Lue virallinen kuvaus

Konsortio Paris Seine on heinäkuun 2013 Ranskan yliopiston korkea-asteen koulutuksen ja tutkimuksen alan tulosta. Tämän lain tavoitteena on koordinoida korkea-asteen oppilaitosten koulutustarjouksia ja tutkimusstrategioita tietyllä alueella yhdistämällä resursseja yliopistojen, koulujen ja tutkimuslaitosten välillä, jotta ne muodostaisivat merkittävän korkeakoulututkimuksen ja innovaation keskuksen. Konsortio Pariisi Seine on yksi tällaisista 26 keskittimestä Ranskassa ja kokoaa yhteen 15 korkeakoulua. Se on oikeudellinen asema ja toimii toimielinten välisten hankkeiden hautomoina.

Konsortio Paris Seine on avainasemassa: tiedon jakaminen sen vaikuttavan tieteenalojen, ristikurssiohjelmien ja korkean tason kansainvälisesti tunnustettujen tutkimusyksiköiden ansiosta • alueen strateginen kehittäminen ratkaisevalla panoksella R

Konsortio Paris Seine kerää:

• 37 000 opiskelijaa, joista 12 prosenttia on ulkomaalaisia ​​opiskelijoita

• 2700 professoria ja tutkijaa

• 39 tutkimuskeskusta

• 500 tohtorintutkintoa

• 150 kansainvälistä yhteistutkimushanketta

• kansainväliset kampukset

• 196 akateemista ohjelmaa, joista 99 on kaksinkertainen tutkintotodistus

• 755 akateemista ja kansainvälistä tutkimusyhteistyötä kansainvälisesti

Pariisin Seine-aloite, jota johtavat 4 instituutiota: Cergy-Pontoisen yliopisto, ESSEC Business School, EISTI, tietotekniikan tekniikka Scholl ja ENSEA, Electronics Engineering School on palkattu maaliskuussa 2017 ranskalaisella puhelulla (IDEX / I-SITE) kehittymässä olevia maailman tutkimuksen yliopistoja varten. Hanke on syvä muutosprojekti, jonka tarkoituksena on järkeistää korkea-asteen koulutusta Cergyssä uudelleen määrittelemällä institutionaaliset rajat operaatioiden eikä oikeudellisten sääntöjen perusteella.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

University Paris Seine

Tietotieto, tietoturva, taloudellinen ja rahoituksellinen tekniikka, tekoäly, kvanttiteknologiat ... ovat kaikki suuria haasteita, joita yritykset kohtaavat nykyään ja jo ... [+]

Tietotieto, tietoturva, taloudellinen ja rahoituksellinen tekniikka, tekoäly, kvanttiteknologiat ... ovat kaikki suuria haasteita, joita yritykset kohtaavat nykyään ja jotka edellyttävät uusia ja teräviä taitoja.

University Paris Seine on kehittänyt neljän vuoden korkeatasoisen ohjelman, joka vastaa nykypäivän muuttuvan maailman vaatimuksia: International Bachelor Y.

Kandidaatin kurssi opetetaan yksinomaan englanniksi, joka muodostaa opiskelijoille uusia osaamisaloja sekä heidän tulevaa uraansa.

Nelivuotinen ohjelma, joka on progressiivinen, räätälöity ja avoin

Peruskoulutus on hallitseva kurssin kahden ensimmäisen vuoden aikana kiinteiden tieteellisten perustusten rakentamiseksi. Voit myös valita syvemmät moduulit, jotka vastaavat urasuunnitelmaa. Vuosina kolme ja neljä keskittyvät valintasi mukaisiin moduuleihin. Konferenssit ja työpajat koskettavat suuria ajankohtaisia ​​kysymyksiä syventääkseen tietoa ja ymmärtämään maailmaa ja sen monimutkaisuutta.... [-]

Ranska Paris
Request Info
Englanti
Full-time
4 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi

University of Cergy

Osoite
33 boulevard du Port Cergy-Pontoise
95011 Paris, Île-de-France, Ranska
Verkkosivusto