Lue virallinen kuvaus

EBS on vanhin yksityinen yritys korkeakoulu Saksassa, meidän valmistuneet ovat onnistuneita kaikkialla maailmassa jo yli 40 vuotta. Syynä tähän on käsite: sateenvarjon alla EBS yliopiston yhdistämme klo EBS Law School ja EBS Business School tutkimukseen perustuvaa opetusta innovatiivisia konsepteja ja erityisesti tehohoidon ja tukevat toinen opiskelija. Economics and Law tiedekunta siten toimia synergistisesti yhteen ja muodostavat vahvan pohjan innovatiivista tutkimusta sekä oman käytännönläheistä koulutusta.

Klo EBS yliopistossa hankkia ammatillista ja henkilökohtaista osaamista selviytyä ammattilainen haasteista. Kaikkien kurssien pois me seistä:

  • akateemista huippuosaamista
  • Kansainvälisyys
  • käytännöllinen
  • persoonallisuuden kehitys
  • tieteidenvälistä ajattelu
  • yhteiskuntavastuu
  • elinikäinen oppiminen

Koska niiden ymmärtämistä huippuosaamisen EBS puhuu yliopiston opiskelijat ja professorit, jotka ovat lahjakkaita ja innostuneita, tehokasta ja luovaa.

Visiomme

Olemme maailmanlaajuisesti johtava yksityinen yritys korkeakoulu Saksassa ja yksi arvostetuimmista yliopistoista tarjoamalla hienostunut koulutuskonsepti ja kouluttaa opiskelijat voivat tulla toimivaltainen ja vastuullinen päättäjille, jotka hyötyvät erityisestä verkosto alumnien ja yrityskumppanit ja aktiivisesti osallistua sen jatkuvan laajentumisen.

Missio

Olemme kansainvälisesti suuntautunut yliopisto, joka kouluttaa opiskelijat olla avoin, kriittisesti heijastava ja erittäin päteviä päättäjiä, johtajia ja yrittäjiä. Autamme valmistuneista käsitellä tulevaisuuden haasteisiin ja tehdä oikeita päätöksiä epävarmassa maailmassa ja jatkuva muutos koko maailmassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

EBS Universität

Globaalistuneilla työmarkkinoilla vaaditaan johtajia, joilla on monikielisiä ja kulttuurienvälisiä taitoja. Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto "Bachelor in Business Stu ... [+]

Globaalistuneilla työmarkkinoilla vaaditaan johtajia, joilla on monikielisiä ja kulttuurienvälisiä taitoja. Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto "Bachelor in Business Studies - Kansainvälinen kaksoistutkinto (BSc) tarjoaa sinulle kaksi kansainvälisesti tunnustettua tutkintoa ja on täydellinen pätevyys uran kansainvälisen teollisuuden tai liiketoiminnan hallinnon maisteriohjelmia.

Yhdellä silmäyksellä Tutkinto : Bachelor of Science (BSc) Opiskelijan kesto : 6 lukukautta Aloita : syyskuu Kieli: Englanti ECTS : 210 Kustannukset : 6.950 € / lukukausi Raidat 2 astetta vain 3 vuodessa 3 lukukautta ulkomailla oppiminen pienissä ryhmissä vahva yritysverkko korkea käytännön merkitys henkilökohtainen uran neuvontapalvelu ja valmennusta keskimääräiset aloituspalkat Ohjelman rakenne ... [-]
Saksa Oestrich-Winkel
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
EBS Universität

Erinomaiset taloustieteilijät ovat suuressa kysynnässä, ei vain Euroopassa, mutta kaikkialla maailmassa. EBS: ssä opit hallitsemaan älyllisiä haasteita, selviytymään kilp ... [+]

Erinomaiset taloustieteilijät ovat suuressa kysynnässä, ei vain Euroopassa, mutta kaikkialla maailmassa. EBS: ssä opit hallitsemaan älyllisiä haasteita, selviytymään kilpailuympäristössä ja hoitamaan vastuuta epävarmuuden ja volatiliteetin ympäristössä. Liiketoiminnan hallinnon tutkinto "Bachelor in Business Studies (BSc) on täydellinen pätevyys uran teollisuudelle tai liiketoiminnan hallinnon maisteriohjelmia.

Yhdellä silmäyksellä Tutkinto : Bachelor of Science (BSc) Opiskelijan kesto : 6 lukukautta Aloita : vuosittain syyskuussa Kieli: Englanti ECTS : 210 Kustannukset : 6.950 € / lukukausi Raidat Pienet oppimisryhmät Ylin tasoinen yritysverkko Vahva käytännön merkitys Yksittäinen valvonta ja valmennus Integroitu lukukausi ulkomailla Yli keskimääräinen aloituspalkka Ohjelman rakenne ... [-]
Saksa Oestrich-Winkel
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Saksa
Puhelin
false