Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1819 perustettu ESCP Europe on tuottanut johtajien ja yrittäjien sukupolvia. ESCP: n aidosti eurooppalainen identiteetti tarjoaa kuuden kaupunkikemikaalinsa kanssa Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa, ja tarjoaa sille ainutlaatuisen monikulttuurisen koulutustyylin liiketoiminnan alalla ja globaalin näkemyksen kansainvälisen hallinnan kysymyksistä. Joka vuosi ESCP Europe toivottaa tervetulleiksi yli 6000 opiskelijaa ja 5000 johtajaa yli 120 eri maasta tarjoamalla heille kattavan tarjouksen johtamiskursseista ja erikoisohjelmista (kandidaatin, maisterin, Executive MBA, PhD ja Executive Education). ESCP Europe kuuluu vain prosenttiin maailman kauppakorkeakouluista, joilla on kolminkertaisen kruunun akkreditointi (AACSB, AMBA ja EQUIS). www.escpeurope.eu - Seuraa meitä Twitterissä @ESCPeurope

Vaikka ESCP Europe -brändi kehittyi yli 200 vuoden historiansa aikana, se pysyi aina uskollisena ensimmäisille kolmelle kirjeelleen. Alkaen 1819 nimeltään Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie ja sen jälkeen, kun se nimettiin Ecole Supérieure de Commerceksi, se kehitettiin ESCP: lle viisikymmentä vuotta myöhemmin vuonna 1869. Yhdistämällä sisaryskoulunsa, European School of Management (EAP) Vuonna 1999 koulua kutsuttiin ESCP-EAP: ksi noin kymmenen vuoden ajan. Lopuksi vuonna 2009 koulun nimi muuttui ESCP Europeiksi ja viittasi selkeästi sen eurooppalaiseen perintöön ja paikannukseen.

ESCP Europe -ohjelman kansainvälinen ulottuvuus on ollut nähtävissä jo varhain. Jo 1824-luokkaan kuului 30% kansainvälisistä opiskelijoista 15 eri kansallisuutta, joista seitsemän espanjalaista, viisi brasilialaista, viisi hollantilaista, neljä saksalaista ja kaksi amerikkalaista. Kieltenopetus oli olennainen osa ensimmäistä opetussuunnitelmaa, johon sisältyi ranskankielisen kieliopin lisäksi myös kursseja englanniksi, saksaksi ja espanjaksi. Vuodesta 1825 lähtien ESCP Europe -opetuksessa opetettiin yhteensä kymmentä kieltä, ja opiskelijoiden piti opiskella vähintään kolme.

Noin puolitoista vuosisataa myöhemmin ESCP Europe oli jälleen edelläkävijä luomalla monikampus-kauppakorkeakoulu. Vastaamaan koulun eurooppalaiseen kutsumiseen Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat kampukset avattiin vuonna 1973, sen jälkeen Espanjassa vuonna 1988, Italiassa vuonna 2004 ja Varsovassa vuonna 2015. Kun yhä maailmanlaajuistuneemmassa maailmassa ESCP Europe on tänään kouluttaa todella eurooppalaisia ​​johtajia edistämällä humanististen arvojen ja johtamiskoulutuksen välistä yhteyttä. ESCP Europe tulee todellinen Eurooppa-koulu, joka on avoin maailmalle.

Tehtävä ja arvot

ESCP Europe yhdistää ja muotoilee liike-elämää edistämällä kulttuurienvälistä johtamistaitoa ja käytäntöjä.

Opetuksen johtaminen monitieteisestä näkökulmasta korkeimman akateemisen huippuosaamisen tasosta kehitämme kulttuurisesti älykkäitä, monikielisiä johtajia, jotka ovat avoimia, sovitettavissa ja vastuullisia.

Johtamisjärjestöinä ja yrittäjinä ESCP Europe -opetuksen tutkinnon suorittaneet ovat valmiita johtamaan ja innoittamaan globaalissa maailmassa.

Tärkeimmät tiedot

 • 6 ESCP Europe -kampusta Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa
 • Kolminkertainen akkreditoitu: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Maailman ensimmäinen yrityskoulu (est. 1819)
 • Yli 150 tutkimusaktiivista professoria, jotka edustavat yli 20 kansallisuutta 6 kampuksella
 • 90 kumppania professoria, 40 vierailevaa professoria, yli 800 harjoittajaa ja asiantuntijaa
 • Yli 130 akateemista liittoa Euroopassa ja maailmassa
 • Täydellinen portfolio: kandidaatti, maisteri, MBA, tohtorintutkinto ja Executive Education
 • 5000 opiskelijaa 100 eri kansallisuutta edustavassa koulutusohjelmassa
 • 5000 korkean tason osallistujaa räätälöityihin koulutuksiin ja johtajakoulutukseen
 • 55 000 aktiivista alumnia yli 150 maassa maailmassa
 • Euroopan hallinto, joka edustaa koulun syvää eurooppalaista identiteettiä
 • Sijoitetaan säännöllisesti maailman parhaiden yrityskoulujen joukkoon

kampuksilla

ESCP Euroopan rajat ylittävän monikampuksen liiketoimintakoulun erottuva malli on eurooppalaisen identiteetin ydin. ESCP Europe osallistuu aktiivisesti eurooppalaisen johtamiskulttuurin kehittämiseen kuuden urbaanin kampuksensa kanssa suurissa eurooppalaisissa kaupungeissa ja mahdollistaa sen, että koulu tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurienvälisen liiketoiminnan koulutuksen:

 • Berliini
 • LONTOO
 • MADRID
 • PARIISI
 • TORINO
 • VARSOVA
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


ESCP Europe Business School

Ainutlaatuinen tilaisuus kokea kulttuurienvälisen hallinnon käsin elämällä ja opiskelemalla kolmessa eri maassa kolmen vuoden aikana. ... [+]

Bachelor in Management HighlightsAinutlaatuinen tilaisuus kokea kulttuurienvälisen hallinnon käsin elämällä ja opiskelemalla kolmessa eri maassa kolmen vuoden aikanaOpiskele vuosittain eri kampuksella ilman, että sinun tarvitsee tehdä kompromisseja akateemiseen huippuosaamiseenKoe kulttuurienvälinen hallinta etukäteenAinutlaatuinen monitieteinen ohjelma, jossa yhdistyvät hallinto, taiteet ja kieletPakolliset harjoittelut ja / tai sosiaalisten vaikutusten hankkeetHenkilökohtaiset kehitystyöpajat opinto-, tutkimus- ja viestintätaitojen parantamiseksiOpiskele kokonaan englanniksi tai ota joitakin luokkia ranskaksi, saksaksi tai espanjaksiHanki tai paranna kahden muun kielen taitoa

... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Saksa Berliini Italia Torino Espanja Madrid Ranska Pariisi  + 6 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

ESCP Europe Business School

ESCP Europe
Osoite
ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Verkkosivusto
Puhelin
+33 1 49 23 20 00
ESCP Europe - London Campus
Osoite
ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
false
ESCP Europe
Osoite
ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berliini, Berliini, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 30 320070
ESCP-EUROPE Torino
Osoite
ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Torino, Piemonte, Italia
Verkkosivusto
Puhelin
+39 011 670 5894
Osoite
ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola
Puhelin
false
Osoite
Peking, Peking, Kiina
Puhelin
false
Osoite
Delhi, Intia
Puhelin
false