Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Luotu annetulla lailla 264/99 14. heinäkuuta, School of Technology and Management Lamego otettiin käyttöön lukuvuonna 2000-2001, johdon kursseja ja tieto- ja Matkailun liikkeenjohdon, kulttuurin ja kulttuuriperinnön. 2002-03 aloitti toimintansa aikana tietotekniikan ja Tietoliikennetekniikka, vuonna 2004- 2005, Kirjanpito ja tilintarkastus kursseja ja Human Services, vuosina 2005-2006 Matkailuneuvonta kursseja ja hallinnon sihteeristö, 2007/2008 aikana Sosiaalityön Työsuhteen päättymisen jälkeisiä ja 2008/2009 Kirjanpito Course ja Post-tarkastustyö.

Koulu on orgaaninen yksikkö Polytechnic Institute Viseu jolla on hallinnollisen autonomian, tieteellinen ja pedagoginen. Omistettu peruskoulutuksen tieteenaloilla että useimmat suoraan voi puuttua toimintaan talouden ja tuotannon aloilla niiden alueella, koulutus tarjoaa alalla Matkailu, Management, Kirjanpito, hallinto, tietotekniikka, televiestintä ja sosiaali-, on- osoittautunut mielenkiintoinen vetoja, ei vain päivällä kursseja, mutta yhä enemmän kursseja, jotka kulkevat töiden jälkeen ja iltakoulu. Koulutuksen saatavuutta jälkeisessä työaika ovat auttaneet kaapata uusia yleisöjä, mikä on valttia pätevyys ja uudelleenkoulutusta omaisuutta. Myös tämä näkökohta jatko tarjous on tehnyt toinen koulutus, jossa kysyntä kasvaa, erityisesti kaikille niille, jotka pyrkivät parantamaan taitojaan edessä kaikki suuret vaatimuksiin työmarkkinoilla.

ESTGL tehtävänä:) maailmanlaajuinen kehittää ja tasapainoinen, opiskelija, henkisten kykyjen, kulttuuri-, tutkimus- ja päivitetään jatkuvasti koko elämän, jonka tavoitteena on korkean tason pätevyys, jotta voidaan synergiaa tarpeet ja tarjouksia koulutus, asianmukaisen oppilaiden integrointi työmarkkinoille kansallisella ja kansainvälisissä puitteissa; b) Toteuta, toimielimen sisällä, innovaatiotoiminnan mallin ja Excelênc koulutus-, tutkimus ja interventio yhteisössä, korostaen toimintaa sen opettajat, tutkijat ja muut työntekijät, stimuloiva pysyvä henkinen ja ammatillinen koulutus sen opiskelijat Logic edellytykset kaikki asianmukaisesti pätevän kansalaisilla on pääsy korkeakoulutukseen, integroimalla koulutus näkökulma elinikäinen mukautettava uusiin haasteisiin; c) edistää opiskelijoiden liikkuvuutta ja tutkinnon sekä kansallisesti, että kansainvälisesti, ensisijaisesti maat Euroopan alueella ja portugalinkielisten maiden mukaisesti määrittelemää politiikkaa STT; d) osallistua yhteistyössä toimintaa socie tietämyksen siirtoa sekä edistää taloudellista parantaminen tieteellisen tiedon; e) edistää yleisön tietämystä tiedon, tieteen ja teknologian edistämisessä ja järjestämällä ac tarjoaa resurssit ja välineet mahdolliseksi näitä varten.

Sijainnit

Lamego

Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego - IPV

Osoite
Av. Visconde Guedes Teixeira
5100-074 Lamego, Viseun piiri, Portugali
Puhelin
+351 254 615 477

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin