Lue virallinen kuvaus

Karlshochschule International University (tai me kutsumme sitä: Karls) on säätiö, yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto. Se on akkreditoitu Baden-Württembergin osavaltion Wissenschaftsministerium (tiede- ministeriö), ja sillä on myös Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) -järjestelmien akkreditointi. Tämä boutique-yliopisto pystyy jäljittämään historiansa vuoteen 1903, vaikka se kuvasi Karlshochschulea vuonna 2009 kulttuurin näkökulmasta johtoon ja vahvaan kansainväliseen näkemykseen. Karls on erilainen yliopisto ihmisille, jotka ovat tai haluavat olla erilaisia; erityisesti niille, jotka haluavat tehdä eron.

10 syytä valita Karls

 1. Uudelleenarviointijohtaminen

 2. Johdossa - Kaikki ohjelmamme on FIBAA: n akkreditoinut korkeimmalla kiitoksella ja saaneet 8 korkealaatuista sinettiä, jotka sijoittavat meidät Saksan johtavista korkeakouluista.

 3. ChangeMakers

 4. Kulttuurinen, joka päivä! - 100 kumppaniyliopistoa, kansainvälisiä opiskelijaryhmiä, luennoitsijoita ja henkilökuntaa sekä erilaisia ​​kielikursseja herättävät kulttuurienvälisyyttä luonnollisena osana arkea.

 5. Yhteistoiminta-avaruus - Olemme erittäin motivoituneita ja avoimia ihmisiä, jotka haluavat innovoida ja luoda yhteisiä kestäviä muutoksia.

 6. Henkilökohtainen kasvu - Tutkinto ei ole mikään, jos et voi elää sen mukaan. Ohjelmistomme ansiosta voimme muuttaa, omaksua ja jakaa kokemuksia luovaan mutta kriittiseen tapaan ja kehittääksemme sitä henkilökohtaisesti.

 7. Elää

 8. Paras (Is) -tapaaminen - Monipuolinen osallistuminen käytännön todellisiin projekteihin antaa miellyttävän siitä, mitä se haluaa tehdä maailmanlaajuisesti ja mahdollistaa ammatillisen kehityksen.

 9. Akateeminen koti

 10. Euroopan sydän - Etelä-Saksan nuori, elinvoimainen, monikulttuurinen opiskelija-kaupunki sijaitsee aivan Karlsruhen keskustassa, ja olemme eurooppalaisen elämänlaadun pulassa: kulttuuri, talous, kaupunkielämäntapa ja luonto.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Karlshochschule International University

Kansainvälisen liiketoiminnan tutkinto voi antaa sinulle uran yleisessä johtamisessa ja strategiassa ja lisäkoulutuksella voit siirtyä erikoistuneempiin alueisiin, kuten ... [+]

Jälleenmatkaa huomenna parempaa maailmaa varten

Kansainvälisen liiketoiminnan tutkinto voi antaa sinulle uran yleisessä johtamisessa ja strategiassa ja lisäkoulutuksella voit siirtyä erikoistuneempiin alueisiin, kuten henkilöstöhallintoon, taloushallintoon, kirjanpitoon, toiminnan hallintaan, globaaliin toimitusketjun hallintaan, markkinointiin, myyntijohtamiseen, MIS: ään tai toimivat myös taloudellisena neuvonantajana. Kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijat löytävät työpaikkoja monikansallisissa organisaatioissa, ulkomaankaupan (vienti ja tuonti) hallinnoivissa yrityksissä, yrityksissä, jotka hallitsevat ihmisiä tai tietoa rajojen yli (lentoyhtiöt, matkailu, konsultointi jne.), Julkisyhteisöt, valtion organisaatiot. Osa Karlsin alumnien yrityksistä on työskennellyt mm. Mercedes-Benz, Daimler AG, Opel AG, BMW, Robert Bosch, Deutsche Telecom, Lufthansa, Henkel-konserni, Jung von Matt, CDP, Accenture ja KPMG.... [-]

Saksa Karlsruhe
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Karlshochschule International University

Tämä ohjelma vahvistaa sitä tosiasiaa, että vaikka globalisaatio näyttää siirtyvän, paikalliset kulttuurit ovat edelleen tärkeitä, koska ne ovat verkottuneempia. Tämä saa ... [+]

Kuvittelen, että rajat ovat vain mieltämme!

Tämä ohjelma vahvistaa sitä tosiasiaa, että vaikka globalisaatio näyttää siirtyvän, paikalliset kulttuurit ovat edelleen tärkeitä, koska ne ovat verkottuneempia. Tämä saattaa kuulostaa epätavalliselta, mutta se koskee yrityksiä ja järjestöjä. Jos olet kiinnostunut koulutusohjelmasta, joka katsoo tämän näkökulman hallintoteorioiden suhteen, liittykää meihin, kun katsomme, että huomisen kansainväliset yritykset ovat erilaiset.

Arvostetaan muuttuvia olosuhteita:

Näiden muuttuvien olosuhteiden ymmärtämiseksi Karls laajensi tätä tutkinto-ohjelmaa klassisen talouden teoriaan ja sisälsi aiheita, jotka tutkivat kulttuurien välistä markkinointia ja viestintää, kulttuuriteoriaa, kansainvälistä yhteistyötä ja kulttuurienvälistä osaamista. Opintosi lopussa voit välittää eri kulttuurien välityksellä tuottamaan kannattavaa synergiaa. Ei vain, että sinulla on mahdollisuus oppia uutta kieltä Karlsissa, mutta olisitte myös ymmärtäneet, miten kommunikoida kansainvälisesti kulttuurienvälisen osaamisen kanssa.... [-]

Saksa Karlsruhe
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Karlshochschule International University

Tässä ohjelmassa opit ja ymmärtävät kansainvälisen politiikan ja talouden, ekologian ja etiikan, lakisääteisten asetusten ja kulttuuristen ideoiden kontekstin sekä diplom ... [+]

Voin rakentaa siltoja, jotka ulottuvat koko maailmaan

Tässä ohjelmassa opit ja ymmärtävät kansainvälisen politiikan ja talouden, ekologian ja etiikan, lakisääteisten asetusten ja kulttuuristen ideoiden kontekstin sekä diplomaattisten neuvottelujen taidetta tyhjästä. Opiskelijamme voivat nähdä itsensä joko liittovaltion ulkomaantoimistossa, työskentelevät kansainvälisessä yrityksessä tai kansalaisjärjestöjen kanssa.

(Uudelleen) Thinking Management & Society

Meidän kansainvälisten suhteiden ohjelma etsii opiskelijoita, jotka ovat intohimoisesti kiinnostuneita siitä, mitä maailmassa tapahtuu ja haluavat edistää myönteisesti kehittämällä ratkaisuja suurimpiin globaaleihin haasteisiin ja löytämään rauhanomaisia ​​päätöslauselmia konfliktiin. Jos haluat uuttaa uusia tietoja kuin sieni ja olet valmis heittämään itsesi kaikkiin uusiin poliittisiin keskusteluihin, niin tämä on paikka sinulle. Tarkastelemme tärkeimpiä kysymyksiä maailmassamme, etenkin aiheita kuten rauha, vauraus, ympäristönsuojelu, oikeudenmukaisuus ja ihmisoikeudet. Sinun tulisi olla sosiaalisesti sitoutuneita ja uteliaita muiden kulttuurien ja heidän ajattelutapojensa suhteen. Sinun on halunnut rakentaa siltoja, kun uskomme diplomatian olevan liikkeellepaneva voima ristiriidassa olevalle maailmanvaiheelle. Opiskelijamme haluavat lopettaa konfliktin ja hyväksikäytön rauhanomaisesti, neuvottelemalla päätöslauselmia sanoilla, tiedoilla ja arvoilla. He ovat kulttuurien välisiä välittäjiä ja heidän etujaan.... [-]

Saksa Karlsruhe
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Study Management and Society differently at Karlshochschule