Lue virallinen kuvaus

Puolan ja Japanin Academy of Information Technology (Entinen Puolan-japanilainen Institute of Information Technology) on yksi Paras ei-valtiollisten instituutioiden korkeakoulujen Puolassa, usein kiitosta työnantajien, opiskelijoiden ja median. Se perustettiin vuonna 1994 pohjalta kahdenvälisen sopimuksen hallitusten Puolan ja Japanin. Se korostaa erityisesti opetussuunnitelma, joka on jatkuvasti tarkistettava ja päivitettävä vastaamaan vaatimuksiin työmarkkinoilla, laajalti hyväksytty akateemisia normeja, sekä Puolan ja Euroopan, kehitysten tietotekniikassa ja sen sovellukset. PJAIT on oikeus myöntää poikamies, insinööri, maisterin ja tohtorin tutkinnot tieteen ja taiteen. Yhtenä neljästä yksityisessä omistuksessa yliopistojen, se antaa tohtorin tutkinto.

Sen koulutus tarjous sisältää opintoja Computer Science, Information Management, Taideteollinen korkeakoulu, Sisustussuunnittelu ja Japanin kulttuuri.

Tiedekunta tietojenkäsittelyoppi on kiistaton johtaja koulutustarjonnasta markkinoilla Puolassa. Laitoimme painotetaan erityisesti ottaa laadukkaita opetussuunnitelman merkitystä markkinoiden tarpeisiin, ja opettamiseen käyttö state-of-the-art teknologiaa.

Tiedekunta Tiedot Management modernit insinööri tutkimuksia, joissa yhdistyvät tieto johdon tietotekniikkaan. Taide ja muotoilu profiilia tutkimus mahdollistaa hankkiminen tarpeen luomista multimedia teosten ominaista käyttämällä kehittynyttä teknologiaa sekä kehitystä oman taiteellista osaamista. Valmistuneet ovat taitavia käyttäjiä tietoteknisten työkalujen ja niillä tuntemus graafisen.

Sisustussuunnittelu on monitieteinen koulutusaloittain joka antaa syvällistä tietoa, tietoisuutta ja taitoja luoda ihmisen ympäristössä. Tiedekunta Japanin kulttuuri tarjoaa kulttuuria tutkimuksia, joissa keskitytään erityisesti kulttuurin ja taiteen Kaukoidän ja laajan tutkimuksen Japanin kielen.

PJAIT keskittyy käytännön taitoja. Koska, että opiskelijat ja valmistuneet ei ole ongelmia löytää työtä. He ovat hyvin varusteltu töihin monilla aloilla, joilla käytännön tietoa IT on edellytys. PJAIT työllistää erinomainen asiantuntijoita, tutkijoita ja akateemisia opettajia Puolasta ja muista maista kuin hyvin.

Opiskelijat kaikkien tiedekuntien voi käyttää erinomaiset tilat, kuten moderni IT ja graafinen suunnittelu laboratorioissa. PJAIT järjestää myös lukuisia tapaamisia tiedemiehet, taiteilijatIT-yhtiöt edustajat ja tulevat työnantajat. PJAIT tukee opiskelijoiden tieteellistä tutkimusta ja etuja. On olemassa lukuisia erityisryhmien etujärjestöillä ja urheiluseurat. Yhteistyösopimuksin PJAIT opiskelijoiden ja opetushenkilöstön voi osallistua ulkomaisiin vaihto-ohjelmiin. PJAIT on intercollegiate vaihtoon LLP Erasmus-ohjelman kanssa 31 yliopistojen (Japani, Iso-Britannia, Saksa, Espanja, Italia). Koulu tarjoaa kattavasta stipendejä. Opiskelijat ovat velvollisia osallistumaan työharjoitteluohjelma ja heistä paras on mahdollisuus saada sijoitus kansainvälisesti tunnustettuja yritysten. Tutkimukset PJAIT takaa mielenkiintoisia ja hyvin palkattuja työpaikkoja tulevaisuudessa. Ne ovat investointi tulevaisuuteen ammatillisen menestyksen.

Koulu kampus sijaitsee Varsovan keskustassa ja käsittää kirjaston lukusali, asuntola, kirjakauppa, baari ja oma kustantamo.

Älä epäröi liittyä joukkoon!

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Polish-Japanese Academy of Information Technology

Laitos New Media Art käynnistettiin vuonna 2004. Ensin BA, nyt kolme vuotta, meillä on ollut MA opintoja. Ohjelman ainutlaatuinen Puolassa, konsolidoidaan puola taiteen p ... [+]

Laitos New Media Art käynnistettiin vuonna 2004. Ensin BA, nyt kolme vuotta, meillä on ollut MA opintoja. Ohjelman ainutlaatuinen Puolassa, konsolidoidaan puola taiteen perinteitä ja uutta teknologiaa. Opiskelijat harjoittavat tieteidenvälistä ja monitieteistä etsintä digitaalisen taiteen. Opetussuunnitelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia innovatiivisia lähestymistapoja nykyajan teoria ja käytäntö, ja edistää sekä yksittäisten tutkimus ja korkean tason yhteistyö. Nykyiset tutkimusalueita osastolla, muun muassa uusia visuaalisen viestinnän avulla tunnistus ja fyysinen rajapintoja, kokeellinen pelit, lisätyn todellisuuden, liikkuvaa grafiikkaa, hybridi arkkitehtoninen / mediaympäristössä, digitaalisesti nivelletty veistos ja reagoiva ympäristöissä. ... [-]

Puola Warsaw
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi