Lue virallinen kuvaus

Opiskelu Cambridge International Business College

Tällä hetkellä Cambridge International Business College tarjoaa 4 erilaista kurssia.

Kolme näistä tutkimuksista toteutetaan yhteistyössä Anglia Ruskin University Cambridge / Englannissa. Kun tutkimukset BA (Honours) International Business Communication, 5. ja 6. lukukauden University of Central Lancashiren Preston / Englannissa valmistuvat.

Riippumatta siitä, mikä tietysti voit valita, te, odottaa turvallisuutta käsittelevät työntekijöiden ja työntekijän ryhmiä työtäsi yhtiölle.

Kautta opintosi seminaariryhmissä missä toimia tiiviissä yhteistyössä opiskelijoiden oppia ja rakentavaa yhteistyötä.

Tiimityö on tärkeä ja erittäin haluttu sosiaalisia taitoja voit hankkia luentojen ja lukemalla vähän, mutta useimmat kätevä opintoryhmänne.

The Cambridge International Business College on huoli, voit myös valmistautua roolisi tulevaisuuden johtaja opiskellessaan.

Luomalla esityksiä ja esityksiä seminaaritöitä, osana oppitunnin oman lukukausi ryhmässä, annamme sinulle mahdollisuuden harjoitella ulkona puheet ja luennot - tietysti myös Englanti, niin tuntuu turvallista kuin kansainvälisessä viestinnässä ja esityksiä.

Kokemus osoittaa, että olet täällä ovat saamassa itsemääräämisoikeutta ja seesteisyyttä. Properties että tarvitset oman tulevaisuuden ammatillisen toiminnan ja sijainti.

Matkalippu kansainvälistä hallintaa

Ensimmäiset 4 lukukautta oman opinnoissa järjestetään Freiburg Cambridge International Business College.

  1. ja 6. lukukausi muutoksen tapahtuu Anglia Ruskin University Cambridge / Englanti tai UCLan University of Central Lancashiren Preston / England (Program "International Business Communication").

Kandidaatin / kandidaatti lisäämällä "Saavutukset", joiden avulla täydentää oman opinnot Anglia Ruskin University Cambridge ja University of Central Lancashiren Preston / Englannissa, tarjoaa kansainvälisen tutkimuksen paras uranäkymien Your tulevaisuudessa.

Jatko maisteriohjelman voidaan suorittaa Cambridge tai Preston, sisällä vain 1 vuoden kuluttua onnistuneen kandidaatin.

Opiskelu BA / B.Sc., on täydennetty Britannian yliopistotutkinto, joka myönnetään valtion yliopistossa Englannissa on seremonia, "Graduation". Tätä tarkoitusta varten yleensä myös perheenjäsenet ja ystävät kutsutaan.

The Cambridge International Business College, valmentaa opiskeluaikana ennen tulevaa roolia johtajana.

Moderni, ystävällinen tunnelma ja perinteikkäät rakennukset

Yksi asia on varma: Miellyttävä ilmapiiri edistää onnistumisen opintoja.

The Cambridge International Business College sijaitsee itäsiiven Hermann Herder Verlag rakennuksessa.

Freiburgin yleensä "Herderbau", sanoi kustantamo hallitsee Freiburg alueella Neuburg. Se rakennettiin vuosina 1910-1912 mukaan suunnitteluun ja ajatuksia arkkitehti Max Meckel in uusbarokkityyliä ja miehittää koko katu neliö. Sieltä pääsee muutamassa minuutissa keskellä yliopiston kaupungin Freiburg.

Valoisa, moderni varusteltu luentosalit, tilava olohuone, jossa keittokomero, mukavat oleskelutilat ja moderni tietokone alue, antaa onnistuneen tutkimuksen mukavassa ilmapiirissä.

Vilkas kaupunki Freiburg kanssa välimerellinen tunnelma on paljon tarjottavaa

Lukuisat kulttuuritapahtumia, kahviloita vanhassa kaupungissa, biergarteneita alla iso vanhoja puita, Baden vieraanvaraisuus eikä vähiten viehättävä luonne Schwarzwaldin - Freiburg on kaikkina vuodenaikoina hyvin siedettävä ja rakastettava kaupunki.

Myös suhteessa tulevaisuuden tarjoaa Freiburg, kätkeytyneenä keskelle rajakolmiota jossa Saksassa, Ranskassa ja Sveitsissä tavata, optimaalinen tapoja saada kansainvälistä kokemusta.

Kaupunki käyttää sen strateginen sijainti kansainvälisen taloudellisen yhteistyön "Regio", erityisesti kaupunkien kanssa Colmar (F) ja Basel (CH), jossa suuret globaalit yritykset perustuvat.

Tervetuloa Cambridge International Business College!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Cambridge International Business College

"International Business Communication" on tietenkin ihmisten luovuutta, organisaation kykyjä, iloa ja kykyjä käsitellä ihmisiä - ja erityisesti kiinnostusta muissa maissa ... [+]

"International Business Communication" on tietenkin ihmisten luovuutta, organisaation kykyjä, iloa ja kykyjä käsitellä ihmisiä - ja erityisesti kiinnostusta muissa maissa ja kulttuureissa.

Opetussuunnitelma yhdistää useita vieraita kieliä, kulttuurienvälisen viestinnän, markkinoinnin, liiketoiminnan osaaminen ja tiimityö valmistelemaan tutkinnon / sisälle sen kansainvälinen toiminta.

Kurssi kestää yhteensä 3 vuotta, ja on jaettu 2 tutkimuksessa osiin, jotka perustuvat kunkin: Ensimmäiset 2 vuotta (tason 1 ja 2) tutkimukset löytää paikkansa Freiburg.

Lisäksi Englanti, opit kaksi kieltä - Ranska ja Espanja. Riippuen aikaisempaa tietämystä ja luokitellaan ranskaksi ja espanjaksi asianmukaisissa oppimisen ryhmä, aloittelijat opetukset ovat mahdollisia.... [-]

Saksa Freiburg
Lokakuu 2019
Englanti,Saksan kieli
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge International Business College

Kun kasvava kilpailu yritysten globaalissa markkinaympäristössä määrittää paitsi laatua tuotteiden ja palvelujen kautta yhtiön menestystä, mutta enemmän ja enemmän kohder ... [+]

Kun kasvava kilpailu yritysten globaalissa markkinaympäristössä määrittää paitsi laatua tuotteiden ja palvelujen kautta yhtiön menestystä, mutta enemmän ja enemmän kohderyhmän suuntautunut ja tehokas markkinointi.

Tätä varten tarjoamme koulutusohjelman markkinointi kaikki tarvittavat perustiedot ja toimintaa työskentelemään menestyksekkäästi kansainvälisesti suuntautunut yritysten markkinoinnin ja myynnin.

Siksi tarjoaa valmistuneet / sisällä valmistumisen jälkeen äärimmäisen erinomainen mahdollisuudet kansainvälisellä tasolla - ja tämän alan riippumattomia.

Kurssi sopii erityisesti niille, jotka ammattimaisesti halua sitoutua alan itsensä.... [-]

Saksa Freiburg
Lokakuu 2019
Englanti,Saksan kieli
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Cambridge International Business College

Sisältö Kurssin "International Management" on liiketalouden ilman erikoistumista, painottaen kansainvälisen näkökohdista liiketalouden ja verkottuminen. ... [+]

Sisältö Kurssin "International Management" on liiketalouden ilman erikoistumista, painottaen kansainvälisen näkökohdista liiketalouden ja verkottuminen.

Valmistuneiden / sisälle lopullinen tarjolla hyviä työ- ja uramahdollisuuksista, ja tämä pitkälti riippumaton taloudellisen tilanteen yksittäisten toimialojen ja talouksien.

Perusteellinen valmistelu johtajuutta ja projektitehtävissä yhtiö luo edellytykset elinkeinotoimintaa klassinen liiketalouden aloilta tai liitäntä tehtäviin (strategia ja suunnittelu, markkinointi, osto, valvontaan, kirjanpito, logistiikka, tuotteiden ja projektijohtamisen).

Koulutusohjelmassa varten kandidaatin (Honours) "International Management" suoritetaan Cambridge International Business College yhteistyössä Anglia Ruskin University Cambridge / Englannissa.... [-]

Saksa Freiburg Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Lokakuu 2019
Englanti,Saksan kieli
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge International Business College

Matkailu ja turismi markkinat ovat tällä hetkellä tärkeitä kansainvälisen talouden moottoreita ja avata uusia uramahdollisuuksia. ... [+]

Matkailu ja turismi markkinat ovat tällä hetkellä tärkeitä kansainvälisen talouden moottoreita ja avata uusia uramahdollisuuksia.

Lisäksi klassinen pakettimatkojen jatkuvasti kehittyvien muotojen vapaa ja Lomasuunnitelma. Välttämätön perustieto kansainvälisen kohdistus Business Administration on liittynyt tähän ohjelmaan monenlaisia ​​matkailualalle liittyvistä aiheista.

Kandidaatin (Honours) "Tourism Management" Freiburg ja Cambridgen kestää yhteensä 3 vuotta ja kaksivaiheinen opintovuodesta tukeutuvat toisiinsa: 2 ensimmäisen vuoden opinnot tapahtui Saksassa Cambridge International Business College.

British University Administration mukaan muodon tason 1 ja 2 (Tutkimus vuosi 1 ja 2) tutkimukset. Painopiste tason 1 ja 2 Tutkimuksen ovat matkailualan suuntautunut aiheita sekä talous- ja vieraskielisen alueella.... [-]

Saksa Freiburg
Lokakuu 2019
Englanti,Saksan kieli
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi