Lue virallinen kuvaus

American Hotel Academy perustettiin vuonna 2007 Brasovissa, Romaniassa ensimmäisenä kansainvälisenä hotellien johtamiskouluna maassa, jonka pääasiallisena tarkoituksena on tarjota koulutusta

Uskomme, että ammattimaisesti suuntautunut koulutus yhdistetään ammattitaitoiseen koulutukseen kansainvälisessä ympäristössä erilaisissa vieraanvaraisuuden johtamisen tieteenaloissa, joita ei ole saatavilla monissa perinteisissä korkeakouluissa. Tämä on perusta, johon koulu on rakennettu, ja näin voimme auttaa opiskelijoita saavuttamaan uransa tavoitteet.

Opiskelija oppii tällä hetkellä 30 kansainvälisestä tiedekunnasta, kaikista kokeneista ammattilaisista tai maisteri- ja tohtoreista. koulutettuja opettajia. Luokat ja käytännön harjoitukset järjestetään koulussa, Brasovin keskustassa, kauniissa keskikokoisessa kaupungissa, joka sijaitsee maan sydämessä, kun taas alan harjoittelupaikkoja tarjotaan pääasiassa Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Kun ensimmäinen kansainvälinen korkeakoulutusohjelma on toteutettu onnistuneesti vieraanvaraisuuden hallinnassa Romaniassa, koulu on nyt parantamassa kansainvälistä painoaan avaamalla ovensa kansainvälisille opiskelijoille ja perustamalla toisen tutkimuskeskuksen New Yorkiin.

Lopputuloksemme on maailmanlaajuinen ryhmä alumnit, jotka tulevat tulevaisuuden yritysjohtajiksi ja yrittäjiksi, jotka laajentavat ja keksivät edelleen ravintola-alan.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Tehtävä

American Hotel Academy -yksikön tehtävänä on edistää ammattimaisesti suuntautunutta koulutusta ja soveltavaa osaamista kansainvälisellä tasolla erilaisissa vieraanvaraisuuden johtamisen tieteenaloissa, joita ei ole saatavilla monissa perinteisissä korkeakouluissa. Olemme sitoutuneet valmistautumaan opiskelijoihimme menestymään globaaleilla markkinoilla.

Tämä saavutetaan yhdistämällä akateeminen kurinalaisuus ammatilliseen koulutukseen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tietoisuuteen keskittymällä samalla opiskelijoiden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Missiomme kehottaa meitä kannustamaan läheisempiä yhteyksiä toimialaan, edistämään omistautumista palvelukseen, innostamaan johtajuutta, innostamaan luovuutta ja yrittäjyyttä ja juhlia monikulttuurista monimuotoisuutta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

American European Education

Ohjelma yhdistää johtamisen ja vieraanvaraisuuden taiteen yhdistämällä teoriassa, jota opetetaan luokkahuoneessa, ja käytännön koulutuksesta koulun tai isäntäyritysten si ... [+]

Tätä ohjelmaa tarjoaa American Hotel Academy akateemisessa kumppanuudessa Manchester Metropolitan Universityn kanssa. Tämä on urakeskeinen 3-vuotinen ohjelma, joka keskittyy hotelliliiketoiminnan erityispiirteisiin.

Ohjelma yhdistää johtamisen ja vieraanvaraisuuden taiteen yhdistämällä teoriassa, jota opetetaan luokkahuoneessa, ja käytännön koulutuksesta koulun tai isäntäyritysten sisällä. Siksi opiskelijat eivät saa pelkästään tarvittavaa tietoa, vaan ammattitaitoa ja johtamistaitoja, jotka auttavat heitä ottamaan merkittäviä rooleja vieraanvaraisuuden ammattilaisille.

Avainkohdat:

ohjelma opetetaan englanniksi.ohjelman rakenne: kolme vuotta luokkatutkimusta, jossa on 8–16 kuukautta maksettuja kansainvälisiä harjoittelujaksoja.tiedekunta: kansainvälinen maisteri ja tohtori. koulutettuja opettajia, alan johtajia ja harjoittajiaOhjelmassa on myös vierailevia luennoitsijoita, opintomatkoja, urakehitystä ja tutorointipalveluja.välitodistukset myönnetään, kun opiskelijat etenevät ohjelman eri vaiheissa.kandidaatin tutkinto myönnetään Manchester Metropolitan Universityn kautta.lukukausimaksut: alhaisemmat kuin Länsi-Euroopan tai Yhdysvaltojen vastaavien koulujen veloittamat; opiskelijat hyötyvät myös apurahoista ja rahoitusavun suunnitelmista.... [-]
Romania Brașov
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
American European Education

Taide Culinary Business Academy tarjoaa taiteiden kandidaatin (Hons) kulinaarisen liiketoiminnan johtamisen yhteistyössä Manchester Metropolitan Universityn kanssa. Onnis ... [+]

Taide Culinary Business Academy tarjoaa taiteiden kandidaatin (Hons) kulinaarisen liiketoiminnan johtamisen yhteistyössä Manchester Metropolitan Universityn kanssa.

Onnistuminen gastronomian maailmassa edellyttää korkeatasoista kulinaarista taitoa ja tietoisuutta yksilön liiketoiminnasta. Pätevyys antaa mahdollisuuden kehittää intohimoa ruoan ja kulinaarisen taiteen alalla, samalla kun opiskelija on tietoinen menestyvän liiketoiminnan ja yrittäjyyden tavoitteiden vaatimuksista.

Kulinaarisia taitoja kehitetään ruoanvalmistuksesta luomaan samalla kun jokainen taso vaaditaan ammattimaiseksi kokiksi.

Liiketoiminnan näkemystä kehitetään liiketoimintaperiaatteiden, johtamisen ja taloudellisen suunnittelun kautta.... [-]

Romania Brașov
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi