IFA Paris

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IFA Paris - Muotoilun ja liiketoiminnan kansainvälinen muotikoulu

IFA Paris -tapahtumassa on 1200 opiskelijaa, jotka osallistuvat 'kandidaatin ja maisterin / MBA-ohjelmiin' Pariisin, Shanghain ja Istanbulin kampuksilla. kansainvälinen ympäristö.

3000 alumnia, jotka edustavat yli 50 eri kansallisuutta, ovat onnistuneesti integroituneet muoti- ja ylellisyysmaailmaan.

Mottomme: kukista luovuutesi, jaa intohimomme huippuosaamiseen.

Lisätietoja kampuksistamme, ohjelmista ja muusta osoitteesta www.ifaparis.com

PARIS-KOULU

IFA Paris perustettiin vuonna 1982 yhdistämään ranskalainen muotiperintö modernin globalisoituneen maailman kanssa. Koska IFA Paris on ainoa instituutti Pariisissa, jossa tarjotaan kaikki englanniksi ja ranskaksi opetetut perus- ja jatko-opinnot, se palvelee erittäin kansainvälistä opiskelijakuntaa kaikkialta maailmasta. Kansainvälinen muotiakatemia, tunnetaan paremmin nimellä IFA Paris , tarjoaa opiskelijoille suunnittelun ja markkinoinnin perus- ja jatkokursseja suunnittelusta, liiketoiminnasta, viestinnästä ja ylellisyydestä monitieteisen yhteistyön ympäristössä. Pariisin, Shanghain ja Istanbulin kampuksilla IFA Paris on muodin ja ylellisyyden koulutuksen eturintamassa ja tarjoaa kursseja, jotka heijastavat tämän elinvoimaisen teollisuuden tarjoamien mahdollisuuksien laajuutta.

Äskettäin muutettu 18–24 Quai de la Marnessa sijaitsevaan IFA Paris näköala kuuluisalle kanavalle ja se on kehitteillä olevan 19. kaupunginosan ydin. Uusi sijainti on leikannut aiempien akateemisten tilojen koon ja lisännyt laajoja uusia mukavuuksia opiskelijoiden hyödyksi, mukaan lukien suuret luokkahuoneet, opiskelijoiden oleskelutila sekä resurssi- ja opintokeskus. Talossa on myös useita uusia muotityöpajojen tiloja käytännön projektien toteuttamiseksi

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris on tullut johtava muotikoulu Kiinassa ja on ainutlaatuinen osoittamalla omistautumistaan ​​menestykseen tuomalla parhaat, enimmäkseen ranskalaiset ammatilliset muotisuunnittelijat. Yhteistyössä Shanghain teknillisen korkeakoulun IFA Paris perusti koulunsa Shanghaissa vuonna 2002, Kiinan ensimmäisessä kiinalais-ranskalainen yhteisyritys muotikasvatuksessa. IFA: n Shanghain koulu tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat saada selville maailman nopeimmin kasvavista muoti- ja ylellisyysmarkkinoista saaden samalla korkeatasoisen opetussuunnitelman, jota opetetaan englanniksi kuten Pariisissa. Shanghai on avoin ja laajamittainen metropoli ja sen nousu riveihin muotipääomaksi on epäilemättä vakava aihe. 1800-luvulta lähtien Shanghai on ollut Kiinan muotikeskus. Shanghain tyyli matkusti maailmaan 1920- ja 30-luvuilla ja palasi nykyhetkeen muotisuunnittelijoille käyttäen perinteisten ja nykyaikaisten ideoiden yhdistelmää luomaan uusia muotisuuntauksia. Huomattavasti se on maan nykypäivän kuluttajia, jotka muuttavat Kiinasta maailman ylellisimpiin ja korkealaatuisiin muotituotteisiin. Shanghai on epäilemättä Kiinan mekka kansainväliseen muotiin ja ylelliseen teollisuuteen. Useimmat ulkomaiset muoti- ja korumerkit, ylellisyydestä massamarkkinoihin, lasketaan useammalle kuin yhdelle kaupalle kaupungin lukuisissa muotiliikenteen piireissä ja suurissa kauppakeskuksissa. Vaikka ylellisautot, 5 tähden hotellit ja huippuluokan ruokailut ovat säännöllisiä nähtävyyksiä kaupungin keskustassa, on myös nyt kasvava kiinnostus veneisiin ja yksityisiin suihkukoneisiin Kiinan rikkaimman.

ISTANBUL-KOULU

Perustettuaan Ranskaan ja Kiinaan, IFA Paris -mallikoulu toimii nyt myös yhdessä Euroopan ja Aasian risteyksessä sijaitsevista vilkkaimmista kaupungeista: Istanbulista.

IFA Paris on erittäin ylpeä yhteistyöstä Istanbulin yhden arvostetuimpien yliopistojen: Nisantasi-yliopiston kanssa. Massa 1453: n modernissa kompleksissa sijaitseva Nistantasi University tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja turvallisuutta, mukaan lukien asunnot, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Yliopiston perustamisesta lähtien se on laajentunut muutamiin muihin kampuksiin, mutta nyt tämä uusi pääkampus yhdistää tyylikkäät julkisivut, aurinkoiset eteiset suuriin ilmaviin sisätiloihin ja laadukkaita koulutus- ja tutkimusmahdollisuuksia.

Nisantasi-yliopiston kampus on tärkeä askel yliopiston tehtävän toteuttamisessa rakentaa tulevaisuutta maan menneisyydestä, perustaa keskus Istanbulin yrityskeskukseen, jossa kulttuuri, koulutus ja oppiminen kohtaavat vastatakseen Turkin ja Yhdysvaltojen muuttuviin tarpeisiin. maailman. IFA Paris uskoo, että se on etuoikeus ja etu opiskelijoilleen tehdä parhaat mahdollisuudet paikan tarjoamista mahdollisuuksista.

Istanbul on yksi mielenkiintoisimmista ja dynaamisimmista kaupungeista maailmassa ja monipuolinen paikka, joka on täynnä museoita, gallerioita, puistoja ja nykyaikaisia korkeakouluja. Istanbul pystyy tarjoamaan vaiheen niille, jotka kaipaavat tutkia ja kehittää omia etujaan ja aloittaa ura muoti- ja luksusympäristössä.

Lisätietoja on osoitteessa https://www.ifaparis.com

Sijainnit

Pariisi

Osoite
18-24 Quai de la Marne
75019 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Shanghai

Osoite
350 Xianxia Road
200336 Shanghai, Shanghai, Kiina

Istanbul

Osoite
Maslak 1453 Neotech Kampüsü
34398 Istanbul, Istanbul, Turkki