Lue virallinen kuvaus

DEKRA | Hochschule für Medien on Wissenschaftsratin akkreditoima valtio, jonka pääkonttori sijaitsee Berlin-Friedrichshainissa.

Se tarjoaa kolme perustutkintoa: elokuva ja televisio, journalismi ja PR ja viestintä. Erikoistumismahdollisuuksien kirjo on laaja ja vaihtelee mediasuunnittelusta, markkinointiviestinnästä ja viestintäpsykologiasta verkko-journalismiin, TV-journalismiin, maltillisuuteen ja PR-muotoon ohjaukseen, kameraan, tuotantoon, jälkituotantoon ja äänentoistoon.

Yliopisto on osa DEKRA Akatemian verkostoa, joka on yksi Saksan suurimmista yksityisen koulutuksen tarjoajista.

Käytännöllinen merkitys ja vahva verkosto

Kaikki kursseja DEKRA | Hochschule für Medien noudattaa sovelluslähtöistä lähestymistapaa. Painopiste on tiedotusvälineiden ja luovien alojen käytännön koulutuksesta tieteellisesti perustetun opetuksen pohjalta. Yksi tapa varmistaa käytäntö ja elinikäinen oppiminen on yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa: mediayhtiöt, voittoa tavoittelemattomat ja julkiset organisaatiot ja muut oppilaitokset.

Intensiivinen hoito ja houkutteleva oppimisympäristö

Tarjoamme opiskelijoillemme henkilökohtaista palvelua, joka kohdistuu erityisesti heidän yksilöllisiin vahvuuksiinsa ja tarpeisiinsa. Lisäksi miellyttävä ja tuttu opetus- ja oppimisympäristö on yksi yliopiston erityispiirteistä. Luennot pidetään pienissä opintoryhmissä. Tässä yhteydessä opettajat toimivat impulssigeneraattoreina, jotka sisällyttävät kokemuksensa ja asiantuntemuksensa tieteen ja yksityisen sektorin opinnoistaan. Edes luentojen ulkopuolella luennoitsijat vievät aikaa opiskelijoillemme.

Olette meille tärkeitä - alusta alkaen

Muodollinen vaatimus kandidaatin tutkintoon DEKRA: ssa College of Media on yliopiston sisäänpääsyn kelpoisuus (Abitur tai Fachhochschulreife) tai ammatillinen koulutus, jolla on useita vuosia ammatillista kokemusta. Ei ole numerus clausus (NC). Lisäksi kansioita, elokuvia, esineitä jne. Ei tarvitse lähettää etukäteen. Tärkeintä onnistuneelle tutkimukselle tässä on oma motivaatiosi: Siksi kiinnitämme erityistä huomiota yksityiskohtaisiin tietoihin ja henkilökohtaiseen kuulemiseen. Taskututkimukset, työpajat, tapahtumat, henkilökohtainen opintoneuvonta ovat vain muutamia säännöllisiä tarjouksia tuleville opiskelijoille.

Hyödyt yhdellä silmäyksellä

 • Valtion hyväksymät opinnot vakiintuneella yliopistolla
 • Erinomainen opetus alan professoreiden ja luennoitsijoiden kanssa
 • Johdonmukainen käytännön merkitys monien projektien kanssa
 • Suuri verkosto kumppaneiden kanssa mediasta, yrityksestä ja yhteiskunnasta
 • Suurin yksittäinen tuki - intensiivinen oppiminen pienissä ryhmissä
 • Avoin ja luova oppimisympäristö
 • Tekninen luotonanto myös yksityishankkeille
 • Ei piilotettuja maksuja - houkutteleva rahoitusmalli
 • Sisältää lukukauden lipun
 • Keskeinen sijainti Berliinin sydämessä upeilla yhteyksillä

Olemme siellä henkilökohtaisesti

Haluatko tietää enemmän opinto-ohjelmasta, saada kysymyksiä rahoituksesta tai yleisestä yliopistosta? Opiskelija-neuvonantajamme auttaa mielellään.

Paras käsitys pääset suoraan sivustolle. Siksi kutsumme lämpimästi tulevia opiskelijoita osallistumaan tapahtumiimme yliopistossa.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Saksan kieli
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


DEKRA Hochschule für Medien

Kandidaatin ohjelma opettaa tarvittavat teoreettiset perusteet, kuten elokuvaperinnön, elokuvaanalyysin, käsikirjoitustyön, elokuva- ja videotekniikan sekä äänitekniikan. ... [+]

Elokuva- ja televisio-opiskelu keskittyy lukuisiin tuotantovaiheisiin - ideasta lopulliseen artikkeliin.

Kandidaatin ohjelma opettaa tarvittavat teoreettiset perusteet, kuten elokuvaperinnön, elokuvaanalyysin, käsikirjoitustyön, elokuva- ja videotekniikan sekä äänitekniikan. Käytännössä käsitellään erityisesti elokuvien ja televisiotuotannon menetelmiä ja tekniikoita. Viestintä- ja projektisuuntautunut oppiminen on elokuvien ja televisio-ohjelmien keskittymistä. Tieteellisen ja teknisen tietämyksen lisäksi opiskelijat hankkivat kattavaa käytännön kokemusta.

Opintojakson suoritettuaan opiskelijat valitsevat erikoistumisohjauksen, kameran, tuotannon, jälkituotannon tai äänen välillä. He kirjoittavat, ampuvat, leikkaavat, leikkaavat ja tuottavat ensimmäisiä lyhytelokuvia, dokumentteja, musiikkivideoita ja vastaavia elokuva- ja tv-ensi-iltoja. Luennoitsijat tukevat heitä. Opinnäytetyö valmistuu aihepiirin kandidaatintyössä.... [-]

Saksa Berlin
Lokakuu 2019
Englanti,Saksan kieli
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
DEKRA Hochschule für Medien

Tutkimusohjelma Journalism and PR on tarkoitettu käytännönläheisille ja luoville kiinnostuneille hakijoille, jotka haluavat työskennellä multimedia- ja luovien töiden ala ... [+]

Tutkimusohjelma Journalism and PR on tarkoitettu käytännönläheisille ja luoville kiinnostuneille hakijoille, jotka haluavat työskennellä multimedia- ja luovien töiden alalla keskittymällä televisioon, maltillisuuteen ja online-alueisiin tai suhdetoiminta-aloihin.

Ohjelma tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän lähinnä seminaareista ja käytännön muokkaustyöstä. Kaikkien opintojaksojen pakolliset moduulit luovat Saksan liittotasavallan tiedotusvälineiden ja poliittisen järjestelmän perustiedot, tilasto- ja mediatutkimuksen, median etiikan, medialainsäädännön sekä perustavanlaatuisen suunnittelun ja tuotannon taidot kirjallisuuden ja copywritingin, valokuvauksen, videotekniikan, audioteknologian, muokkausjärjestelmän , Osastot ja muoto asiakas.... [-]

Saksa Berlin
Lokakuu 2019
Saksan kieli
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
DEKRA Hochschule für Medien

Viestintäjohtamisen koulutusohjelma keskittyy viestintästrategioiden ja mediatuotteiden käsitteeseen sekä niiden luovaan toteutukseen. Viestintä- ja media-ala on yksi maa ... [+]

Viestintäjohtamisen koulutusohjelma keskittyy viestintästrategioiden ja mediatuotteiden käsitteeseen sekä niiden luovaan toteutukseen. Viestintä- ja media-ala on yksi maailman suurimmista kasvualoista. Siksi ammattitaitoiset asiantuntijat ovat suuressa kysynnässä.

Kandidaatin tutkinto viestinnän johtamisessa opettaa taloustieteen, projektinhallinnan, valokuvauksen ja suunnittelun perusteet, liiketoiminnan johtamisen ja viestinnän, markkinoiden ja mediatutkimuksen sekä sosiaalisen markkinoinnin. Tätä perusteltua tietoa käytetään tarkoituksellisesti käytännön projekteissa ja syvemmällä tieteidenvälisellä tasolla.

Opinnäytetyön edistyksellisessä vaiheessa opiskelijat voivat erikoistua mediasuunnittelun, kommunikaatiopsykologian ja markkinointiviestinnän kolmeen osa-alueeseen. Erikoistumisjakson lopussa kaikki yksiköt toteuttavat yhdessä alansa asiakkaalle monialaisen hankkeen. Opinnäytetyö valmistuu aihepiirin kandidaatintyössä.... [-]

Saksa Berlin
Lokakuu 2019
Saksan kieli
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi