Lue virallinen kuvaus

ISAE YLIOPISTO Se avataan Superior INSTITUTE OF LIIKETALOUS vuonna 1985, ensimmäinen jälkeinen median yksikkö yksityisten koulutuksen hyväksymä opetusministeriö Panama, mitä seisoo kolmannen tason korkeakoulutuksen. Sen perustajat olivat tohtori Plutarco Arrocha ja Dr. Xiomara de Arrocha.

Kahdeksassa vuoden toiminnan ja korkeakoulun Business Administration he valmistui teknikot, yli 600 panamanians eri akateemisten yksityiskohdista elinkeinoelämän.

No.272 vuonna 1994 annetulla asetuksella 27. toukokuuta 1994 luomalla yliopiston saavutetaan ja kutsutaan ISAE YLIOPISTO, muuttamalla merkitys lyhenteen mukaan Korkeakoulussa Annetaan.

koulu

tehtävä

  • Kouluttaa ammattilaisia, kilpailukykyinen rehellisyys korkea moraalisia arvoja, kriittisesti, sosiokulttuurisia ja kokonaisvaltainen näkemys vahvistamalla niiden osaamista ja tiedon hankkimista tieteellisen tutkimuksen avulla, sosiaalinen kenttätyö ja prosessi itseopiskelun, semipresencial tuella teknisiä välineitä.
  • Korostavat prosessin teoreettista ja käytännön oppimista, jossa osallistuja ja edistäjänä on johtavassa asemassa opetukseen - oppiminen.

näkymä

Tarjoavat pääsyn korkeakoulutukseen ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia mahdollisuuksia väestöstä, heidän työolojaan, henkilökohtaiset, sosiaaliset, syrjäytyneiden tai muita luonteeltaan ei voi opettaa tutkimalla tiloja, jotka vaativat fyysistä, päivittäin tai apua taajuus luokat.

Keskitymme olla etulinjassa instituutio, kansainvälisesti tunnustettu ja pysyvä innovatiivinen, jotta voidaan edistää sosiaalisia muutoksia tarvitaan luomaan ilmapiirin hyvinvoinnin, oikeudenmukaisuuden ja rauhan kulttuuria. Instituutio, joka muodostettu sen ammattilaisia ​​toteuttamaan suoritettaviin suurta vastuuntuntoa, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, jossa onnistunut rooli sosiaalisen ja työympäristön, jotta tarjonta pätevien henkilöstöresurssien että maa tarvitsee sen kehittämiseksi kouluttamalla koulutettujen ammattilaisten sujuvasti teknologiaa ja nykyaikaisia ​​ja tehokkaita työkaluja, asianmukaista monimutkaisia ​​globalisoituneessa maailmassa; Siksi yhä vaativiin ja kilpailukykyiset työmarkkinat.

arvomme

  • Sosiaalinen sitoutuminen: Organisaatiomme on vahvasti sitoutunut yhteiskunnan mahdollisuudesta, joka on annettu kouluttaa jäseniään tietää ja tietää - miten.
  • HONEST viestintäkanavat auki: yksi tärkeimmistä standardien esittelyn tarjoamme, koska se vaatii kaiken tietoa kaikille sekä käyttäjillemme on saatavilla.
  • Integrity: Se antaa meille moraalinen voima yhteiskunnassa esitellä itsemme luotettava vaihtoehto saavuttaa akateemista ja uraan liittyviä tavoitteita.
  • Tuloshakuisuus: "Laatu ei ole hallinnassa, se tapahtuu" on yksi tärkeimmistä arvoista työhön yliopistomme ja organisaatiomme toimii päivittäin vuonna saavuttamiseksi sitä .
  • Ryhmätyö: Projektimme menestys on taattu, koska ne on kehitetty kanssa tukee sekä koko organisaation, joka on johtanut kehittämään tätä arvoa mystinen päivittäistä työtä.
  • Tyytyväisyys käyttäjillemme: Kaikki jokapäiväiseen toimia, joilla pyritään saavuttamaan tämä arvo, jota keinona saavuttaa organisaation kasvun "Tyytyväinen asiakas on paras mainos"
  • VASTUU: Koska ammatillista koulutusta järjestö on tässä asettaa standardin, joka hallitsee meitä kehittämään ohjelmia, liikkeelle arvopapereita, jne Ja niin tullut ennen yhteiskunnan luotettavana instituutio.
  • Ammattimaisuus eettisesti mitään järkeä: Hanke tavoitteet korkeiden eettisten ja ammattimaisesti, arvot kiinteä oikean henkilöresursseja.
Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

ISAE Universidad

Diplomiekonomi Koulutus on monitieteinen koulutus, joka yhdistää tieteen aloilla tiedon, humanistinen ja teknologian aloilla. ... [+]

race Yhteenveto

Diplomiekonomi Koulutus on monitieteinen koulutus, joka yhdistää tieteen aloilla tiedon, humanistinen ja teknologian aloilla.

Tässä kilpailussa tieteidenvälistä päähuomio kohdistuu epistemological ja välineitä, joilla helpotetaan tutkimuksen jatko puuttua koulutuksen eri tilanteissa sekä ongelmanratkaisussa. Lisäksi tietoa koulutuksen todellisuutta esitetään, jotta tiedon siirtoa syntyy läpi ammattikäytäntöjen ja käytännön sovelluksia eri aiheista.

data Modality: Monimuoto - yksi aihe kuukaudessa Luokan aikataulu: maanantaista perjantaihin 18:00-22:00 tai lauantaisin / sunnuntaisin 08:00-16:00 Otsikko: kandidaatti Education Graduate profiili ... [-]
Panama Panama City
March 2020
Part-time
44 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ISAE Universidad

Visio tässä kilpailussa on suunnattu "edistämisessä koulutukseen liittyvien innovaatioiden, käyttämällä korkean kansalaislähtöisen sosiaalisia arvoja opettaja-opiskelija ... [+]

race Yhteenveto

Visio tässä kilpailussa on se, jonka tarkoituksena "edistää koulutuksellista innovaatioita, käyttämällä korkean kansalaislähtöisen sosiaalisia arvoja opettaja-opiskelija ja koulutuksen ylläpitäjät suhde" Itse tehtävän kandidaatin peruskoulutuksen alkaen ISAE yliopistosta toteaa, että " humanistista koulutusta sekä tieteen ja tekniikan kasvattajat, jotka edistävät nykyaikaistamista Panaman koulutuksen, kilpailukyvyn turvaamista, kriittisyys ja huippuosaamista ammattitaitoisesti".

data Modality: Monimuoto - yksi aihe kuukaudessa Luokan aikataulu: maanantaista perjantaihin 18:00-22:00 tai lauantaina: 08:00-16:00 Otsikko: Degree peruskoulutuksessa Graduate profiili ... [-]
Panama Panama City
March 2020
Part-time
44 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ISAE Universidad

Tiedä Know Käytä tehokkaasti, välineet ja teknologia tehdä järkeviä päätöksiä, ongelmia ja tilanteita edellyttävät erityisiä ratkaisuja organisaation. ... [+]

data Modality: Monimuoto - yksi aihe kuukaudessa Luokan aikataulu: maanantaista perjantaihin 18:00-22:00 tai lauantaisin / sunnuntaisin 08:00-16:00 Otsikko: Tutkinto Liikkeenjohdon Graduate profiili

tietää tietää

Käytetään tehokkaasti, välineet ja teknologia tehdä järkeviä päätöksiä, ongelmia ja tilanteita edellyttävät erityisiä ratkaisuja organisaation. Tuntee ja ymmärtää kaikki peruskysymykset päätöksenteon sekä historian ja perusteet hallintaa. Suunnittele soveltaa näitä ideoita jokapäiväistä työtä. Analyysit valmisteluprosessia ja hankkeiden arvioinnissa. Kehittää ja soveltaa matemaattisia, tilastollisia, ongelman ratkaisemiseksi hoidossa riskimalleja. Tunnistaa mahdollisuudet suojaa riski ... [-]
Panama Panama City
March 2020
Part-time
40 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi