Lue virallinen kuvaus

Ranskan kansainvälinen hotellikoulutuskoulu

Vatel saapuu Paraguayhin vuonna 2011 ainoana kansallisena kouluna, joka tarjoaa kaksoistutkinnon ja antaa opiskelijoilleen Ranskan valtion tunnustaman kandidaatin tutkinnon, kandidaatin. Vatel-koulujen menestys maailmanlaajuisesti johtuu siitä, että ylläpidämme kaksoisopetuksen konseptia, jossa 50% opitaan luokassa ja loput 50% harjoittelu- ja harjoittelupaikoissa maamme ja maailman parhaimmissa hotelleissa. Pidetään aina uskana filosofialle, jonka mukaan "kaikki teoreettiset tiedot on varmistettava välittömästi käytännön kautta".

Asuncionissa työskentelemme Wyndham-hotellien häikäisevän oletuksen ja loiston kanssa.

Tiedekunta koostuu tunnustetuista ammattilaisista, jotka eivät vain välitä teoreettista tietoa, vaan myös käytännön tietoa niin monen vuoden ammattikokemuksesta, että heistä on tullut alan vertailukohdat.

Vatelissa työskentelemme paitsi akateemisen ja ammatillisen koulutuksen lisäksi myös oppilaidemme kognitiivisen kehityksen kanssa. Opistamme heille perinteisten eettisten arvojen, kuten kunnioituksen, kurinalaisuuden, positiivisen ja aktiivisen asenteen, tietämisen ja henkilökohtaisen esityksen merkitystä.122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg StockSnap / Pixabay

Kansainvälistyminen on keskeinen kohta Vatelin muodostumisessa.

Marco Polo -ohjelma, Akateemisen ohjelman paras innovaatio, antaa Vatel Paraguay -opiskelijoille mahdollisuuden opiskella toisen vuosivuoden toisessa Vatel-instituutissa maailmassa.

Ne ovat myös osa kasvavaa verkostoa. Vatelilla on tällä hetkellä 9 000 opiskelijaa ja 35 000 valmistunutta yhteyttä VatelAlumni-portaalin ansiosta.

Erittäin kilpailukykyisellä ja nykyisellä akateemisella suunnitelmalla Vatel Paraguay tarjoaa kaksinkertaisen Paraguay / Ranskan tutkintotodistuksen, joka takaa nopean ammatillisen sijoittumisen:

  • Tutkinto kansainvälisessä hotellijohtamisessa - MEC Paraguay
  • Kandidaatti kansainvälisestä hotellien hallinnasta - Ranska
Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel-hotelli ... [+]

Opiskele kansainvälistä hotellien hallintaaTietoa henkilöstä Vatel

Vatel-hotelli

Éducacion Duale ja kolme vaadittua kieltä

Ohjelmamme monien etujen joukossa on Éducacion Duale -järjestelmä. Vatelin opetus-oppimisjärjestelmä, jossa opiskelijan on "pakollisesti" suoritettava 50% teoreettisesta oppimisesta kasvotusten ja 50% ammatillisesta koulutuksesta harjoittelujakson kautta sovittuissa hotelleissa kotona ja ulkomailla. Samoin tässä järjestelmässä opiskelijaa vaaditaan pakollisesti opetussuunnitelman sisällä, toisin sanoen ilman lisäkustannuksia, kolmen vieraan kielen, muun muassa englannin ja ranskan, opiskelu.

3-vuotisen kurssin lopussa opiskelijat saavat kaksinkertaisen tutkinnon:... [-]

Paraguay Ciudad del Este
Helmikuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña
7000 Ciudad del Este, Alto Paraná -osasto, Paraguay