Lue virallinen kuvaus

Opiskelu yliopistossa Varsovan korkeissa tehtävissä kansainvälisissä vertailuissa, kuten Times Higher Education World University Ranking ja Akateeminen Ranking of World Universities (tunnetaan myös Shanghain Ranking). Ottaen huomioon kokonaismäärä tutkimusta yliopistoissa, joka saavuttaa 20000, Varsovan yliopisto on joukossa kaksi prosenttia maailman parhaiden yliopistojen. Mukaan kansainvälisissä vertailuissa, se on myös paras yliopisto Puolassa ja yksi johtavista niistä tällä alueella Euroopassa.

Varsovan yliopisto perustettiin vuonna 1816. Korkeakoulututkinnon suorittaneiden ovat voittaneet 5 Nobelin palkintoja. Yliopistoyhteisön koostuu 60000. UW yhteistyötä yli 1100 ulkomaisten yksikköjen. Se on jäsenenä noin 100 kansainvälistä yhdistysten ja verkostojen.

Tiedekunta kauppatieteiden maisteri "koulutusohjelmat yhdistyvät vankka akateemisen koulutuksen kanssa korkea laatu erityisosaamista, Jota ilman ei voi sujuvasti toimia nykyaikaisessa taloudellisessa ympäristössä. Valmistuneista kunnioitetaan ja etsittävä työnantajien ja helposti löytää työtä erilaisissa laitoksissa.

Kaikki erikoisalojen tiedekunnan ekonomi ovat akkreditoitu että on todistus korkealaatuisen koulutuksen suonut yliopiston hyväksyntäkomitea. Koulutusohjelmissa taloustieteen sai myönteisen merkkiin eroa valtion hyväksyntäkomitea.

Moderni taloustiede ei ole vain empiirinen tiede vaan myös kokeellinen yksi. Meidän oppimäärän kattaa asioita, jotka kuuluvat verkkotunnuksen moderni taloustieteen noudattaminen Euroopan korkeita standardeja. UW opiskelijat ovat kärjessä Puolan henkisen kehitykseen, koska niiden tutkijoita luoda ensisijainen osa henkistä sisältöä. Näin ollen he voivat tutustua tällaisia ​​ajatuksia ensikäden. Meidän opiskelijat voivat käyttää uusimpia oppikirjojen ja julkaisuja, ei vain kotimaan lisäksi myös ulkomaisia. WNE taloudellinen kirjasto on mielenkiintoinen taloudellinen kokoelma ja alue WU Internet kirjastoverkon.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Rahoitus ja kansainvälinen investointiohjelma pyrkii hankkimaan opiskelijoille taloudellista tietoa ja kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden välineitä vahvojen matemaattis ... [+]

Rahoitus ja kansainvälinen investointi on matemaattinen ohjelma, jonka tavoitteena on antaa opiskelijoille asiantunteva asiantuntemus talousmekanismeista ja kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden välineistä. Opiskelija oppii hallitsemaan monikansallisten yritysten nykyaikaisia ​​rahoitusjärjestelyjä. Lisäksi he hankkivat tietoja valuuttakurssiriskin hallintamenetelmistä ja heille tarjotaan tietoa optimoinnista, yritysrahoituksesta ja kansainvälisistä suhteista, erityisesti ulkomaisten varojen sijoittamisesta. Ohjelma antaa opiskelijoille taitoja, joiden avulla he voivat laatia vanhojen yritysten markkina-arvon ja tilinpäätösasiakirjojen analyysit tilinpäätösstandardien mukaisesti. Korkeakoulututkinnon suorittaneilla on runsaasti yhteiskunnallista osaamista tukevia nykyaikaisia ​​analyyttisiä menetelmiä ja työkaluja. Lisäksi he saavat asiantuntemusta rahoitusmarkkinoilta, kansainvälisestä taloushallinnosta, rahapolitiikasta, pankki-, vakuutus- ja kirjanpidosta.... [-]

Puola Varsova
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

University of Warsaw, School of Economic Sciences