Qatar University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Qatar University (QU) on toimintansa perustamisestaan lähtien vuonna 1977 toiminut edelleen Qatarin ensisijaisena korkeakouluna ja siitä on tullut tänään akateemisen ja tutkimuksen huippuosaamisen majakka alueella.

QU on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista koulutusta kansallisilla painopistealueilla. Tämän sitoutumisen perustana on tavoite yhdenmukaistaa korkeakoulut, ohjelmat ja kurssit vakiintuneiden kansainvälisten standardien ja parhaiden käytäntöjen kanssa. Seurauksena on, että QU on menestynyt akkreditointihankkeissaan ansainnut lukuisten johtavien kansainvälisten akkreditointielinten hyväksynnän.

QU isännöi kymmentä korkeakoulua - Arts and Sciences (CAS); Kauppatieteellinen korkeakoulu (CBE); Koulutuslaitos (CED); Teknillinen korkeakoulu (CENG); Terveystieteiden korkeakoulu (CHS); Oikeustieteiden korkeakoulu (LAWC); Lääketieteellinen korkeakoulu (CMED); Farmasian yliopisto (CPH); Sharian ja islamistutkimuksen korkeakoulu (CSIS) ja hammaslääketieteen korkeakoulu (CDM).

QU tarjoaa laajan valikoiman akateemisia ohjelmia - 45 kandidaatin, 27 maisterin, kahdeksan tohtorin tohtoria. ohjelmat, neljä tutkintotodistusta ja farmasian tohtori (PharmD) - Qatarissa räätälöimällä ne Qatari-yhteiskunnan tarpeisiin.

Tutkimus on kiinteä osa korkeakoulujen akateemista ympäristöä, ja sitä tukee kunnianhimoinen viisivuotinen etenemissuunnitelma, jossa käsitellään kansallisia painopistealueita ja luetellaan neljä ensisijaista tutkimusaluetta - energia, ympäristö ja luonnonvarojen kestävä kehitys; Sosiaalinen muutos ja identiteetti; Väestö, terveys ja hyvinvointi; sekä tieto-, viestintä- ja teknologia (ICT) - huipputeknologian tutkimuskompleksi ja 14 huippuosaamisen tutkimuskeskusta. Sitä lisää edelleen yli 400 yhteistyöhanketta yli 130 maassa.

Yhteisön sitoutuminen on alue, joka on QU: n tehtävän ja vision ytimessä. Yliopisto ylpeilee opiskelijoidensa ja alumniensa laadusta ja on sitoutunut varmistamaan, että kampuksen elämä on rikastuttava ympäristö akateemisen huippuosaamisen, vapaaehtoisuuden, kansalaisvastuun ja johtajuuden edistämiselle. Sen alumniyhdistys kokoaa yhteen 47 000 alumnia, nykyisiä opiskelijoita ja Qatari-yhteiskunnan.

QU edistää tavoitettaan tulla Qatarin taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen johtajaksi tekemällä yhteistyötä ja yhteistyötä Qatarin teollisuuden, hallituksen, yliopistojen, yritysten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa Qatarissa ja sen ulkopuolella.

Yliopisto-opiskelijat

QU: n monipuolinen ja vilkas yli 20000 opiskelijakunta on todistus Qatarin suurimpien tulevien johtajien, arvostettujen tutkijoiden ja inspiroitujen käsityöläisten potentiaalista.

Jotta opiskelijat saavuttavat koko potentiaalinsa, heille tarjotaan monia ainutlaatuisia mahdollisuuksia ja haasteita. Näihin sisältyy osallistuminen Qatarin parhaimpiin kansallisiin apurahojen kilpailuihin, kansainvälisiin konferensseihin, yksinoikeuteen ulkomaille opiskeluun ja opiskelijavaihto-ohjelmiin sekä tutkimustoimiin.

Lisäksi kaikille opiskelijoille tarjotaan runsaasti resursseja varmistaakseen heidän jokaisen menestysvaatimuksensa ja jännittävän opiskelijaelämän. Nämä palvelut sisältävät:

 • Palkittu kampus, joka sisältää kaunista arkkitehtuuria, helppoa matkustamista ja navigointia, monia elämänlaadun mukavuuksia ja paljon muuta.
 • Huipputekninen kirjasto, jolla on uskomattoman suuri valikoima tilauksia, sekä lukuisia akateemisten lehtien tilauksia ja mahdollisuus pyytää uusia kokeita.
 • Huipputekniset ohjelmistot ja viestintävälineet, joiden avulla on helppo käyttää kurssimateriaaleja ja heidän ohjaajiaan.
 • Suuret ja hyvin kalustetut miesten ja naisten opiskelijoiden aktiviteettirakennukset, jotka tarjoavat ihanteellisen paikan opiskelijoille tapaamiseksi, seurusteluun ja verkostoitumiseen.
 • Opiskelijoiden oppimisen tukikeskus (SLSC), kurssi-apua ja luokan ulkopuolisia työpajoja taitojen parantamiseksi.
 • Opiskelijaneuvoja (SCC); huippuluokan resurssi opiskelijoille, jotka haluavat keskustella yksityisesti tärkeistä henkilökohtaisista asioista, kuten perhesuunnittelusta, henkilökohtaisesta johtamisesta, yliopistoelämään sopeutumisesta ja muusta heidän mielestään.
 • Vaikuttava valikoima kahviloita ja ruokailuvaihtoehtoja, tarjoilut monien yksilöllisten makujen ja terveysvaatimusten mukaan.
 • Yliopiston tukemat tapahtumat, matkat ja aktiviteetit opiskelija-elämän parantamiseksi ja myös mielekkään sosiaalisen vuorovaikutuksen edistämiseksi toisten ja tiedekuntien kanssa.

Yliopiston tiedekunta ja henkilökunta

Qatar University tarjoaa ylpeänä ylimääräisen yli 1000 arvostetun tiedekunnan ryhmän, joka vaihtelee huolellisesti valituista kansainvälisistä asiantuntijoista Qatarin omiin kansallisiin mielin. Jokainen tiedekunnan jäsen tunnustetaan kokeneesta tutkimuksestaan ja / tai väsymättömästä omistautumisesta opiskelijoille ja hänellä on mahdollisuus jakaa suurempi intohimo ja käsitys omasta alaltaan ja siitä, kuinka se voi auttaa soveltamaan alueellisia tarpeita, kun ajamme kansallista visiota.

Visio ja missio

Qatar University on älyllinen ja tieteellinen yhteisö, jolle on ominaista avoin keskustelu, vapaa ideoiden vaihto, kunnioittava keskustelu ja sitoutuminen tiukkoihin tutkimuksiin.

Kaikkien yliopiston jäsenten - tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden - odotetaan edistävän yliopiston ilmentämiä tieteellisiä ja sosiaalisia arvoja.

Näkemyksemme

Alueellisesti tunnustetun erityisen huippuosaamisen ansiosta koulutuksessa ja tutkimuksessa, opiskelijoiden ja tutkijoiden valitsemana laitoksena ja Qatarin kestävän sosioekonomisen kehityksen katalysaattoriksi.

Tehtävämme

Qatar University on Qatar University kansallinen korkeakoulu. Se tarjoaa korkealaatuisia jatko- ja jatko-ohjelmia, jotka valmistelevat päteviä tutkinnon suorittaneita Qatarin tulevaisuuden muokkaamiseksi. Yliopistoyhteisöllä on monipuolinen ja sitoutunut tiedekunta, joka opettaa ja suorittaa tutkimusta, joka käsittelee paikallisia ja alueellisia haasteita, edistää tietämystä ja myötävaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnan tarpeisiin ja toiveisiin.

Tutkimuskeskukset

Ensisijaisena kansallisena instituutiona QU sijoittaa jatkuvasti tutkimukseen, joka edistää tiedettä ja yhteiskuntaa, ja osallistuu siihen. QU: n itsenäiset tutkimusyksiköt pyrkivät vaikuttamaan maailmanlaajuisesti sekä johtavien kaasuteknologioiden johtajana että ympäristötietoisena instituutiona. Yliopisto aikoo hyödyntää havaintonsa henkisen säiliön keräämiseen, joka luo vahvan tietoon perustuvan talouden Qatariin.

Kehittyneiden materiaalien keskus (CAM)

Kehittyneiden materiaalien keskus (CAM) perustettiin vuonna 2002. CAM on omistautunut tarjoamaan ainutlaatuista huippuosaamista materiaalitekniikan alalla. Keskus tarjoaa asiantuntevaa apua paikalliselle öljy-, kaasu- ja jalostusteollisuudelle sekä Qatarin oppimisyhteisölle.

Keskuksen tehtävänä on tehostaa ja tukea materiaalitieteiden ja tekniikan monitieteistä tutkimusta tekemällä soveltavia tutkimusprojekteja ja tarjoamalla tietoa ja kokemusta, joka vastaa teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeita.

Ympäristötieteiden keskus

Ympäristötieteellinen keskus (ESC) perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1980. Qatarilla on rikas merikulttuuriperintö ja biologisesti monimuotoinen ympäristö. TSK: n tehtävänä on ymmärtää ja suojata tätä arvokasta luonnonvaraa Qatarin kansalaisten hyödyksi.

TSK, joka on Qatarin johtava ympäristötieteiden tutkimuskeskus, käyttää huipputeknisiä resursseja meritieteen huippututkimuksen (mukaan lukien fysikaalinen ja kemiallinen meriografia ja meribiologia) toteuttamiseen; Ilmakehän tiede; sekä maan ja maan tieteet.

Kaasunjalostuskeskus

Kaasunjalostuskeskus (GPC) perustettiin vuonna 2007. Sen tarkoituksena on suorittaa tutkimusta ja kehitystä konsortion jäsenille tärkeillä alueilla ja tarjota koelaitoksia lukuisten prosessien skaalautuville kokeille.

Keskuksen tehtävänä on puuttua Qatarin ja alueen kaasuteollisuuden ongelmiin ja haasteisiin. GPC tarjoaa ammattitaitoisia palveluita ja asiantuntemusta sekä harjoittaa monialaista tutkimusta, jota voidaan soveltaa käytännössä teollisuuden, yliopistojen ja koko yhteisön tarpeiden täyttämiseen.

Laboratorioeläintutkimuskeskus

LARC on ensimmäinen laatuaan olevasta vivariumista Qatarissa. Se tarjoaa arvokkaan hyödyn tutkijoille, Qatar University tiedekunnan jäsenille ja tutkimusopiskelijoille kannustaakseen ja avustaakseen heidän tutkimustoimintaansa ja varmistaa ihmisille hankitun ja pätevän tieteellisen tiedon biolääketieteen ja lääketieteen aloilla, mukaan lukien biologisten prosessien tutkiminen, sairauksien syiden tutkiminen ja uusien hoitojen ja hoitomenetelmien testaaminen.

Keskuksen tehtävänä on tarjota laadukasta kotieläintaloutta ja eläinlääkärinhoitoa tukemaan yliopiston johtavaa roolia koulutuksessa ja tutkimuksessa sekä paikallista tutkimusyhteisöä mahdollisuuksien mukaan.

Biolääketieteellinen tutkimuskeskus

Biolääketieteellinen tutkimuskeskus (BRC) perustettiin syyskuussa 2014. Keskus on huipentuma menestyvälle lääketieteelliselle ohjelmalle, joka on perustettu vuodesta 1984. Biolääketieteen ohjelma oli ensimmäinen laatuaan Yhdysvaltojen ulkopuolella ja oli tärkeä lisä tukemaan Farmasian korkeakoulu ja yliopiston vasta perustettu lääketieteellinen tiedekunta.

Keskuksen tehtävänä on tarjota erinomaista tutkimustukea QU ja Qatarin biolääketieteellisille tutkijoille huipputeknisten laitteiden ja erittäin pätevän henkilöstön kautta ja edistää yhteistyötä tekevää tutkimusta, joka edistää tieteellistä tutkimusta ja parantaa ihmisten terveyttä.

Muut QU-tutkimuskeskukset

Qatarin kuljetus- ja liikenneturvallisuuskeskus

Tieliikenneonnettomuuksilla on merkittäviä yhteiskunnallisia, terveys-, ympäristö- ja taloudellisia vaikutuksia Qatarin talouteen. Qatarissa säännöllisesti esiintyvä väestönkasvu ja erityistapahtumat ovat saaneet Qatar University perustamaan tieturvallisuustutkimuskeskuksen.

Keskuksen tehtävänä on luoda ja levittää tieliikenneturvallisuuteen ja onnettomuuksien ehkäisyyn liittyvää tietoa tekemällä tutkimuksia, tutkimusta ja analysointia ja arviointia liikenneonnettomuuksista tapaturmien perimmäisten syiden ja kriittisten tekijöiden tunnistamiseksi, joilla on suuri vaikutus onnettomuuksien vähentämiseen .

Yhteiskunta- ja taloustutkimuksen tutkimuslaitos

SESRI perustettiin lokakuussa 2008. SESRI: n tehtävänä on tuottaa luotettavaa ja luotettavaa tietoa politiikan muotoilun, prioriteettien asettamisen ja todisteisiin perustuvan suunnittelun ohjaamiseksi sosiaalisella ja taloudellisella sektorilla.

Instituutin tutkimusohjelma kattaa laajan joukon Qatari-yhteiskunnalle tärkeitä aiheita, mukaan lukien työ ja työllisyys, nykyaikaistaminen ja muutokset sosiaalisissa arvoissa, koulutuksessa, terveydessä, perherakenteessa sekä sosiaalisen ja perinteisen median vaikutukset.

KINDI-laskentatutkimuksen keskus

KINDI-keskus helpottaa ja tukee tietokone- ja informaatiotieteiden ja tekniikan tutkimusta Qatar University (QU). KINDI on lyhenne tietoon liittyvälle tiedolle, verkotetulle tiedolle ja monitieteiselle tutkimukselle, jotka ovat keskuksen painopistealueita.

Keskuksen tehtävänä on palvella Qatarin ja Qatar University edistämällä laadukkaita tutkimusohjelmia tieto- ja informaatiotieteiden sekä tekniikan tärkeällä alueella. KINDI on kehys yhteistyön ja monitieteisen tutkimuksen edistämiselle, olemassa olevien paikallisten ja kansainvälisten kumppanuuksien hyödyntämiselle ja tukevan infrastruktuurin tarjoamiselle.

Kansallinen koulutuskehityskeskus

Varhaiskasvatuksen keskus

Humanististen ja yhteiskuntatieteiden keskus

Kestävän kehityksen keskus

Yrittäjyyskeskus

Persianlahden tutkimuskeskus

Qatarin liikkuvuusinnovaatiokeskus

Laki- ja kehityskeskus

Työpaikat

Tervetuloa uramahdollisuussivulle Qatar University . Omistettujen työkalujemme kautta olemme innoissamme voidessamme jakaa kanssasi uusimmat työpaikat jatkuvasti laajenevaan luetteloon maailmanluokan akateemisista ohjelmista, tutkimuskeskuksista ja osastoista.

Tämän sivuston resurssien avulla voit hakea tällä hetkellä saatavissa olevista sijainneista heidän yliopistoistaan tai toimistoistaan, ja niihin sisältyy edistyneitä suodatusvaihtoehtoja varmistaaksesi, että löydät sinulle sopivan uran.

hyötyjä

Aivan kauniin Dohan kaupungin pohjoispuolella sijaitseva QUin palkittu kampus tarjoaa henkeäsalpaavan sekoituksen perinteistä estetiikkaa ja modernia toimivuutta. Yliopiston työntekijöillä on pääsy moniin upouusiin, huipputeknisiin luokkahuoneisiin ja keskuksiin, kehitettyihin ja hyvin hoidettuihin tiloihin sekä jatkuvasti laajenevaan luetteloon arvostettujen akateemisten ohjelmien joukosta. QU on todistus Qatarin jatkuvasta paikasta valokeilassa sitoutumisestaan kulttuuriseen ja koulutukselliseen kehitykseen.

Muita QU-työhön liittyviä yksinomaisia etuja ovat:

 • Kannustava akateeminen ja sosiaalinen yhteisö, jolla on ympäri vuoden suunnitelma osallistua oppilaitosten ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen.
 • Selkeä tie uralle etenemiseen yliopiston henkilökohtaisten arviointien avulla, varmistamalla, että jäseniä kannustetaan työskentelemään vahvuuksiensa mukaan ja heidät tunnustetaan saavutuksistaan.
 • Pääsy uskomattomaan valikoimaan akateemisia kirjastoja, ammattitaitoisia työkaluja ja huippuluokan IT-resursseja.
 • Alennukset hyödyllisistä ammatillisista ja kielikursseista QU: n täydennyskoulutustoimistosta.
 • Hallinto, joka on sitoutunut tarkoituksenmukaiseen suunnitteluun, politiikan ja toimintojen avoimuuteen sekä hyvin jäsenneltyihin palaute- ja viestintäpaikkoihin.
 • Erinomainen työpaketti, joka sisältää kilpailukykyisen palkan; henkilökohtaiset, akateemiset ja kansalliset vapaapäivät; Qatarin sairausvakuutus; lasten koulutuslisä; asuntojen saatavuus; taloudellisen tuen vaihtoehdot ja paljon muuta.

Työntekijän elämä

Sekä Qatarille että ulkomailta asuville ihmisille elämä Qatarissa tarkoittaa suoraa pääsyä ja sitoutumista uskomattoman monenlaisten kulttuuritapahtumien kanssa, loputtomia ostosmahdollisuuksia ostoskeskuksissa, markkinoilla ja putiikkeissa sekä koskematonta rantaviivaa rannalle ja sukellukseen.

Vuoden 2022 FIFA-maailmancupin isäntänä ja valmistellessaan Qatarin kansallista näkemystä 2030 Qatarilla on nyt enemmän tarjottavaa kuin koskaan ennen painopisteenä vertaansa vailla olevasta kasvusta ja kansainvälisestä jännityksestä.

Sijainnit

doha

Osoite
University Street
doha, doha, Qatar