ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie

Esittely

Lue virallinen kuvaus

esittely

Osteopatian koulu syntyi huhtikuussa 1990 nykyisen presidenttinsä aloitteesta

Kreetan Akatemian rehtorissa rekisteröidyn yksityisen korkeakoulututkinnon suorittaminen - yliopistojen kanslia, hyväksytty terveysministeriön päätöksellä 9. elokuuta 2007.

ESO: n tehtävänä on kouluttaa yksinoikeudellisia, vastuullisia ja päteviä ammatinharjoittajia Kansainvälisen osteopatiayhdistyksen ja Maailman terveysjärjestön suositusten mukaisesti ennaltaehkäisyn ja terveyden säilyttämisen alalla.

ESO Paris on historiallinen koulu osteopaattien kouluttamiseksi kandidaatin tutkinnon jälkeen Ranskassa. Itse asiassa laitos omaksuu perustamisestaan lähtien edeltäjän lähestymistavan osteopatian harjoitteluun olemalla ensimmäinen :

 • Ranskassa suoritettuaan tutkintotodistuksen tai vastaavan tutkinnon jälkeen täydellinen yliopistotutkinto , toisin sanoen 5 vuoden kokopäiväinen osteopatian koulutus.
 • Pyydä terveys- ja sosiaalitoimen pääosastoa osteopatian peruskoulutuksen laillisuudesta kandidaatin tutkintotodistuksen jälkeen (1990).
 • Pyydä hänen korkea-asteen koulutuksensa rekisteröimistä kansallisessa opetusministeriössä (1992).
 • Muotoilee opetuksensa Euroopan unionin Bolognassa (2001) määrittelemien standardien mukaisesti.
 • Hanki hänen tutkintotodistuksensa , ranskalaisen osteopatian tutkintotodistuksen , rekisteröinti kansallisessa ammatillisten todistusten hakemistossa (varmennetun tutkintotodistuksen taso II, asetus 10. huhtikuuta 2009 - EUVL 21. huhtikuuta 2009). ESO vahvistettiin vuonna 2014 rekisteröimään tutkintotodistuksensa tasolle I ( ministerimääräys 20. tammikuuta 2014).

  neck and shoulder treatment at physical therapistJesper Aggergaard / Unsplash

ESO: n arvot: intohimo ja tarkkuus

ESO Paris -yrityksen tehtävänä on kouluttaa erittäin päteviä ja erittäin päteviä osteopaattisia ammatinharjoittajia, jotka ammatilliset elimet tunnustavat Euroopan tasolla ja voivat siten elää täysin ammatissaan.

ESO Pariisin opiskelijat ovat osteopaatteja, jotka on koulutettu tieteelliseen kurinalaisuuteen vähintään 5 vuodessa. Osteopaattisille tutkinnon suorittaneille ESO Paris tarjoaa valinnaisen lisävuoden, joka avaa uusia mahdollisuuksia, jotka keskittyvät tutkimukseen, opetukseen tai erilaisille erikoisuuksille (pernataalinen osteopatia, vesiosteopatia, urheilu osteopatia, geriatrinen osteopatia).

ESO Paris -sertifikaatti ISO 9001 -standardien mukaisesti sen opetuksen, organisoinnin ja johtamisen laadusta toukokuussa 2003 osoittaa instituutin tukeman laatutyön ja sitoutumisen opiskelijat (ja heidän vanhempansa!), jotka antoivat hänelle luottamuksensa. Opiskelijoiden tyytyväisyys läpäisee heille ehdotetut opintosuhteet ja menestyksen, joka voi olla heidän opintonsa lopussa. ESO Paris pyrkii tähän menestyksen päätavoitteeseen:

 • Valittu ja korkeatasoinen ohjelma pitkän aikavälin monikäyttöisen ja yleisen koulutuksen avulla, joka sisältää valinnaisen lisävuoden ja valinnaisen erikoistumisen (kypsyystodistus 5 1)
 • Integroitu klinikka, Ranskan suurin osteopathic klinikka, joka tarjoaa yli 25 000 sisäistä neuvottelua vuodessa ja tarjoaa opiskelijoille asteittaista, säännöllistä ja toistuvaa ammatillista kokemusta, johon on lisättävä yli 10 000 laitoksen ulkopuolista osteopatianeuvontaa. julkisissa, yksityisissä tai yhdistävissä sairaaloissa
 • Tiedekunta koostuu akateemisista asiantuntijoista , professoreista , kokeneista ammattilaisista , tutkijoista ja kansainvälisesti tunnetuista kansainvälisistä puhujista
 • Jatkuva suhde yliopisto-korkeakouluun, mikä johtaa jatkettuun koulutukseen ja erityisiin harjoittelupaikkoihin
 • Opettaja / opiskelija-suhde on lähellä yhtä 12: sta
 • Yhteinen pohdinta- ja tutkimustyö pienissä ryhmissä: TP, TD, tapaustutkimukset, projektit, oppaat, ...
 • Absoluuttinen autonomia , joka antaa hänelle mahdollisuuden kehittää ja mukauttaa omia ohjelmiaan (usein yhdessä muiden ranskalaisten tai ulkomaisten instituutioiden kanssa), varustaa itsensä henkilöstö- ja aineellisilla resursseilla, joita hän tarvitsee ollakseen tehokas ja saavuttaakseen inhimillinen tekninen yliopisto.

sijainti

Marne-la-Valléen yliopistokampuksen sydämessä sijaitseva Ecole Supérieure d'Osteopathie on etuoikeutetussa paikassa, joka antaa ranskalaisille ja ulkomaisille opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa korkea-asteen opiskelua hiljaisessa ja vihreässä ympäristössä, vaikka se sijaitsee lähellä Pariisista (Roissy Charles De Gaulle ja Orlyn lentokentät 30 min, Pariisin Gare de Lyon 20 min RER A: lta). ESO isännöi 600 opiskelijaa vuodessa, kaikki opintotasot yhdessä. Muiden suurten koulujen läheisyys kampuksella edistää vaihtoa eri taustoista ihmisten välillä.

Sijainnit

Champs-sur-Marne

Osoite
8 rue Alfred Nobel – Cité Descartes – 77420 CHAMPS SUR MARNE
77420 Champs-sur-Marne, Île-de-France, Ranska

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: