University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuten valtion yliopisto, FHWS tarjoaa astetta todistaessa kaikkialla maailmassa. FHWS tarjoaa laajan valikoiman käytännönläheisiä ja tulevaisuuteen suuntautunut opinto-ohjelmia, joissa on enemmän kuin 30 astetta kursseja kymmenen tiedekuntaa ja viisi tutkimuslaitokset. Lähes 9000 opiskelijaa kirjoittautuu tiedekuntien kahdella paikkakunnalla Würzburg ja Schweinfurtissa jotka ovat alle 40 km päässä toisistaan ​​ja sijaitsevat Etelä-Saksassa.

Opiskelu FHWS on ominaista pienryhmissä ja pieni opiskelija / opettaja-suhde. By suuri osuus seminaaritöiden opiskelijat oppivat työskentelemään independantly. Lisäksi projektityö edistää opiskelijoiden tiimityöhön kykyjä. Lähes 230 professorit vankka työkokemus teollisuudesta ja liike antaa tieteellisen koulutuksen erityistä merkitystä sovellus ja käytäntö. Kurssit järjestetään modernin luentotilan ja laboratoriot on varustettu innovatiivinen teknologia ja uusinta laitteita. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä alueellisten ja alueiden yrityksille. Opiskelijat hyötyvät tästä tiiviissä yhteistyössä voivat tehdä harjoittelupaikkoja ja mahdollisuus kirjoittaa opinnäytetyönsä vuonna yksi näistä yrityksistä.

Lisäksi heillä on mahdollisuus rakentaa verkosto heidän tulevalla urallaan. FHWS loistaa sen kansainvälinen suuntautuminen: Yli 20 vuotta jo yliopisto tyytyväinen opiskelijaa yli 40 maasta. Maailmanlaajuinen FHWS liittyy yli 130 yliopistoissa. Omalla kansainvälistymisen strategiaa FHWS tarjoaa Englanti-speaking kandidaatin tutkinnot alkavat talvilukukausi 2014/15. Kaikki Englanti tutkintoihin mukana kulttuuri- ja kielen kursseja, jotta saadaan ja edistää mahdollisimman yhdentymistä kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden.

Miksi FHWS? FHWS tarjoaa seitsemän lukukauden kandidaatin tutkintoihin twin ohjelmia. Siksi voit valita Englanti tai saksa opetuskieli. Kiitos monenlaisia ​​teollisuuden alalla toimivat ja yhteistöitä välillä FHWS ja teollisia yhteistyökumppaneita, opiskelijoilla on hyvät mahdollisuudet käytännön lukukauden ja opinnäytetöitä. Alueella on myös erinomaiset uramahdollisuudet.

State-of-the-art ammattikorkeakouluissa tilat

Laboratories (Virtual Reality, Creative Cube, Logistiikka, tehdas suunnittelu, tehdas optimointi, ergonomia, ERP-järjestelmät) Opi Fab (todellinen yrityksen koulutuksen opiskelijoiden työharjoittelu) Ainutlaatuinen tapaustutkimukset kanssa alueellista elinkeinopolitiikkaa Partners

Teollisuus On olemassa lukuisia monikansallisia yrityksiä lähialueella, kuten Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF ja Bosch-Rexroth. Nämä tarjoavat monia mahdollisuuksia meidän opiskelijoita tekemään hankkeita, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöitä.

Sijainnit

Würzburg

Osoite
Münzstraße 19
97070 Würzburg, Baijeri, Saksa