Lue virallinen kuvaus

Opiskelija palvelut / toiminnot: Tiedekunta järjestää konferensseja, näyttelyitä ja kansainvälisiä kulttuuritapahtumia, jossa opiskelijat voivat osallistua, osallistua ja töitään.

Joka vuosi tiedekunnan kutsuu maineikkain ulkomaisten arkkitehtien, kehittyvien Romanian arkkitehdit ja suunnittelijat yleisöluentoja ja konferensseja sekä edistää opiskelijoiden ja tutkimuksen avulla näyttelyitä, kulttuuritapahtumia, esityksiä ja keskusteluja paikallisten viranomaisten, incestors ja yleisö itse.

Opiskelijat vaihtavat ohjelma: värväytyi Erasmus-vaihto-ohjelma, tiedekunnan säädetään opiskelijoiden liikkuvuudesta yhden tai kaksi lukukautta. Out arvostetun kumppanin yliopistojen: Izmir Ekonomi Universitesi, yliopisto Sassari, Kavala Institute of Athens, Thessalonikin Aristoteles-yliopisto, Universidad Catolica de San Antonio de Murcia.

Opiskelija tutkimus: tieteellinen istuntoja sekä-maa ja ulkomailla, sekä laaja valikoima viikon mittaisen työpajoja järjestetään vuosittain osana opetusta ohjelma: Urban skenaariot, Experimental Design, restaurointi tekniikoita päällä, Historiantutkimus. Liittyi tutkimukseen ja työpajatoimintaa mukana sekä paikalliset ja kansainväliset kumppanit (i2a International Institute of Architecture Morcote, Sveitsi, Erasmus kumppanit).

Student mukavuudet: kampuksella opiskelija hostellit, ravintola, klubi, urheilukentät, studio hallit, laboratoriot, erikoiskirjasto. Opiskelijat ja opettajat pääsevät ilmaiseksi Romanian kansalliskirjasto ja ilmainen online-pääsy kansainvälisille tietokanta, jossa on mahdollisuus tehdä tutkimusyhteisöjen ja julkaista työnsä.

Asetus: arkkitehtuurin tiedekunta, arkkitehtoninen muistomerkki, sijaitsee ytimeen historiallisen kaupungin Bukarest, 5 minuutin kävelymatkan päässä julkisen liikenteen pysäkit (bussi, vaunu, raitiovaunu-ja metroasema). Kansallisteatteri, Komediateatteri, Odeon-teatteri, National Military Centre, National History Museum, Sutu palatsi, Cinematheque ovat sen välittömässä läheisyydessä, providin opiskelijoille rikas kulttuuriympäristö.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Spiru Haret University

Arkkitehtisuunnittelu I, Arkkitehtisuunnittelu II, tutkimus muodon ja koostumuksen I, tutkimus muodossa ... [+]

Opetussuunnitelma 1. vuosi

A. Pakolliset Aiheet

Arkkitehtisuunnittelu I - Arkkitehtisuunnittelu II - tutkimus muodon ja koostumuksen I - Tutkimus muodon ja koostumuksen II - Matematiikka I - Mekaniikka ja materiaalit Voima Engineering I - Rakentaminen ja viimeistelytyöt I - Rakentaminen ja viimeistelytyöt II - Architecture Theory ja rakentaminen Ohjelmat I - Arkkitehtuuri teoria ja rakentaminen Ohjelmat II - Universal historia Taide ja arkkitehtuuri I - Tarkempi Geometria I - Perspective I - tietokoneavusteinen arkkitehtisuunnittelu I - tietokoneavusteinen arkkitehtisuunnittelu II - Vieraat kielet (käytännön kurssi) - Vieraat kielet (käytännön kurssi) - liikunta ja Urheilu - Harjoittelu ... [-]
Romania Bucharest
Request Info
Englanti
Full-time
6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Promovare Facultatea de Arhitectura, Universitatea Spiru Haret

Reţeta succesului la Facultatea de Arhitectură USH