CEFAM French-American Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CEFAM: Ranskan amerikkalainen kauppakorkeakoulu

Vuonna 1986 perustettu CEFAM kouluttaa tulevia päätöksentekijöitä ja johtajia, jotka asettavat osaamisensa työskentelemään kansainvälisissä yrityksissä.

Erittäin ammattitaitoinen akateeminen järjestelmä, joka on sama kuin amerikkalaisissa kauppakorkeissa, ohjataan ja ohjataan opiskelijoihimme tulevissa uramahdollisuuksissa.

 • Valitse todella kansainvälinen koulu, joka on rakennettu amerikkalaiseen malliin
 • Nauti 100% englanninkielisistä kursseista
 • Valitse yliopistosi Yhdysvalloissa ilman kiintiöitä
 • Vietä 1 vuosi amerikkalaiselle kampukselle
 • Ansaitse 2 astetta (ranska ja amerikka)

CEFAM tarjoaa Ranskan amerikkalaista yrityskoulutusta, joka johtaa kansainvälisesti tunnustettuihin tutkintoihin ja maailmanlaajuisiin urasuunnitteluun.

Yli 30 vuoden kokemus koulutuksesta Yhdysvalloissa

CEFAM (Centre d'Etudes Franco-Américain de Management) perustettiin vuonna 1986 vastatakseen markkinoiden ja yritysten kasvavaan kansainvälistymiseen.

Koulu valmistelee opiskelijoitaan urallaan johtamisen kautta:

 • Sen ohjelmien sisältö.
 • Sen akateeminen organisaatio yhdessä useiden tunnettujen amerikkalaisten yliopistojen kanssa.

1 Ohjelma 2 astetta

CEFAM: n ensisijaisen painopisteen luomiseen osallistui kaksi päävaihtoehtoa:

 1. Vietämme osan ohjelmasta Ranskassa ennen jatkamista yhdessä CEFAMin sidoksissa olevissa yliopistoissa ansaitsemalla samanaikaisesti kaksi astetta:
  • Yksi ranskalainen, CEFAM-tutkinto, joka on tunnustettu Ranskassa ja Euroopassa ja jonka Ranskan hallitus on sertifioinut tason I.
  • Toinen amerikkalainen, jonka myöntää arvostettu amerikkalainen yliopisto, jonka AACSB on akkreditoinut (kultainen standardi kauppakorkeakouluille).
 2. Opetetaan koko ohjelma englanniksi, alkaen ensimmäisestä vuodesta, kansainvälisen tiedekunnan ansiosta.

Opiskelu Yhdysvalloissa

CEFAM on ainoa koulu, joka antaa kaikille opiskelijoilleen mahdollisuuden opiskella Yhdysvalloissa. Hän saa tutkinnon arvostetusta AACSB-akkreditoidusta amerikkalaisesta yliopistosta.

Yhdysvalloissa CEFAM- opiskelijat ilmoittautuvat kumppanuusyliopiston luokkiin ja saavat itsenäisyyttä, helppoutta ja vastuuta.

CEFAM: kumppanisi menestys

CEFAMin tiedekunnalla ja henkilökunnalla on yksi kunnianhimo - kaikkien opiskelijoiden akateeminen, ammatillinen ja henkilökohtainen menestys.

Valmistuneilla on korkeatasoisia työpaikkoja kaikkialla maailmassa.

CEFAM vakuuttaa sen maallisen luonteensa hyväksymällä kaikista uskonnoista yksilöitä sekä henkilöitä, jotka eivät noudata tiettyä uskoa eivätkä noudata minkäänlaista sukupuoleen, kansallisuuteen tai opiskelijoiden etniseen alkuperään perustuvaa syrjintää.

123130_people-woman-coffee-meeting.jpgStartup Arkistokuvat / Pexels

tutkijoita

Ranskalais-amerikkalainen lähestymistapa oppimiseen

CEFAM pyrkii yhdistämään sekä ranskalaisten että amerikkalaisten akateemisten järjestelmien parhaat mahdollisuudet:

 • Laadukas koulutus ja innovatiiviset pedagogiset menetelmät.
 • Vaatimaton kokoinen koulu, joka kannustaa läheisiin työsuhteisiin opiskelijoiden, opettajien ja hallinnon välillä.
 • Modulaarinen ohjelmaorganisaatio, joka mahdollistaa opiskelijoille todellisen joustavuuden, tiedon ja taitojen parantamisen sekä henkilökohtaisen opinto-ohjelman.
 • Laaja monimuotoisuus kurssien tarjonnassa (vapaat taiteet, markkinointi, johtaminen, kirjanpito, kielet ja taloustiede).

CEFAM: ssä rohkaisemme oppilaita etsimään henkilökohtaista täyttämistä ja tuomaan todellista merkitystä koulutukselle ja ura-alueelle.

CEFAM tarjoaa pääsyn erinomaiseen koulutukseen ottaen huomioon nykyisten yritysten tarpeet ja odotukset jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Yrityskohtainen koulutusohjelma

Tiedekunnan päätavoite on kouluttaa tulevia päätöksentekijöitä ja johtajia, jotka käyttävät taitojaan ja tietotaitoaan auttaa yrityksiä menestymään.

Meidän tehtävämme on antaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuus kehittää omaa koulutuspolkuaan. CEFAMin Master of Competence® -ohjelma antaa kaikille opiskelijoillemme mahdollisuuden määritellä taitonsa, tietotaitonsa ja asenteensa samalla rakentaakseen kansainvälisiä henkilökohtaisia ja urasuunnitelmiaan.

CEFAM: n akateeminen lähestymistapa on suunniteltu erityisesti kehittämään opiskelijoiden ammatillista asennetta ja ohjaamaan heitä uranvalinnoissaan:

 • harjoittelupaikkoja
 • Tapaustutkimuksia
 • Akateemiset ja ulkopuoliset hankkeet

Sijainnit

Lyon

CEFAM French-American Business School

Osoite
47 rue Sergent Michel Berthet
69009 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska
Puhelin
+33472857363

Akkreditoinnit

AACSB Accredited