Vatel Paraguay Ciudad del Este

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ranskan kansainvälinen hotellikoulutuskoulu

Vatel saapuu Paraguayhin vuonna 2011 ainoana kansallisena kouluna, joka tarjoaa kaksoistutkinnon ja antaa opiskelijoilleen Ranskan valtion tunnustaman kandidaatin tutkinnon, kandidaatin. Vatel-koulujen menestys maailmanlaajuisesti johtuu siitä, että ylläpidämme kaksoisopetuksen konseptia, jossa 50% opitaan luokassa ja loput 50% harjoittelu- ja harjoittelupaikoissa maamme ja maailman parhaimmissa hotelleissa. Pidetään aina uskana filosofialle, jonka mukaan "kaikki teoreettiset tiedot on varmistettava välittömästi käytännön kautta".

Asuncionissa työskentelemme Wyndham-hotellien häikäisevän oletuksen ja loiston kanssa.

Tiedekunta koostuu tunnustetuista ammattilaisista, jotka eivät vain välitä teoreettista tietoa, vaan myös käytännön tietoa niin monen vuoden ammattikokemuksesta, että heistä on tullut alan vertailukohdat.

Vatelissa työskentelemme paitsi akateemisen ja ammatillisen koulutuksen lisäksi myös oppilaidemme kognitiivisen kehityksen kanssa. Opistamme heille perinteisten eettisten arvojen, kuten kunnioituksen, kurinalaisuuden, positiivisen ja aktiivisen asenteen, tietämisen ja henkilökohtaisen esityksen merkitystä.

122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Kansainvälistyminen on keskeinen kohta Vatelin muodostumisessa.

Marco Polo -ohjelma, Akateemisen ohjelman paras innovaatio, antaa Vatel Paraguay -opiskelijoille mahdollisuuden opiskella toisen vuosivuoden toisessa Vatel-instituutissa maailmassa.

Ne ovat myös osa kasvavaa verkostoa. Vatelilla on tällä hetkellä 9 000 opiskelijaa ja 35 000 valmistunutta yhteyttä VatelAlumni-portaalin ansiosta.

Erittäin kilpailukykyisellä ja nykyisellä akateemisella suunnitelmalla Vatel Paraguay tarjoaa kaksinkertaisen Paraguay / Ranskan tutkintotodistuksen, joka takaa nopean ammatillisen sijoittumisen:

  • Tutkinto kansainvälisessä hotellijohtamisessa - MEC Paraguay
  • Kandidaatti kansainvälisestä hotellien hallinnasta - Ranska

Akateemiset palkkiot

Lisätietoja akateemisista palkkioista saat napsauttamalla tätä.

Sijainnit

Ciudad del Este

Osoite
Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña
7000 Ciudad del Este, Alto Paraná -osasto, Paraguay