Lue virallinen kuvaus

Totta periaatteiden vapaat taidot, Bard College Berlin tarjoaa monitieteinen ohjelmia humanististen ja yhteiskuntatieteiden, jossa keskitytään voimakkaasti yksilöllistä kasvua ja kehitystä tärkeitä taitoja kirjallisesti ja ajattelua. Opiskelijat harjoittavat integroidun tutkinnan henkisen ja kulttuurihistorian nykymaailman ennen valintaa erikoistua alueen humanististen tai yhteiskuntatieteiden (talouden, politiikan, taiteen tai kirjallisuuden). Study in ydinohjelmamme ja opiskelijan valittu erikoisalallaan täydentää laaja valikoima valinnaisia ​​kursseja sellaisilla aloilla kuten teatterin, elokuvan, filosofia ja studio taide ja monet muodot sitoutuminen Berliinin kaupungin, kuten museovierailuja erikoiskursseja, ja harjoittelupaikkoja. Ajot oppilaat keräävät sekä amerikkalainen BA ja saksalainen BA Yksittäinen tiedekunnan neuvonantajana ohjaa jokaisen oppilaan edistymistä ohjelman, joka opetetaan pääasiassa pieninä-ryhmän seminaareissa. Opetuskielenä on Englanti. Kaikki opiskelijat on mahdollisuus oppia saksan. Mahdollisuudet vaihtoon ja opiskella ulkomailla ovat, mutta eivät rajoitu Bard kumppanisivustoverkostossamme yliopistojen ja dual koulutusohjelmissa Unkarissa, Kirgisia, Palestiina, Venäjällä ja Yhdysvalloissa (Annandale-on-Hudson, NY, New York), muiden muassa .

Bard College Berlin Facts

Bard College Berliinin Class of 2019 valittiin kilpailuun hakijan allas. 55 opiskelijat tässä ryhmässä ovat peräisin yli 27 eri maasta, ja on laaja valikoima henkisen etuja, samoin kuin aktiivisesti sosiaalista, kulttuurista ja kansalaistoiminnan sitoutumista. Vuonna 2015, Bard College Berlin sai 311 hakemusta BA ohjelmia, 59% näistä hakijat hyväksyttiin, ja 30% heistä ilmoittautunut. Nykyisille Fuksit keskimääräinen IB pisteet on 34; keskimääräinen Abitur pisteet on 1,4, ja keskimääräinen USGPA on 3.4.

Akkreditointi

Bard College Berlin, taiteet yliopisto on virallisesti tunnustettu yksityinen yliopisto Berliinin senaatin Opetus-, nuoriso- ja Science (Senatsverwaltung für Bildung, Jugend und Wissenschaft) mukaisesti sek. 123 kohta. 1 Higher Education Act osavaltiossa Berliinin [Berliner Hochschulgesetz - BerlHG].

Ohjelma akkreditointi BA ohjelman humanistinen, taide- ja Social ajattelu onnistuneesti myöntänyt akkreditointielin ACQUIN syksyllä 2013. Kaksi vuotta myöhemmin, BA in Economics, politiikka, ja sosiaalinen ajattelu sai akkreditoinnin ACQUIN.

Bard College on akkreditoitu kautta Lähi valtioiden komission Higher Education (USA) ja palkinnot kandidaatiksi suorittava opiskelija Bard College Berliinin BA ohjelma humanistinen, taide- ja Social Thought tai BA Economics, politiikka, ja sosiaalinen ajattelu luvalla myöntämän New Yorkin osavaltion Opetushallitus.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Bard College Berlin

Bard College Berliinin kandidaatiksi humanistinen, Arts, ja Social Thought tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia perusteellista koulutusta humanistisella, samalla ... [+]

Bard College Berliinin kandidaatiksi humanistinen, Arts, ja Social Thought tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia perusteellista koulutusta humanistisella, samalla hankkia tietoa keskeisistä henkisen kehityksen toimii, ja keskustelut, jotka sijaitsevat origossa tieteenalojen sosiaali- ja luonnontieteiden ja harjoitellaan taiteen. Ydin-ohjelma koostuu kursseista, jotka käsitellään joitakin tärkeimpiä tekstejä ja esineitä kulttuurin perinnöistä Euroopassa ja maailmassa. Lisäksi ydin ohjelman opiskelijat valitsevat yhden seuraavista keskittymäalueita: Art ja estetiikka, etiikka ja politiikka, kirjallisuus ja retoriikka.

Valittavien studio (teatteri, tanssi, maalaus, art-tuotannon) ovat myös käytettävissä, ovat monenlaisia ​​valittavien filosofian, taiteen historia, kirjallisuuden, elokuvan, ja sosiaalinen teoria. Opiskelijat edetä kohti loppuun BA thesis neljäntenä, valvonnassa yksittäisen henkilökunnan jäsen. Opiskelu ulkomailla Euroopassa (Erasmus verkon) tai Yhdysvalloissa (at Bard College tai siihen kuuluvien ohjelmien ja kampuksilla) ja ympäri maailmaa (vuonna Bard verkon kautta tai Bard College Berliinin kansainvälinen vaihto sopimuksia) on mahdollinen kolmas vuosi. Työharjoittelun Ohjelma tukee yrityksen käytännön koulutusta tai työkokemusta missään vaiheessa asteesta. Kieli tutkimus saksaksi aloittelijasta edistyneeseen tasolle on käytettävissä koko ohjelman ajan. Kaikki BA Humanistinen, Arts, ja Social Thought ehdokkaiden on osoitettava väli- taito Saksan loppuun mennessä toisen vuoden.... [-]

Saksa Berlin
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bard College Berlin

hän kandidaatiksi Economics, politiikka, ja sosiaalinen ajattelu tarjoaa kurinpidollisia koulutusta talouden ja politiikan puitteissa ydin ohjelman aatehistoriallisia jok ... [+]

BA tutkinto Economics, politiikka, ja sosiaalinen ajattelu tarjoaa kurinpidollisia koulutusta talouden ja politiikan puitteissa ydin ohjelman aatehistoriallisia joka kannustaa harkittuja ja kulttuurisesti hyvin perillä soveltaminen sosiaalisen tieteellisiä menetelmiä ja periaate. Kaikki opiskelijat saavat perustava koulutusta perusvälineet talouden analyysi ja mallinnus, sekä johdatus poliittisen teorian ja sosiaalisen ja historiallisia tutkimuksia. Edistyneellä tasolla, opiskelijat valitsevat erikoistuminen joko taloustieteen tai politiikasta, ja täydellinen moduuleja vertailevaa maailmanlaajuisia kysymyksiä, oikeus valintaan ja päätöksentekoon, ja tärkeimmistä ideoista, liikkeet, menetelmiä, ja haasteet kuhunkin kenttään. ... [-]

Saksa Berlin
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Debate Club at Bard College Berlin

Campus Life: Barbecue