekunnan roster Ph.D. ja maisterin tutkinto arvostetuilta yliopistoilta Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Työskentelemme käsi kädessäsi jokaisella askeleella, sovelluksesta rahoituksen ja jopa viisumihakemuksen kautta.

Sinun tarvitsee vain opiskella ja saavuttaa. Suunnittele tulevaisuutesi tänään ja ota KU haaste!

Kancellin kirje

Hyvät ystävät, työtoverit ja arvokkaat vierailijat,

Keizer-perheen, hallintoneuvoston, tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden puolesta: tervetuloa Keizer-yliopiston juhlaan lähes 40 vuoden huippuosaamista koulutuksessa! Kun perheemme aloitti ensimmäisen koulun Ft. Lauderdalessa vuonna 1977 - yhdellä opiskelijalla ja useilla luokkahuoneilla - en olisi voinut kuvitella tuolloin, että 40 vuotta myöhemmin meillä olisi kampuksia koko Floridan osavaltiossa, yhteistyösopimukset Kiinan ja Moldovan yliopistojärjestelmien kanssa yhdessä Nicaraguan kampuksen kanssa palvella kansainvälisiä opiskelijoita, lähes 3 800 työntekijää ja noin 20 000 opiskelijaa, joilla on apurahoja, kandidaatteja, mestareita ja tohtorikoulutusta useissa kysynnän mukaisissa ura-aloilla.

Ja vielä, juuri tämä olemme saavuttaneet.

Tämä dramaattinen kasvu voidaan jäljittää suoraan alkuperäiseen sitoutumiseen filosofiaamme, jonka mukaan opiskelijat tulevat ensin. Yksinkertaisesti sanottuna, he ovat syy siihen, että me olemassa. Tehtävämme ja vuosikymmenien kestävä sitoutuminen siihen on vastata opiskelijoillemme tarjoamalla innovatiivista, todistettua koulutusta, jossa on pienet kokoluokat, erittäin yksilöllinen opetus, käytännön harjoittelu ja joustava aikataulu opiskelijoillemme. Ja olen melko ylpeä siitä, että tämä malli johtaa korkeaan valmistumisasteeseen ja työharjoitteluun opiskelijoillemme. Lisäksi olemme aina opettaneet johtajuuden merkityksen ja palvelemalla yhteisöjä, joissa elämme ja työskentelemme. Tämä sitoutuminen ulottuu luokkahuoneen ulkopuolelle, kun opiskelijat, tiedekunta ja henkilökunta pyrkivät jatkuvasti etsimään tilaisuuksiaan vapaaehtoiseksi ajastaan ​​ja voimavaroistaan ​​hyväntekeväisyysorganisaatioille. Tiedämme tämän asioita opiskelijoillemme, kun tutkinnon suorittaneet rutiininomaisesti kertovat meille, että tämä koulutuksen osa ei ainoastaan ​​hyödyttänyt uransa vaan myös rikastuttanut heidän elämäänsä ja perheitään.

Pyydän sinulta henkilökohtaisesti vierailemaan yhdellä tai useammalla Keiser-yliopiston kampuksistamme. Vakuutan teille, että koet huolehtivan ja ystävällisen ympäristön, jonka uskomme johtavan onnistuneeseen oppimiseen. Tämä ympäristö, "opiskelijoiden ensimmäinen" kulttuuri ja sitoutuminen laatuun ovat resepti menestyksellemme, ja tämä auttaa opiskelijoita, jotka ovat siirtyneet työvoimaan korkealla persoonallisella ja ammatillisella luottamuksella.

Ystävällisin terveisin,

Arthur Keizer, Ph.D.

Liittokansleri

Keizer University

Sijainnit

San Marcos

Osoite
Gasolinera UNO 2c. al Sur
San Marcos, Carazo

San Marcos, Carazo-osasto, Nicaragua

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin