Lue virallinen kuvaus

Kuten valtion yliopisto, FHWS tarjoaa astetta todistaessa kaikkialla maailmassa. FHWS tarjoaa laajan valikoiman käytännönläheisiä ja tulevaisuuteen suuntautunut opinto-ohjelmia, joissa on enemmän kuin 30 astetta kursseja kymmenen tiedekuntaa ja viisi tutkimuslaitokset. Lähes 9000 opiskelijaa kirjoittautuu tiedekuntien kahdella paikkakunnalla Würzburg ja Schweinfurtissa jotka ovat alle 40 km päässä toisistaan ​​ja sijaitsevat Etelä-Saksassa.

Opiskelu FHWS on ominaista pienryhmissä ja pieni opiskelija / opettaja-suhde. By suuri osuus seminaaritöiden opiskelijat oppivat työskentelemään independantly. Lisäksi projektityö edistää opiskelijoiden tiimityöhön kykyjä. Lähes 230 professorit vankka työkokemus teollisuudesta ja liike antaa tieteellisen koulutuksen erityistä merkitystä sovellus ja käytäntö. Kurssit järjestetään modernin luentotilan ja laboratoriot on varustettu innovatiivinen teknologia ja uusinta laitteita. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä alueellisten ja alueiden yrityksille. Opiskelijat hyötyvät tästä tiiviissä yhteistyössä voivat tehdä harjoittelupaikkoja ja mahdollisuus kirjoittaa opinnäytetyönsä vuonna yksi näistä yrityksistä.

Lisäksi heillä on mahdollisuus rakentaa verkosto heidän tulevalla urallaan. FHWS loistaa sen kansainvälinen suuntautuminen: Yli 20 vuotta jo yliopisto tyytyväinen opiskelijaa yli 40 maasta. Maailmanlaajuinen FHWS liittyy yli 130 yliopistoissa. Omalla kansainvälistymisen strategiaa FHWS tarjoaa Englanti-speaking kandidaatin tutkinnot alkavat talvilukukausi 2014/15. Kaikki Englanti tutkintoihin mukana kulttuuri- ja kielen kursseja, jotta saadaan ja edistää mahdollisimman yhdentymistä kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden.

Miksi FHWS? FHWS tarjoaa seitsemän lukukauden kandidaatin tutkintoihin twin ohjelmia. Siksi voit valita Englanti tai saksa opetuskieli. Kiitos monenlaisia ​​teollisuuden alalla toimivat ja yhteistöitä välillä FHWS ja teollisia yhteistyökumppaneita, opiskelijoilla on hyvät mahdollisuudet käytännön lukukauden ja opinnäytetöitä. Alueella on myös erinomaiset uramahdollisuudet.

State-of-the-art ammattikorkeakouluissa tilat

Laboratories (Virtual Reality, Creative Cube, Logistiikka, tehdas suunnittelu, tehdas optimointi, ergonomia, ERP-järjestelmät) Opi Fab (todellinen yrityksen koulutuksen opiskelijoiden työharjoittelu) Ainutlaatuinen tapaustutkimukset kanssa alueellista elinkeinopolitiikkaa Partners

Teollisuus On olemassa lukuisia monikansallisia yrityksiä lähialueella, kuten Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF ja Bosch-Rexroth. Nämä tarjoavat monia mahdollisuuksia meidän opiskelijoita tekemään hankkeita, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöitä.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Uusi kansainvälinen Bachelor ohjelma valmentaa opiskelijoita uran kansainvälisessä toimintaympäristössä Saksassa tai ulkomailla. Ulkomaiset opiskelijat tutustuvat saksan ... [+]

Uusi kansainvälinen Bachelor ohjelma valmentaa opiskelijoita uran kansainvälisessä toimintaympäristössä Saksassa tai ulkomailla. Ulkomaiset opiskelijat tutustuvat saksan kielen ja kulttuurin, kun taas saksan opiskelijat valmistellaan ammattitaitoisesti ja kulttuurisesti tulevaa työtä kansainvälisessä yrityksessä.

Vuoden kolmen ensimmäisen lukukauden, perusteet kansainvälistä hallintaa opetetaan esimerkiksi kirjanpito, henkilöstöhallinto ja rahoitus. Sen jälkeen voit päättää, haluatko viettää neljännen lukukauden yksi kansainvälisen kumppanin yliopistojen tai viidennen lukukauden harjoittelijana yrityksen kanssa ulkomailla.

Tekijät kumppanimme yliopistojen hyväksyvät FHWS.... [-]

Saksa Würzburg Schweinfurt
Request Info
Englanti
Full-time
7 - 8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Liiketoiminnan ja tekniikan tutkinto yhdistää kaksi eri akateemisten alueilla, jonka avulla voit löytää työtä sekä erikoistuneita, teknisen suunnittelun areena ja hallinn ... [+]

Liiketoiminnan ja tekniikan tutkinto yhdistää kaksi eri akateemisten alueilla, jonka avulla voit löytää työtä sekä erikoistuneita, teknisen suunnittelun areena ja hallinnan alalla.

Opiskelijat koulutetaan eri ammatti aloilla, esimerkiksi teollisuusyritysten, insinööritoimistot, pankit, vakuutusyhtiöt, konsulttiyritykset, kaupalliset yritykset ja julkisen palvelun. Valmistuneista hyötyvät erinomaiset mahdollisuudet aloittaa uransa, ja on edelleen hyvät mahdollisuudet tulevaisuudessa.

Yhdistelmä teknisiä ja ei-teknisiä opintokokonaisuudet toimii pohjana sekä perinteisen ja uudet kentät: myynnin ja markkinoinnin, logistiikan, materiaalihallinnon ja ostot, tuotanto ja valmistus, valvonta, kirjanpito, organisaatio, ja tietojenkäsittely.... [-]

Saksa Würzburg Schweinfurt
Request Info
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Bachelor in Logistics klo FHWS avaa oven monenlaisia ​​mahdollisia uran. Tulevaisuutesi tehtävänä on varmistaa yrityksen kilpailukykyä olet työskennellyt pitämällä varast ... [+]

Bachelor in Logistics klo FHWS avaa oven monenlaisia ​​mahdollisia uran. Tulevaisuutesi tehtävänä on varmistaa yrityksen kilpailukykyä olet työskennellyt pitämällä varaston alhainen samalla varmistaa asiakastyytyväisyyttä pitämällä toimitusajat lyhyet ja oikea-aikaisesti tilata varastosta. Koko prosessin suunnittelusta, järjestämisestä, valvonnasta ja tarkastuksista aineellista, taloudellista ja tiedonkulku yrityksen sisällä sekä koko toimitusketjun toimittajien ja asiakkaiden järjestää logistiikkapäälliköille.

Jotta voit käsitellä monimutkaisia ​​kysymyksiä tulevaisuuden jokapäiväisessä toimintaympäristössä, tulet saamaan perusteellinen perustiedot seuraavilla aloilla puitteissa monitieteinen tutkinto kurssi:... [-]

Saksa Würzburg Schweinfurt
Request Info
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi