American European Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

American Hotel Academy perustettiin vuonna 2007 Brasovissa, Romaniassa ensimmäisenä kansainvälisenä hotellien johtamiskouluna maassa, jonka pääasiallisena tarkoituksena on tarjota koulutusta

Uskomme, että ammattimaisesti suuntautunut koulutus yhdistetään ammattitaitoiseen koulutukseen kansainvälisessä ympäristössä erilaisissa vieraanvaraisuuden johtamisen tieteenaloissa, joita ei ole saatavilla monissa perinteisissä korkeakouluissa. Tämä on perusta, johon koulu on rakennettu, ja näin voimme auttaa opiskelijoita saavuttamaan uransa tavoitteet.

Opiskelija oppii tällä hetkellä 30 kansainvälisestä tiedekunnasta, kaikista kokeneista ammattilaisista tai maisteri- ja tohtoreista. koulutettuja opettajia. Luokat ja käytännön harjoitukset järjestetään koulussa, Brasovin keskustassa, kauniissa keskikokoisessa kaupungissa, joka sijaitsee maan sydämessä, kun taas alan harjoittelupaikkoja tarjotaan pääasiassa Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Kun ensimmäinen kansainvälinen korkeakoulutusohjelma on toteutettu onnistuneesti vieraanvaraisuuden hallinnassa Romaniassa, koulu on nyt parantamassa kansainvälistä painoaan avaamalla ovensa kansainvälisille opiskelijoille ja perustamalla toisen tutkimuskeskuksen New Yorkiin.

Lopputuloksemme on maailmanlaajuinen ryhmä alumnit, jotka tulevat tulevaisuuden yritysjohtajiksi ja yrittäjiksi, jotka laajentavat ja keksivät edelleen ravintola-alan.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Tehtävä

American Hotel Academy -yksikön tehtävänä on edistää ammattimaisesti suuntautunutta koulutusta ja soveltavaa osaamista kansainvälisellä tasolla erilaisissa vieraanvaraisuuden johtamisen tieteenaloissa, joita ei ole saatavilla monissa perinteisissä korkeakouluissa. Olemme sitoutuneet valmistautumaan opiskelijoihimme menestymään globaaleilla markkinoilla.

Tämä saavutetaan yhdistämällä akateeminen kurinalaisuus ammatilliseen koulutukseen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tietoisuuteen keskittymällä samalla opiskelijoiden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Missiomme kehottaa meitä kannustamaan läheisempiä yhteyksiä toimialaan, edistämään omistautumista palvelukseen, innostamaan johtajuutta, innostamaan luovuutta ja yrittäjyyttä ja juhlia monikulttuurista monimuotoisuutta.

Sijainnit

Braşov

Osoite
Strada Vlad Tepes nr.16
500092 Braşov, Brașovin lääni, Romania

New York

Osoite
48 Wall Street, 11th Floor,
New York, NY, 10005 New York, New York, Yhdysvallat