Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA MERKKITUOTE ACADEMY

  • Kansainvälinen yliopisto merkeille Creating lisäarvoa merkkejä - sitähän Brand Akatemian kursseja on suunniteltu saavuttamaan. Ja juuri se, joka tekee merkki Academy yliopisto, joka mahdollistaa sen tutkinnon aloittaa menestyksekkäästi uransa ja mennä pitkälle niitä.

Tällä Brand Academy opit kansainvälisestä kokeneita professoreita, lehtoreita, asiantuntijoita ja toimijoita miten suunnitella, kommunikoida, läsnä ja hallita tuotemerkkejä. Opit käytännön tilanteissa ja pienissä seminaariryhmissä, joka takaa intensiivisen henkilökohtaista tukea.

historia

Innoittamana kiehtonut suurten merkkien, ryhmä Saksan ja Kiinan ystäviä päätti perustaa yliopiston tuotemerkin vuonna 2010.

Ne suunnitellut opiskelupaikassa joka yhdistää ja keskittyy brändin tuntemus intohimo tuotemerkin tarinoita - unohtamatta sitä, että koulutus ja luovuus ovat kaksi osaa yhden erottamattoman kokonaisuuden. Paikka, joka kokoaa yhteen kulttuurien Euraasian alueella. Se oli tästä ajattelun josta yliopisto syntyi.

Categorised kuin ammattikorkeakoulun, Brand Academy näkymät Elben Hampurissa - sinänsä kaupunki tuotemerkkejä. Se on ensimmäinen yliopisto keskittyä merkkejä - Keski strateginen menestys-tekijä kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Brands ovat jännittäviä tarinoita - ja meidän opiskelijat ovat tulevaisuuden tekijöille niistä tarinoita.

Brand Academy on valtion tunnustettu yksityinen yliopisto tarjoaa kansainvälisesti akkreditoitu kandidaatin ja maisterin tutkintoihin.

Olemme erittäin tärkeänä kulttuurin luovuuden, uteliaisuus ja ennakkoluulottomuus. Meidän yliopisto on oppimisen paikka, jossa yhdistyvät tieteellinen tutkimus ja tiiviissä yhteistyössä tuotenimeä yritykset Euroopassa ja Aasiassa.

Tehtävänä MERKKI ACADEMY:

Me tutkimme, kehittää ja opettaa tuotemerkkejä.

Sovellus suuntautuneita, monitieteinen ja käytännöllisesti-pohjainen - opetamme tuntemus brändin hallinta, suunnittelu ja viestintä, ja me edistää kulttuurienvälistä, kohdennettuja verkottuminen auttamaan opiskelijoita kehittämään henkilökohtaisesti aikana ja opintojen jälkeen.

VISIO tuotemerkin ACADEMY

Kansainvälinen osaamiskeskus alalla merkkien keskittyen Euraasiassa.

ARVOT MERKKITUOTE ACADEMY

Tapaamme ajatella ja toimia ohjaa joukko sitoutumisaste:

arvostus vuoropuhelu sitoutuminen ammatillisen osaamisen kulttuurienvälisyyden

ARVIOINTI:

Olemme aina omaksua myönteinen asenne ja arvo muita ihmisiä; kunnioitusta ja tunnustusta ovat pohjana miellyttävä ja vilkas ilmapiiri oppimisen ja työtä.

VUOROPUHELU:

Edistämme sisäistä ja ulkoista vuoropuhelua opiskelijoita, professoreita, lehtoreita ja käytännöllinen yhteistyökumppanien sekä eri osastojen ja eri kulttuureissa. Olemme uuden tietämyksen vaihto- ja heijastamalla yhteen.

SITOUTUMINEN:

Vaadimme omistautumista, innostus ja kuria meidän opiskelijoiden jotta saavutetaan optimaalinen oppimiskokemus. Välitämme muutakin kuin tekninen suorituskyky - tuemme jokaisen yksilön henkilökohtaista kehitystä.

Ammatillisen osaamisen:

Olemme ohjaa halu antaa parhaamme ja löytää uusia tapoja käsitellä ongelmia. Kannustamme opiskelijoita jotta helpotetaan niiden tehokasta, onnistunut opintojen ja lupaava ammatillista tulevaisuutta.

kulttuurienvälisyyden:

Opiskelijat eri maista työskentelemään tehokkaasti kanssamme koulutustaan, tutkimus- ja niiden käytännön projekteja. Tämä kulttuurien ympäristössä olemme luoneet antaa meidän opiskelijoille kokemusta ja asiantuntemusta, jotka auttavat heitä heidän henkilökohtaista kehitystä ja antaa heille ratkaiseva etu työelämänsä.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Brand Academy – University of Applied Sciences

Brand Management -kurssimme tietävät, että kaikki menestyksekäs markkinointi ja brändinhallinta liittyvät siihen. Valmistautumaan kansainväliseen uraan, tämä ohjelma opet ... [+]

Yleiskatsaus:

Tuotemerkkikoulutuksen kurssilla tutustut kaikkiin, jotka menestyvät markkinoinnin ja brändinhallinnan kanssa.

Globaalistuneessa maailmassa yhteistyö on keskeinen menestystekijä. Brand Academy houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa ja valmistaa heitä kansainväliseen uraan. Siksi tämä ohjelma opetetaan englanniksi.

Tuotemerkkitoimittajana sinä olet vastuussa tuotemerkkien johtamisesta.

Päävastuu on tehdä jotain erityistä tuotemerkistä, jonka olet vastuussa, tekemään sen haluttu ja tekemään se näyttäisemmältä muilta tuotteilta.

Tämän saavuttamiseksi brändimestari yrittää ymmärtää kuluttajien tarpeita. Vain tällä tiedolla voit rakentaa houkuttelevia merkkejä ja saada kuluttajien arvostusta.... [-]

Saksa Hamburg
Request Info
Englanti,Saksan kieli
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Brand Academy - University of Applied Sciences

What is Design?

Experiences of our Master Students

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation
Osoite
Rainvilleterrasse 4, D-22765
Hamburg, Hamburg, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 40 380893560