Institut Paul Bocuse

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KANSAINVÄLINEN TUNNUSTUS

Institut Paul Bocuse on kansainvälisen eliitin jäsen, kun se tulee tarjoamaan opetusta Hospitality Managementin ja kulinaaristen taiteiden aloilla.

Inspiroivat kaksi näennäisperäistä perustajaa ja heidän ylimääräiset uransa - Paul Cocuse, kulinaaristen taiteiden kansainvälinen tähti ja vuosisadan keittiömestari, jossa on 3 Michelin-tähteä 50 vuotta, ja Gérard Pélisson, Accor-konsernin perustaja, epitome johtamis- ja yrittäjyyden menestyksestä - Institutilla on ainutlaatuinen arvostus Ranskassa ja muualla maailmassa.

Tavoitteenamme on ohjata heidän intohimonsa ja innovatiivinen, nykyaikainen näkemyksensä teille, jonka tiedekunta on onnistunut sopeutumaan muutoksiin teollisuuden toimiin, kouluttamaan jokainen teistä, jotta pystyt vastaamaan haasteisiin huomenna.

OPPIMINEN

  • 140 erittäin pätevää ja monitieteistä pysyvää professoria ja ammattilaista välittävät sinulle kansainvälisen johtamiskokemuksensa hotelli- ja ravintola-alan kaikilla osa-alueilla. 40 heistä on tohtori tai tohtori.
  • Kulinaristiikka perustuu kokemusten ja taitojen jakamiseen yli 20 asiantuntijan, ammattimaisen ja pysyvän kokkijoukon, mukaan lukien Meilleurs Ouvriers de Francen joukkue.
  • Yli 150 asiantuntijaa ympäri maailmaa ovat loistava fantastinen opetusryhmämme kakku. Voit saada uskomaton kokemuksesi paljastamaan oman tyylisi.

VASTAA ELINTEN HALLINTA

Olemme kansainvälisesti tunnettuja ihmisten asettamisesta aivan koulutuksemme lähestymistapaan. Pyrimme tunnistamaan ja tuomaan kykyjä ainutlaatuisella lähestymistavalla, joka auttaa jokaista yksilöä erottamaan ja paljastamaan jokaisen persoonallisuutensa.

Meidän kanssamme voit muokata oppimistasi valitsemalla vaihtoehtoja, jotka hioavat taitojasi kykyjemme ja ammatillisten ja henkilökohtaisten taitojesi mukaan.

KEHITTÄÄ TULEVAISUUTTA

Ohjelmat kandidaatin tutkinnoilta tohtoriin perustuvat kansainvälisiin akateemisiin malleihin, jotka antavat sinulle yliopistollisen ja ammatillisen tunnustuksen ympäri maailmaa.

Institut Paul Bocuse on ainoa eurooppalainen koulutuskonserni, joka on erikoistunut vieraanvaraisuuden alalla, jolla on kampuskeskuksen tutkimuskeskus.

Innovaation lähde, joka kuulostaa tulevaisuudesta, tämä tutkimus rikastaa jatkuvasti ohjelmien sisältöä ja varmistaa, että olemme koulutuksen kärjessä.

Oikein koulutusjärjestelmämme ytimessä menetelmät ja käytännöt ovat aina olleet dynaamisia ja luovia:

  • Yliopiston väliset tapaustutkimukset
  • SPOCs
  • Vakavat pelit
  • Oppiminen pelin avulla
  • Käännetyt luokkahuoneet
  • Yrityshautomot

Kannustamme oppimista kokemuksen kautta tarjoamalla sinulle hyvin erityisiä taitoja, joiden avulla voit avata mielesi yhdistettynä korkeaan käytännön osaamiseen.

Teoria vuorottelee käytännön oppimiseen: osallistut yhteistyökumppaneidemme kanssa yhteistyöhankkeisiin. Tämä lähestymistapa oppimiseen auttaa sinua vahvistamaan mitä tiedät, antaa sille merkityksen, kehittää yrittäjähenkeäsi, johtajuutta ja kykyä ilmaista itseäsi julkisesti.

Institut Paul Bocuse Bocusen opiskelijat osallistuvat SIRHAn kaltaisiin merkittäviin tapahtumiin keksimään uusia käsitteitä, jotka innostavat koko ammattia.

LUO UUDET MAHDOLLISUUDET TULEVAISUUTEEN

Olemme ensimmäinen korkeakoulu, joka on omistautunut vieraanvaraisuuden ja kulinaaristen taiteiden kehittämiskeskukseen. Se koostuu vieraanvaraisuusalan ja henkilöstövalmentajien asiantuntijoista, jotka auttavat luomaan urasuunnitelman eri vaiheet.

Sinun induktioviikon aikana suoritat osaamisen arvioinnin ja persoonallisuustestin henkilökohtaisen ja ammatillisen profiilin luomiseksi. Voit siis päättää kanssamme siitä, miten haluat kehittää tulevaa integraatiota työpaikalla.

OHJEET VAIHTONA MAHDOLLISELLA MAAILMASSA

Sinun kykysi ajatella tulevaisuutta, olla ennakoivaa jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, auttaa sinua laajentamaan teknisiä ja johtamiskykyjä, joita otat vastaan ​​koulutuksen aikana.

Olemme täällä auttamassa sinua koko elämäsi ajan ja varmista, että löydätte oikean tien teille nykyisten tai tulevien hotelli- ja ravintola-alan aloilla.

Sijainnit

Écully

Osoite
Château du Vivier - 1A Chemin de Calabert - 69130 Ecully
Écully, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin