Lue virallinen kuvaus

Carl Benz School of Engineering teknillinen korkeakoulu on maailmanlaajuisesti tunnetun Karlsruhen teknillisen korkeakoulun (KIT) konepajakorkeakoulu, joka tarjoaa konetekniikan kandidaatin tutkinnon englanniksi.

Carl Benz -koulu on itsenäinen laitos Karlsruhen teknologiainstituutissa, jossa on kollegion muotoinen rakenne. Se tarjoaa opiskelijoille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden opiskella kandidaatin tutkintoa konepajateollisuudessa kokonaan englanniksi tai vain tutustua insinöörityön opiskeluun yhden kesäkoulun kautta. Kolmen vuoden ohjelman menestyksekkäästi suoritettuaan opiskelijalle myönnetään KTK: n kandidaatin tutkinto.

106737_space-telescope-mirror-segments-james-webb-cosmos-46168.jpegPixabay / Pexels

Osana KIT: tä Carl Benz -koulu luo ja antaa tietoa yhteiskunnalle ja ympäristölle. Perustutkimuksesta sovelluksiin KIT tunnetaan monilla eri aloilla, kuten luonnontieteissä, insinööritieteissä, taloustieteessä sekä humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä. Se pyrkii merkittävästi edistämään ihmiskunnan maailmanlaajuisia haasteita energian , liikkuvuuden ja tiedon aloilla . Helmholtz-yhdistyksen tutkimusyliopistossa KIT on ainutlaatuinen tiede- ja koulutuslaitos, joka osallistuu kansainväliseen kilpailuun ja jolla on johtava asema teknologiayliopistoissa maailmanlaajuisesti (ks. Ranking ). KIT: n innovaatiotoiminta luo sillan tärkeiden tieteellisten havaintojen ja niiden soveltamisen välille yhteiskunnan, taloudellisen hyvinvoinnin ja luonnollisen elämän perustamme säilyttämisen hyväksi.

Carl Benzin koululaisopiskelijat saavat opintojensa aikana etuoikeuden kansainvälisen kollegion kaltaisen rakenteen erilaisista lisäosista:

  • Opiskelijalla on pääsy KIT: n tiloihin ja palveluihin.
  • Opiskelijat osallistuvat kompaktit luokkiin, joissa on enintään 40 opiskelijaa ja jotka tarjoavat KIT: n yliopistonlehtoreita.
  • Opiskelijat saavat jatkuvaa uranohjausta ja tukea.
  • Opiskelijat liittyvät erilaisiin yhteiskunnallisiin toimiin, joiden painopiste on paitsi opiskelussa, myös kansainvälisten vertaisten, ystävyyssuhteiden ja elinikäisten yhteyksien läheisen verkoston rakentamisessa sekä yksilön kasvussa.

Stormy Weather over Karlsruhe, photographed from Turmberg, Durlach, Germany, 2018.

Miksi opiskella Carl Benzin koulussa?

Secure On-Campus Housing

CBS tarjoaa kaikki yhdessä: Campus-majoitukset ja akateemikot sekä vapaa-ajanviettomahdollisuudet (eli musiikkihuone) ovat kaikki saman katon alla.

Kansainvälinen suunta

CBS on monipuolinen, avoin ja kansainvälisesti suuntautunut. Yli 90% kansainvälisistä opiskelijoista kampuksella ja meidän alumnit tulevat yli 50 maasta ympäri maailmaa.

Vahva teollisuusverkosto

Monet valmistuneet haluavat päästä Saksan työmarkkinoille. Tämän helpottamiseksi kannustamme oppilaitamme harjoittelemaan. Osana erikoistumista Global Production Management -opiskelijat osallistuvat jopa alan koulutusohjelmaan.

Tutki tekniikan tulevaisuutta

B.Sc. on jaettu ydintutkimuksiin konetekniikan alalla, mukaan lukien erikoistuminen autoteollisuuteen, globaaliin tuotannonhallintaan ja / tai energiatekniikkaan.

tutkimus

CBS tarjoaa opiskelijoille tukea jokapäiväisissä kysymyksissä yksilöllisen opinto-ohjauksen sekä henkilökohtaisen urapalvelun avulla.

Täydellinen sijainti

Karlsruhe sijaitsee Euroopan sydämessä ja tarjoaa helpon pääsyn vuorille, järviä, jokia, metsiä, linnoja, hiihtoa ja muita urheilulajeja. Monet paikat Euroopassa, kuten Pariisissa (2,5 tuntia), Amsterdamissa (5,5 tuntia), Lontoossa (6 tuntia) tai Prahassa (7 tuntia), ovat mukavia ja nopeita junalla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Carl Benz School of Engineering

Carl Benzin koulun konetekniikan (kansainvälinen) kandidaatin tutkinto-ohjelma valmistuu kolmen vuoden (6 lukukauden) aikana. Ohjelma alkaa niin sanotulla Pre-Semesterill ... [+]

Carl Benz School of Engineering tarjoaa lukiolaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella englanniksi kansainvälisesti tunnettua saksalaista tekniikkaa. 3-vuotisen kandidaatin ohjelman tavoitteena on valmistaa tulevia insinöörejä menestyksekkään uraan.

Karlsruhen teknologiainstituutti (KIT) on sijoittunut # 1 työllistyvyyteen kaikkien Saksan yliopistojen keskuudessa ja saavuttaa lukuisia huipputeknologioita insinööri-alalla vuosittain (ks. KIT-sijoitus). KIT: n konetekniikan korkeakouluna Carl Benz School of Engineering tarjoaa laadukkaita luentoja KIT: n erinomaisista professoreista. Kaikki opiskelijat saavat yksilöllisen monipuolisen palvelupaketin, tukea, lisäkoulutusta ja opinto-ohjeita ammatillisen profiilinsa kehittämiseksi.... [-]

Saksa Karlsruhe
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi