Lue virallinen kuvaus

Warsaw Film School - 15 vuotta elokuvissa ja innovaatioissa

WarsawFS102

Puolan elokuvaohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja Maciej Slesicki perusti Warsaw Film School vuonna 2004 ja yksi maan suosituimmista näyttelijöistä, Boguslaw Linda, Andrzej Wajdan viimeisimmän elokuvan "Afterimage" päähenkilö.

Akatemia on ainutlaatuinen elokuvainstituutti, yksi kolmesta maasta, joka myöntää BA-tutkintotodistuksia ja ainoa kulttuuriministeriön suojeluksessa oleva taidekoulu, jolla on englanninkielinen BA International Studies.

Puolan pääkaupungissa sijaitseva Warsaw Film School on keskellä elokuvakoulutuskeskusta, johon kuuluu myös elokuvaprofiilinen lukio, lukio, ammatillinen korkeakoulu, taidemuseo Kino Elektronik ja tuotantoyhtiö.

Warsaw Film School luennoitsijat, kuten helmeri Krzysztof Zanussi ja Akatemian palkittu Bartosz Konopka, ovat tunnetuimpia puolalaisia ja kansainvälisiä elokuvantekijöitä, elokuvan ja uuden median alan asiantuntijoita. Vuonna 2010 Warsaw Film School muutti aivan uudelle kampukselle, jonka kapasiteetti oli 2 600 neliömetriä, ja se tarjoaa tilaa elokuva- ja valokuvausjoukkueille, pimeille huoneille, jälkituotantolaitoksille ja huippuluokan äänentoistoksi.

Tutkijamme Dorota Kobiela nimettiin Oscar 2018: lle "Loving Vincent". Tämä oli toinen Oscar-ehdokkuus, jonka kouluopiskelijoillemme voi olla ylpeä. Ensimmäinen annettiin vuonna 2015 Tomasz Śliwińskille hänen Documentary Short Subject -nimityksestään "Our Curse".

Warsaw Film School on Puolan ydin, maa, joka tuottaa noin 60 elokuvaa vuodessa ja osallistuu 20–30 kansainväliseen yhteistuotantoon vuosittain. Olemme perustumassa dynaamisesti kehittyvien audiovisuaalisten markkinoiden keskelle, jolla on vahva elokuvaperinne ja vilpitön sitoutuminen elokuvaan henkilökohtaisen ja poliittisen ilmaisun muodossa.

Warsaw Film School järjestää erilaisia opetus-, taide- ja ammattitapahtumia, kuten Script Fiesta - Euroopan ainoa täysin avoin festivaali, joka on omistettu näytön kirjoittamista varten. Joka vuosi satoja ammattilaisia kokoontuu viikon ajan mestarikursseista, työpajoista, kenttätapaamisista ja sosiaalisista tapahtumista. Erikoisluetteloon kuuluvat Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion ja Sundance 2016 -voittaja Israelista - Elite Zexer.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Warsaw Film School

Tämä 3 vuoden BA Film Directing -ohjelma yhdistää akateemisen teorian käytännön taitoihin, jotta oppilaat saisivat tarvittavan kattavan tietämyksen löytääkseen työtä elok ... [+]

SÄÄTÖ lukuvuodelle 2020/2021JulkistetaanInnovatiivinen koulutusohjelma

Warsaw Film School on käynnistänyt ainutlaatuisen perustutkinnon BA-elokuva- ja multimediakurssin, joka osoittautui erittäin suosittu ulkomaisten opiskelijoiden keskuudessa. Innovatiivinen ohjelma uusiin erikoistumisomme elokuvaohjaukseen ja videopeleihin perustuu maailman huippuluokan multimediaasiantuntijoiden tietämykseen ja kokemukseen sekä aktiivisiin elokuvantekijöihin, luojia ja videopelien tuottajiin.

Opiskelijoille annetaan mahdollisuus käyttää markkinoiden huipputasoisia laitteita.

Kaikki luokat pidetään englanniksi mukautetuissa työpajoissa, studiossa ja järjestetyissä elokuvissa Warsaw Film School .... [-]

Puola Varsova
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Warsaw Film School

Tämä BA-kurssi kertoo monista tavoista, joilla elokuvateatteri osallistuu yhteistoimintamenetelmään käännöstä käsikirjoituksista mielekkäiksi ja stimuloiviksi elokuviksi. ... [+]

SÄÄTÖ lukuvuodelle 2020/2021JulkistetaanInnovatiivinen koulutusohjelma

Warsaw Film School on käynnistänyt ainutlaatuisen perustutkinnon BA-elokuva- ja multimediakurssin, joka osoittautui erittäin suosittu ulkomaisten opiskelijoiden keskuudessa. Innovatiivinen ohjelma uudelle erikoistumisomme elokuva- ja jälkituotannolle perustuu maailman huippuluokan multimedia-asiantuntijoiden tietoisuuteen ja kokemukseen sekä aktiivisiin elokuvantekijöihin, tekijöihin.

Opiskelijoille annetaan mahdollisuus käyttää markkinoiden huipputasoisia laitteita.

Kaikki luokat pidetään englanniksi mukautetuissa työpajoissa, studiossa ja järjestetyissä elokuvissa Warsaw Film School .

... [-]
Puola Varsova
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Warsaw Film School
7 gen. Zajączka st.

Warsaw, Masovian voivodikunta, 01-518 PL