School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Form tarjoaa 3,5-vuoden kokopäiväinen suunnittelu kurssi, jonka jälkeen opiskelijat saavat Alempi tutkinto yliopiston yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden (SWPS).

School of Form on:

Puolan paras koulutusohjelman mukaan tiede- ja Higher Education; erinomainen ja tunnettu tiimi luennoitsijoita; moderni ja hyvin varustettu työpajat ja studiot; upea yhteistyösuhteita monien puolalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Ainutlaatuinen tutkimus ohjelma yhdistää projektityö ja koulutuksen humanistiset joka on kehitetty tiimimme asiantuntijoiden johdolla Lidewij Edelkoort, puheenjohtaja Design Academy Eindhoven (1999-2008), strateginen johtaja ja mentori School lomakkeen.

School of Form on avoin kaikille - tinkerers, analyytikot, ohjelmoijat, ihmisiä rakkautta DIY - ja auttaa sinua kehittämään, lisätä, parantaa ja hyödyntää taitojasi ja etuja.

Jos haluat vaikuttaa muutosten maailmassa, parantaa ihmisten elämänlaatua, ja ymmärtää ja tyydyttää nykypäivän yhteiskunnassa, niin koulu on tarkoitettu sinulle.

Sijainnit

Poznań

Osoite
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Poznań, Lublinin voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin