Lue virallinen kuvaus

Koska 1895 arvostetun Culinary Institute Le Cordon Bleu tunnustettu ympäri maailmaa innovaatioihin ammattilaisten koulutukseen huippuosaamisen maailman matkailuun.

Sittemmin LE Cordon Bleu on menestyksekkäästi kehittynyt matkailuala ja vieraanvaraisuus, niin että tänään, kun 115 vuotta, meidän brändi on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisesti symbolina innovointia ja huippuosaamista.

Ei muukalainen mitä brändi edustaa, koska meidän alusta asti olemme omistautuneet parantamaan ja kehittämään infrastruktuuria ja palvelujen laatu tarjoamme ainoana tarkoituksena osoittaa, Perussa ja maailma, että valmistuneista , henkilökunta ja opiskelijat ovat todellisia todistus huippuosaamisen ja innovaatioiden ammatillista suorituskykyä; LE Cordon Bleu koska PERU tietävät, että jopa meidän tehdä yritysten tehtävänä vision ja todellisuuden:

Näkymä

Olla johtava organisaatio Latinalaisessa Amerikassa muodostumista inhimillisen lahjakkuuden kestävän kehityksen matkailualalla.

tehtävä

Ovat erittäin kilpailukykyinen maailmanlaajuisen matkailualan ihmisiä, painottaen vieraanvaraisuutta, ruokaa, juomaa ja ruokaa tieteen, soveltamalla menetelmiä ja huipputekniikkaa suuntautunutta osaamista ja kestävää kehitystä.

Institutionaaliset arvot

EXCELLENCE: ylittäminen asiakkaidemme odotukset laadun, kohteliaisuus ja palvelu.

INNOVOINTI: sovelletaan luovuuden lisäämiseksi tavaroiden arvon ja palvelut asiakkaillemme.

Tehokkuus: täytämme tehtävät ja sitoumusten oikea laatu ja paras aika.

DISCLAIMER: Kyky täyttää sitoumuksemme ja hyväksyn seuraukset.

KURINALAISUUS: Tapaa toimintaa perustettu menettelyjä ja sääntöjä.

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen
Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: