Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa median maailmaan

Miten kirjat tulostetaan? Miten tiedot arkistoidaan ja dokumentoidaan? Mitä tarkoittaa viestintä? Miten virtuaalimaailmat luodaan? Mitä TV-studioiden kulissien takana tapahtuu? Mikä on tärkeää pakkausten suunnittelussa ja miten mainonta todella toimii? Hochschule der Medienin opiskelijat ovat huolissaan näistä ja monista muista kysymyksistä.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

Hochschule der Medien on yhdistellyt 1. syyskuuta 2001 lähtien entisen painatus- ja media-yliopiston, yli 100-vuotisen peruskoulutuslaitoksen, sekä kirjaston ja tiedotuksen yliopiston, jonka historia ulottuu vuoteen 1942, yhdistettyä osaamista. Hochschule der Medien kattaa 16 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa ja 6 maisteriohjelmaa, osa-aikaisen MBA-tutkinnon ja tohtoriohjelman, joka kattaa laajan valikoiman media-alan asiantuntemusta: painetuista tiedotusvälineistä sähköiseen mediaan, tiedotusvälineiden ja mediateoriasta median tuotantoon. median suunnittelusta median saatavuuteen.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

Hochschule der Medienissa opiskelijat oppivat nykyaikaisissa luentoteattereissa sekä työpajoissa ja studioissa, painokoneissa tai kameran takana. Jännittävät käytännön projektit yliopiston laboratorioissa tai yhteistyössä kumppanuusyritysten kanssa täydentävät teoreettista tietoa ja tieteellisiä työmenetelmiä. Alun perin yliopistolla oli kaksi leirintäaluetta. Yliopistossa on vuodesta 2014 alkaen yksi Stuttgartin keskeinen kampus Vaihingen, jossa on uusi tiedekunnan rakennus, joka symboloi "yhtä media maailmaa".

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Tämä tekniikan kandidaatti tarjoaa teknistä koulutusta Saksassa, kun taas opiskelijat aseistetaan ammattitaitoisilla, luovilla ja kulttuurienvälisillä taidoilla, joita ta ... [+]

Tämä tekniikan kandidaatti tarjoaa teknistä koulutusta Saksassa, kun taas opiskelijat aseistetaan ammattitaitoisilla, luovilla ja kulttuurienvälisillä taidoilla, joita tarvitaan kotona ja ulkomailla menestymiseen.

Saksassa Print Media Technologies on ensimmäinen ja ainoa kansainvälinen tiedotusvälineille suunnattu insinööriohjelma, jota opetetaan yksinomaan englanniksi ja joka on suunniteltu opiskelijoille eri puolilta maailmaa. Se on ainutlaatuinen aihe, jossa yhdistyvät luovuus, tiede, teknologia, kulttuurienväliset tutkimukset, yritysjohtaminen ja kielet.

Valmistuneet saavat laadukkaita työpaikkoja. Sijoitusaste on 100%. Ohjelman tarkoituksena on muodostaa koulutettuja johtajia ja harjoittajia tiedotusvälineissä; jotka sisältävät vanhempia teknisiä, johtamis- ja markkinointipaikkoja kaikkialla maailmassa. Valmistuneet työskentelevät kansainvälisesti laajenevissa yrityksissä. Ohjelma on suunniteltu tukemaan median suunnittelun taitoa; Lisäksi opiskelijat kehittävät kriittistä ajattelua ja julkista puhetta.... [-]

Saksa Stuttgart
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Hochschule der Medien
Nobelstrasse 10

Stuttgart, Baden-Württemberg, 70569 DE