Lue virallinen kuvaus

MISSION

Jotta University of Évora Se on yksi huippuyliopistojen Portugalin julkisen koulujärjestelmän ja siksi on tehtävä

 • Tuotannon osaamista tieteen ja taiteen tutkimusta, kokeilua ja teknologian ja humanistista kehitystä;
 • Sosialisointi tiedon, joka tarjoaa perinteisiä opiskelijaväestöä ja työväestön, akateeminen tutkinto on kandidaatin, maisterin ja tohtorin, ad hoc koulutusta ja epävirallista koulutusta läpi elämän;
 • Osaamisen välittämiseen yhteisölle, jotta innovaatiotoiminnan ja kilpailukyvyn sekä julkisten palvelujen nykyaikaistamista ja sosiaalista ja kulttuurista kehitystä koko yhteisölle;
Evora

Näkymä

University of Évora on ajateltu koskien aluetta, joilla se toimii, Alentejo, valitsevat sen ensisijainen tavoite vaivannäköäsi sosialisaation tiedon, Euroopan yhteisö, jonka kanssa se jakaa samat inhimillisiä arvoja, kulttuurin ja tieteen, jotta lähialueiden jolla ensisijaisesti strategisen yhteistyön, ja portugalinkielisten maiden joilla pyritään laajentamaan tehtävänsä, unohtamatta samalla, että valmistelu opiskelijoiden olisi aina otettava huomioon "maailma" yleistä elämme tänään.

arvot

University of Évora hyväksyy vapaan tutkimuksen määritellyn Henri Poincaré, pyrkiessään aiheutuvat tehtävät tehtäväänsä "ajatus ei pitäisi tehdä ei dogmi eikä osapuolelle tai intohimo tai etua eikä ennakkokäsitys, eikä mitään muuta muuta kuin itseään, koska esittämään olisi sama kuin lakkaa olemasta "

Ne ovat edelleen itseisarvo yliopiston Évora:

 • Ihmisarvon kunnioittaminen;
 • Akateeminen vapaus;
 • Yksittäiset perusteita;
 • Tarkkuutta suorittaessaan muita tehtäviä;
 • Taustalla demokraattisen päätöksenteon;
 • Ilman sosiaalista syrjintää etnisen tai tunnustuksellinen.
Evora

Lyhyt historia EU

Jotta University of Évora Se oli toinen yliopisto perustetaan Portugaliin. Perustamisen jälkeen Coimbran yliopiston vuonna 1537, se on tuntenut tarvetta muun yliopiston palvella Etelä.

Évora, kirkollisten metropoli ja väliaikaisesta oleskelusta oikeudenkäyntikuluja syntyi heti sopivimpana kaupungin. Vaikka alkuperäinen ajatus luomisen toisen yliopiston Britannia, ovat kuuluneet Juhana III, antoivat kardinaali Henry sen ruumiillistuma. Kiinnostunut opetukseen liittyvät kysymykset, hän alkoi perustamalla kollegion Pyhän Hengen, uskoi hänet sitten vasta perustetun Society of Jesus. Vaikka teokset rakennuksen johtui ja pyysi Kardinaali Rooman muutosta kollegion kokonaisuudessaan yliopistossa. Suostumuksella Paavali IV ilmaistuna sonni cum nobis Huhtikuu 1559 uuden yliopiston luotiin, jolla on oikeus opettaa kaikkia aineita paitsi lääketieteen, siviilioikeus ja riita Canon lain.

Juhlallinen avajaiset pidettiin 1. marraskuuta samana vuonna. Vielä nykyäänkin tämä päivä merkitsee vuotta yliopiston, jossa pidetään virallinen avaaminen lukuvuoden.

Tärkeimmät opetettavat olivat filosofia, Moral, Raamattu, Spekulatiivinen teologia, retoriikka, kielioppi ja humanistiset, joka täysin syöttää tämä yliopisto perinteisessä kehyksessä vastaan ​​uudistusmielisen Euroopan katolisen korkeakoulujen, joista suurin osa, muuten ohjataan jesuiitat .

Hallituskaudella Dom Pedro II, oli tarkoitus ottaa käyttöön opetusta matematiikan, jotka kattavat niinkin erilaisiin aiheisiin kuin maantiedon, fysiikan tai sotilaallinen arkkitehtuuri.

Arvovaltaa yliopiston Évora aikana kaksi vuosisataa sen olemassaolosta ensimmäisen vaiheen sekoittaa arvovaltaa ja tieteellistä arvoa sen opettajista. Siihen ne liittyivät kyseiset nimet portugaliksi ja espanjaksi kulttuuri, mikä on tärkeää korostaa ennen kaikkea, Luis de Molina, teologi ja moralisti luovuuden ja Euroopan tunnettu. Évora, FT oli toinen valaisimen Iberian kulttuurin että aika, jesuiitta Francisco Suárez, sitten professori Coimbran yliopistossa. Täällä opetetaan jonkin aikaa Pedro da Fonseca, pidetään tärkeimpänä filosofi Portugali kuudennentoista vuosisadan, vietetään vaivaa neo-skolastista peruskorjaus Aristoteleen ajatuksen.

Huolimatta yrityksistä uudistamisen ja uusien tieteellisten henkeä, jotka luonnehtivat kahdeksastoista-luvulla yliopistossa, on myönnettävä, kuitenkin, että esimerkiksi hänen vanhempi sisarensa Coimbran hänen toimiaan eivät johtaneet avaaminen mielten tarpeisiin uudet ajat. Vaikka korkea yksilön arvoa monet opettajat, koulutuksen järjestelmä kokonaisuudessaan, osoittautui sopeutumaton ja vanhentuneita. Évora osallistui näin maailmanlaajuinen trendi paluuta Transpirenaica Eurooppaan että ominaista enemmistön eliitin ja Iberian kulttuurilaitosten vanhan hallinnon.

Kun poliittiset ja kulttuuriset ilmasto puolivälissä kahdeksastoista-luvulla alkoi ilmoittaa vihamielisiä jesuiitat, ei ole ihme, että yliopisto Évora on helposti tulee kohdistaa uudistuksen ja keskusjohtoinen politiikkaa Pombal. 8. helmikuuta 1759 - two sata vuotta säätiön - Yliopiston ympäröi ratsuväki joukot, sillä tuloksena karkotettavaksi ja karkotettiin jesuiitat. Pitkän ajan jälkeen vankilassa aseissa, päälliköiden myöhemmin otti Lissaboniin, jossa monet vangittiin pahamaineisen Fort Junqueira. Toiset summittaisesti karkotettiin Kirkkovaltio.

Jälkipuoliskolla yhdeksännentoista vuosisadan, asettui jalo rakennuksen Henrique n Lyseon Évora, johon Queen Dona Maria II lahjoitti etuoikeus käyttää "piilo ja kasukka", sopusoinnussa yliopiston perinne kaupungin ja rakennus .

Vuonna 1973 asetuksella silloinen opetusministeri, José Veiga Simão, hän loi yliopistoinstituutin Evoran oli lakkautetaan vuonna 1979, tieltä uutta yliopiston Évora.

Kouluissa ja DEPARTEMENTTIEN iIFA

Koulut, joka koostuu Osastot ja Advanced Institute of Research and Training ovat orgaanisia yksiköitä yliopiston

School of Arts

 • Arkkitehtuurin laitos
 • Department of Performing Arts
 • Department of Visual Arts and Design
 • musiikkiosasto

School of Science and Technology

 • Biologian laitos
 • Liikuntatieteiden ja terveysministeriön
 • Maaseudun insinööri-
 • Fysiikan laitos
 • Department of Plant Science
 • Geotieteiden
 • Department of Informatics
 • Matematiikan
 • Eläinlääketieteen laitos
 • Department of Maisema, ja ympäristö
 • Kemian laitos
 • Kotieläintieteen laitos

School of Social Sciences

 • Kansantaloustieteen laitos
 • Filosofian
 • Johtamisen laitos
 • Historian laitos
 • Laitos kielitieteen ja kirjallisuus
 • Laitos pedagogiikka ja koulutus
 • Psykologian laitos
 • Sosiologian laitos

Koulu Nursing St. João de Deus

Hoitotieteen

Tutkimusinstituutti ja Jatkokoulutus

Ohjelmien opetuskielet:
 • Portuguese (Portugal)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade de Évora

Tällä hetkellä muovitaiteen ja multimedian välinen vuorovaikutus digitaalisen kautta on väistämätön tosiasia. Évoran yliopiston muovitaiteen ja multimedian tutkinnon suor ... [+]

Yleiskatsaus

Tällä hetkellä muovitaiteen ja multimedian välinen vuorovaikutus digitaalisen kautta on väistämätön tosiasia. Évoran yliopiston muovitaiteen ja multimedian tutkinnon suorittaneet ovat yleissivistäviä ammattilaisia, jotka yhdistävät korkean luovan kapasiteetin ja vahvan teknologisen perustan haasteiden ratkaisemiseksi suuressa ja yhä kilpailukykyisemmässä kulttuuri-, teknologia- ja viihdemarkkinoilla. Kurssin aikana opiskelijoita kannustetaan yhdistämään multimedia- ja muovitaiteen alojen tiedon monipuolisuus keskittyen muovitaiteen teknologioihin, uusiin media- ja taidehistoriallisiin tutkimuksiin, joiden avulla he voivat kehittää teoksia tekniikan aloilla. sekä teoreettinen, asianmukaisen identiteetin rakentaminen itsensä vahvistamiseksi luoviksi tekijöiksi. Samoin kurssin opetussuunnitelmayksiköt, joilla on suuri monimuotoisuus ja rikkaus, antavat opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa omat reittisuunnitelmansa, jotka keskittyvät digitaalisiin, kaksiulotteisiin tai kolmiulotteisiin taideteknologioihin.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Full-time
6 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Ekologian ja ympäristön tutkinto tarjoaa vankan tieteellisen koulutuksen, jonka tarkoituksena on ymmärtää ekosysteemien toiminta, jotta voidaan parantaa niiden eheyttä ja ... [+]

Yleiskatsaus

Ekologian ja ympäristön tutkinto tarjoaa vankan tieteellisen koulutuksen, jonka tarkoituksena on ymmärtää ekosysteemien toiminta, jotta voidaan parantaa niiden eheyttä ja ympäristön laatua. Se tarjoaa monitieteisen koulutuksen, joka yhdistää: ympäristön kemian; Ekologinen mallinnus; Ekosysteemien rakenne ja toiminta; Eläimistö ja kasvisto; Spatiaalinen analyysi; Ekologisten järjestelmien hallinta, säilyttäminen ja palauttaminen; Ekologisen laadun karakterisointi, arviointi, seuranta ja parantaminen; Ilmastonmuutos ja ympäristöasioiden sosiaaliset ulottuvuudet.

Évoran yliopistolla on vahva tiedekunta erilaisilla ekologian, ympäristötieteiden, maankäytön ja ympäristönhallinnan ja restauroinnin aloilla, jolla on monen vuoden kokemus ja pitkä perinne opetuksessa ja tutkimuksessa ekologian ja ympäristön aloilla. Évoran yliopisto on sijoittunut erityisen hyvin kansainvälisiin sijoituksiin.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Full-time
6 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Maapallon väestö kasvaa joka päivä yli 225 000: lla! Luonnollisten järjestelmien, joihin olemme riippuvaisia, väistämätön ylikuormitus tekee näiden järjestelmien ymmärtäm ... [+]

Yleiskatsaus

Maapallon väestö kasvaa joka päivä yli 225 000: lla! Luonnollisten järjestelmien, joihin olemme riippuvaisia, väistämätön ylikuormitus tekee näiden järjestelmien ymmärtämisen ja hallinnan olennaisen tärkeäksi kestävän tulevaisuuden olemassaololle. Tämän ongelman kiireellisyys on johtanut siihen, että Euroopan yhteisö pitää strategisessa kehittämisohjelmassaan (Horizonte 2020) ilmastonmuutosta, resursseja ja raaka-aineita Euroopan tulevaisuuden avaintekijöinä, mikä vähentää sen riippuvuutta muualta maailmasta. Tämä huoli nosti Portugalin kehittämään kansallista geologisia resursseja koskevaa strategiaa (DR176, 11/9/2012). Geologialla on epäilemättä merkittävä asema näiden sitoumusten saavuttamisessa. Geologian kurssi Évoran yliopistossa rakennettiin siten, että sen tutkinnon suorittaneille taataan vankka koulutus, joka perustuu kenttätutkimukseen, geologisten materiaalien karakterisointiin, tärkeimpien analyyttisten menetelmien tunnustamiseen sekä näiden alueiden hyödyntämiseen evoluutiomallin ymmärtämiseksi. prosessit maapallolla. Keskeiset kysymykset ovat myös luonnonvarojen hyödyntäminen ja interdisciplinisten alojen, kuten ympäristön, arkkitehtuuriperinnön palauttamisen tai siviilirakentamisen tukeminen. Yhteistyö useiden erinomaisiksi luokiteltujen tutkimuskeskusten kanssa tekee Évoran yliopiston geologian tutkinnon suorittaneista ammattilaisista valmiina tulevaisuuden haasteisiin.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Tämä opintojen tavoitteena on tarjota vankka ja moderni koulutus, joka tarjoaa osaamista erity fi cas eri maatalouden, ottaen huomioon resurssien kestävä käyttö ja markki ... [+]

ESITTELY

Tämä opintojen tavoitteena on tarjota vankka ja moderni koulutus, joka tarjoaa osaamista erity fi cas eri maatalouden, ottaen huomioon resurssien kestävä käyttö ja markkinoiden tarpeisiin. Se on olosuhteet ja logistisia resursseja huippuosaamisen, kuten koetila Mitra ja tutkimuslaboratorioiden, jonka avulla opiskelijat voivat toteuttaa toimia ja oppimäärään kursseja kuten kurssi maatalouskoneiden toimijoille.

Tarjota opiskelijalle kokemusta kosketusta työelämään opiskelijat voivat tehdä-ajan Stage, valinnainen. Vaiheet on tapahduttava voimassaoloaikana lomien ja yhteisöt, joissa opiskelijat suorittavat työharjoittelun tulisi valita tuella nykyisen komission ja opetusta yhteisön työpöydälle.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi