CODE University of Applied Sciences Berlin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CODE on berliiniläinen valtion akkreditoitu ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa kandidaatin tutkinto-ohjelmia digitaalisen tuotekehityksen alalla.

Joskus hyviä ideoita tarvitaan kymmennen vuotta kypsymään

Kun Thomas Bachem - itseoppinut ohjelmistoteknikko ja suunnittelija - etsivät opinto-ohjelmia, joilla edistetään pyrkimyksiään internet-yrittäjänä, hän oli pettynyt nähdessään, että akateeminen maisema keskittyy enimmäkseen tietojenkäsittelyn koskaan muuttuviin perusperiaatteisiin Internetin jännittävistä uusista mahdollisuuksista ja sen mahdollisuuksista.

Hän päätti opiskella kauppatieteitä Kölnissä sijaitsevassa yksityisessä kauppakorkeakoulussa, missä hän koki ensimmäisen kerran radikaalin pyrkimyksen soveltaa akateemisia teorioita todelliseen maailmaan ja henkilökohtaiseen, tukevaan oppimisympäristöön. Sekä hedelmättömästä hausta todellisesta ohjelmistosuunnittelusta että vallankumouksellisesta kokemuksesta yksityisessä yliopistossa syntyi CODE-idea: CODE olisi tietojenkäsittelytiede, mitä liike-elämän oppilaitokset ovat klassisille taloustieteellisille ohjelmille.

Yksi vuosikymmen myöhemmin, Thomas oli jo perustanut useita onnistuneita internet-aloituksia. Yrittäjänä ja työnantajana hän kertoi kerta toisensa jälkeen, että hyvät ohjelmistosuunnittelijat, suunnittelijat ja tuotepäälliköt - kunnianhimoisten digitaalisten yritysten avaintekijät - ovat harvinainen voimavara Euroopassa ja Saksassa etenkin, koska klassiset yliopisto-ohjelmat harvoin luokittelevat nuoria miehiä ja naisia uuden talouden haasteisiin.

Akateemisen yhteisön tuki

Akateeminen neuvosto antaa meille uusimmat tiedot alan tutkimuksesta, vahvan sidoksen tieteelliseen yhteisöön ja vuosikymmenten kokemuksen mielekkäiden oppimisympäristöjen luomisesta. Ne auttavat tunnistamaan ne professorit, tutkijat ja luennoitsijat, jotka jakavat pyrkimyksiämme huippuosaamiseen, yhteiseen tehtävään ja tukevat opetustapaa.

Tehtävänä valjastaa tulevaisuuden digitaaliset pioneerit

CODE tarjoaa projekti-orientoitua ja haastepohjaista oppimiskokemusta, joka stimuloi henkilökohtaista kasvua ja mahdollistaa opiskelijoiden kehittyvän ammattitaidon sekä kommunikaation ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen. CODE tukee kaksi tusinaa Saksan tunnetuimpia internet-yrittäjiä ja tarjoaa tuloihin perustuvan viivästetyn opetusmallin houkuttelemaan lahjakkaimmat opiskelijat riippumatta heidän henkilökohtaisesta taloudellisesta taustastaan.

Sijainnit

Berliini

Osoite
Lohmühlenstr. 65
12435 Berlin Berliini, Berliini, Saksa