Polish-Japanese Academy of Information Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Puolan ja Japanin Academy of Information Technology (Entinen Puolan-japanilainen Institute of Information Technology) on yksi Paras ei-valtiollisten instituutioiden korkeakoulujen Puolassa, usein kiitosta työnantajien, opiskelijoiden ja median. Se perustettiin vuonna 1994 pohjalta kahdenvälisen sopimuksen hallitusten Puolan ja Japanin. Se korostaa erityisesti opetussuunnitelma, joka on jatkuvasti tarkistettava ja päivitettävä vastaamaan vaatimuksiin työmarkkinoilla, laajalti hyväksytty akateemisia normeja, sekä Puolan ja Euroopan, kehitysten tietotekniikassa ja sen sovellukset. PJAIT on oikeus myöntää poikamies, insinööri, maisterin ja tohtorin tutkinnot tieteen ja taiteen. Yhtenä neljästä yksityisessä omistuksessa yliopistojen, se antaa tohtorin tutkinto.

Sen koulutus tarjous sisältää opintoja Computer Science, Information Management, Taideteollinen korkeakoulu, Sisustussuunnittelu ja Japanin kulttuuri.

Tiedekunta tietojenkäsittelyoppi on kiistaton johtaja koulutustarjonnasta markkinoilla Puolassa. Laitoimme painotetaan erityisesti ottaa laadukkaita opetussuunnitelman merkitystä markkinoiden tarpeisiin, ja opettamiseen käyttö state-of-the-art teknologiaa.

Tiedekunta Tiedot Management modernit insinööri tutkimuksia, joissa yhdistyvät tieto johdon tietotekniikkaan. Taide ja muotoilu profiilia tutkimus mahdollistaa hankkiminen tarpeen luomista multimedia teosten ominaista käyttämällä kehittynyttä teknologiaa sekä kehitystä oman taiteellista osaamista. Valmistuneet ovat taitavia käyttäjiä tietoteknisten työkalujen ja niillä tuntemus graafisen.

Sisustussuunnittelu on monitieteinen koulutusaloittain joka antaa syvällistä tietoa, tietoisuutta ja taitoja luoda ihmisen ympäristössä. Tiedekunta Japanin kulttuuri tarjoaa kulttuuria tutkimuksia, joissa keskitytään erityisesti kulttuurin ja taiteen Kaukoidän ja laajan tutkimuksen Japanin kielen.

PJAIT keskittyy käytännön taitoja. Koska, että opiskelijat ja valmistuneet ei ole ongelmia löytää työtä. He ovat hyvin varusteltu töihin monilla aloilla, joilla käytännön tietoa IT on edellytys. PJAIT työllistää erinomainen asiantuntijoita, tutkijoita ja akateemisia opettajia Puolasta ja muista maista kuin hyvin.

Opiskelijat kaikkien tiedekuntien voi käyttää erinomaiset tilat, kuten moderni IT ja graafinen suunnittelu laboratorioissa. PJAIT järjestää myös lukuisia tapaamisia tiedemiehet, taiteilijatIT-yhtiöt edustajat ja tulevat työnantajat. PJAIT tukee opiskelijoiden tieteellistä tutkimusta ja etuja. On olemassa lukuisia erityisryhmien etujärjestöillä ja urheiluseurat. Yhteistyösopimuksin PJAIT opiskelijoiden ja opetushenkilöstön voi osallistua ulkomaisiin vaihto-ohjelmiin. PJAIT on intercollegiate vaihtoon LLP Erasmus-ohjelman kanssa 31 yliopistojen (Japani, Iso-Britannia, Saksa, Espanja, Italia). Koulu tarjoaa kattavasta stipendejä. Opiskelijat ovat velvollisia osallistumaan työharjoitteluohjelma ja heistä paras on mahdollisuus saada sijoitus kansainvälisesti tunnustettuja yritysten. Tutkimukset PJAIT takaa mielenkiintoisia ja hyvin palkattuja työpaikkoja tulevaisuudessa. Ne ovat investointi tulevaisuuteen ammatillisen menestyksen.

Koulu kampus sijaitsee Varsovan keskustassa ja käsittää kirjaston lukusali, asuntola, kirjakauppa, baari ja oma kustantamo.

Älä epäröi liittyä joukkoon!

Sijainnit

Varsova

Osoite
ul. Koszykowa 86
02-008 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin