Kwararafa University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kwararafa University Wukari, Oli lisensoitu sillä Wukari Jubilee National yliopistojen komission vuonna 2005. Se lähti maaliskuussa 2006 61 opiskelijoiden ensimmäinen ja ainoa yhteisön omistama yliopistossa Nigeriassa, ensimmäinen yliopisto Taraba ja toinen yksityinen yliopistossa Koillis geopoliittinen alue Nigeria.

opiskelijoille

Visio

Tulla ensimmäisen luokan laitos harjoittamisesta tiedon ja apurahan avulla opetuksen, tutkimuksen ja yhdyskuntapalvelu, suunnattu inculcating tietoa ja yrittäjätaitoja oppilaille, että ne voivat olla tuottavia ja omavaraisia.

Tehtävä

  • Tarjota suotuisat olosuhteet kehittää tehokkaita ja viriili alkuperäiskansojen inhimillisiä ja aineellisia voimavaroja kehittämiseen kansakunnan.
  • Tuottaa opiskelijoille, jotka ovat hyvin pyöristetty niiden alojen ja myös inhottavasti tarpeen yrittäjyyteen taitoa merkittävästi vaikuttaviin kehittämiseen käytettävä erityisesti ja yhteiskunnassa yleensä.
  • Korvata työttömyys ja ura pysähtyminen valmistuneiden luovia kekseliäisyyttä kautta hyvin pakattu ohjelmia ja harjoittelua.
  • Antaa luotettavaa opetusta nigerialaiset riippumatta uskonnosta heimoja, sukupuoli ja poliittinen kallellaan.
  • Voit luoda vaaliminen ja stimuloiva ympäristö, jossa harjoittamisesta huippuosaamisen kehittämistä itsekuria, luova ajattelu ja yksilöllisyys viihtyvät ja nähdään myös olennaisia ​​osia osuuskaupan.

University Colors

Yliopisto Virallinen Värit ovat vihreä ja kulta. Vihreä väri edustaa maa-, tuottavuus, hedelmällisyys, kasvu ja tasaiseen tahtiin, kun taas Gold Colour edustaa rikasta kulttuuriperintöä ihmisten ja runsaasti luonnonvaroja.

Vuonna logo, keihäs pää "Atoshi" on perinteinen ase Jukun henkilöä (isäntäpaikkakunnalla yliopiston) ja sen suhdetta avoin kirja myös logo symboloi että tieto on peräisin yliopisto on ratkaiseva rooli johto / kriisien ratkaisemisessa, ja torjunnassa tietämättömyyden, köyhyyden ja sairauksien.

Historiamme

Kwararafa University Wukari, Oli lisensoitu sillä Wukari Jubilee National yliopistojen komission vuonna 2005. Se lähti maaliskuussa 2006 61 opiskelijoiden ensimmäinen ja ainoa yhteisön omistama yliopistossa Nigeriassa, ensimmäinen yliopisto Taraba ja toinen yksityinen yliopistossa Koillis geopoliittinen alue Nigeria.

Sijaitsee Wukari vanha kaupunki, joka oli jonkin aikaa päämaja historiallisesti kuuluisan Kwararafa Konfederaation yliopiston virallisesti vaihtanut nimensä Wukari Jubilee ja Kwararafa vuonna Febuary 2012 heijastaa kulttuurisia ja historiallisia juuria konfederaation jotka zeniitti sen valtuuksia laajennetaan moderni Niger, Plateau, Kogi, Nasarawa ja Benue valtioiden ja FCT pohjoisessa Keski geopoliittinen alue, Edo ja Cross River Etelä-etelä vyöhyke, Kogi Kaduna, Kano ja Katsinan toteaa Luoteis vyöhyke ja Bauchi , Gombe, ja Adamawa valtioiden koillis vyöhyke.

Kwararafa University nauttii lämpimät suhteet vastaanottavan yhteisön ja houkuttelee opiskelijoita Tarabassa ja 22 muiden valtioiden liiton.

tiedekunta

Tutkimus Focus / Yhteyksiä

Yliopisto on parhaillaan kehittää sidoksen ohjelmia muihin toimielimiin ja yliopistot ympäri maailmaa. Tutkimuksen painopistettä on aloilla:

  • Rauha ja konfliktinratkaisu
  • Food Science and Technology
  • Matematiikka Koulutus
  • Heritage Studies ja luontomatkailu

Tutkimuksen painopiste on peräisin ainutlaatuinen sijainti yliopiston Benuen laakson runsaus ja kasvilajeja sekä rikas sosiaalinen kulttuuriperinteet kansan alue, joka voisi olla teoreettista mielenkiintoa tutkijoille. Yhteisömme hanke on Mathematics Education.

Uskomme vahvasti, että jos ryhdymme meidän laajempaa yhteisöä ja käyttöön nykyaikaiset opetuksen matematiikan saamme täyttää aukon matematiikan opetuksen erityisesti ja tiedekasvatusta yleensä.

Koulunkäyntiavustus

Yliopiston kirjasto

Yliopiston kirjasto on varusteltu hyvin valittujen asiaan kirjoja, lehtiä, aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Monet kirjat ovat uusimmat eri kursseja yliopistossa. Yliopiston virtuaalikirjaston on 50 työasemissa 20 tuuman näytöt kaikkien verkkoon ja yhteydessä Internetiin. E-kirjasto on yli 2 miljoonaa e-kirjoja sen palvelimelle.

tietokoneluokassa

Vakaasti yhtä vastaamaan teoriaa ja käytäntöä, Kwararafa yliopistossa on kaksi hyvin varustettua tietokonetta laboratoriot käyttöön opiskelijoiden Computer Science Department of University. Tärkein tietokone laboratorio on 25 järjestelmät verkotettu palvelimelle. Se on myös piirtoheitin ja digitaalinen valkoinen levy. Toinen laboratorio on pohjimmiltaan laitteisto koulutusta. GIS & Econometrics Laboraties Yliopisto on varustettu kahdella tutkivien Geographic Information Systems ja Econometrics. Molemmat Laboratoriot varustettu ja tietokoneisiin, multimedialaitteet ja räätälöityjä ohjelmistoja, joiden avulla henkilökunta ja opiskelijat sitoutuvat perus- ja GIS ja Tilastollinen tutkimus.

Klinikka

Yliopisto on tietoinen terveyden tarpeisiin opiskelijoiden ja henkilökunnan ja tätä tarkoitusta varten. Yliopisto tarjoaa sairausvakuutus kaikille opiskelijoille. Tämä mahdollistaa niiden hoidettu, kun sairas suurimmat sairaalat Wukari ja sijaintipaikka oleskelupaikka lomien aikana.

Urheilu

Yliopisto osallistuu aktiivisesti urheilua ja on soittanut useita otteluja naapureina asteen instituutiot. Se osallistui myös viimeisen yksityisen yliopiston pelejä järjestetään Jabu. Yliopistoliikunnan koordinaattori valvoo asioihin tämän laitteen.

Sijainnit

Wukari

Osoite
Kwararafa University, Wukari
P.M.B 1019
Wukari, Taraba State

Wukari, Taraba, Nigeria