Spiru Haret University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelija palvelut / toiminnot: Tiedekunta järjestää konferensseja, näyttelyitä ja kansainvälisiä kulttuuritapahtumia, jossa opiskelijat voivat osallistua, osallistua ja töitään.

Joka vuosi tiedekunnan kutsuu maineikkain ulkomaisten arkkitehtien, kehittyvien Romanian arkkitehdit ja suunnittelijat yleisöluentoja ja konferensseja sekä edistää opiskelijoiden ja tutkimuksen avulla näyttelyitä, kulttuuritapahtumia, esityksiä ja keskusteluja paikallisten viranomaisten, incestors ja yleisö itse.

Opiskelijat vaihtavat ohjelma: värväytyi Erasmus-vaihto-ohjelma, tiedekunnan säädetään opiskelijoiden liikkuvuudesta yhden tai kaksi lukukautta. Out arvostetun kumppanin yliopistojen: Izmir Ekonomi Universitesi, yliopisto Sassari, Kavala Institute of Athens, Thessalonikin Aristoteles-yliopisto, Universidad Catolica de San Antonio de Murcia.

Opiskelija tutkimus: tieteellinen istuntoja sekä-maa ja ulkomailla, sekä laaja valikoima viikon mittaisen työpajoja järjestetään vuosittain osana opetusta ohjelma: Urban skenaariot, Experimental Design, restaurointi tekniikoita päällä, Historiantutkimus. Liittyi tutkimukseen ja työpajatoimintaa mukana sekä paikalliset ja kansainväliset kumppanit (i2a International Institute of Architecture Morcote, Sveitsi, Erasmus kumppanit).

Student mukavuudet: kampuksella opiskelija hostellit, ravintola, klubi, urheilukentät, studio hallit, laboratoriot, erikoiskirjasto. Opiskelijat ja opettajat pääsevät ilmaiseksi Romanian kansalliskirjasto ja ilmainen online-pääsy kansainvälisille tietokanta, jossa on mahdollisuus tehdä tutkimusyhteisöjen ja julkaista työnsä.

Asetus: arkkitehtuurin tiedekunta, arkkitehtoninen muistomerkki, sijaitsee ytimeen historiallisen kaupungin Bukarest, 5 minuutin kävelymatkan päässä julkisen liikenteen pysäkit (bussi, vaunu, raitiovaunu-ja metroasema). Kansallisteatteri, Komediateatteri, Odeon-teatteri, National Military Centre, National History Museum, Sutu palatsi, Cinematheque ovat sen välittömässä läheisyydessä, providin opiskelijoille rikas kulttuuriympäristö.

Sijainnit

Bukarest

Spiru Haret University

Osoite
13 Ion Ghica Street, 3 Bucharest, Romania
Bukarest, Bukarest, Romania
Puhelin
+40 244 525 014