Media Design School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Media Suunnittelu School - Toimielin

Media Muotoilun School on yksi johtavista yliopistojen median ja muotoilun Saksassa. Se muodostaa kaikilla tärkeillä median nuorison huomenna. Opiskelijat hyötyvät erityinen läheisyys median suunnittelu yliopiston Economics.

MD.H on läheiset Yhteyksiä yritysten painottaen mediassa ja on jäsenenä Association of Private yliopistot (VHP). Vuonna VPH yli 40 johtavan saksalaisen yksityisiä yliopistoja järjestetään.

MD.H yksi suurimmista yksityisten palveluntarjoajien kurssien ja koulutuksen alalla uuden median, pelejä, muoti, media ja viestinnän hallintaa ja IT. Yhtiö näkee itsensä kantava voima. Vuonna kehittämistä tarjousten yliopiston aina pitänyt nykyisten ja tulevien kysyntä työmarkkinoilla, Ja kaikki olemassa olevat tarjoukset voidaan jatkuvasti mukauttaa vastaamaan uusia vaatimuksia.

tuki

Media suunnittelu School of Design ja tietojenkäsittelyopin GmbH on Sponsorointi median suunnittelu School, Media suunnittelu School of Design ja tietotekniikassa on kolme tutkimus sivustoja: Berlin, Münchenin ja Düsseldorfin ja pääkonttori Berliinissä. Rehtori median suunnittelu School on Hartmut Bode kansleri MD.H on Arnim Zubke.

Tytäryhtiö median suunnittelu Academy for Education and Training GmbH on siirtotie, joka perustettiin vuonna 2014 Private Media suunnittelu Fachoberschule muotoilu (Md.A-FOS)

Virallisesti tunnustettu ja akkreditoitu

Koska 01. Huhtikuu 2004 on yksityinen median suunnittelu School of Design ja tietojenkäsittelyopin mukaisesti § 123 kohta. 1 Berlin Higher Education Act yhdessä § 70 kohta. 1 Higher Education Act ja valtion hyväksyntä jälkeen 10.05.2010 myös sertifioitu Science institutionaalisesti. Reaccreditation Tiede pidettiin 10.19.2015.

Helpottaa kansainvälistä vertailtavuutta astetta suorittaa säännöllistä ammattitaitovaatimusten kursseja MD.H Keski arviointi ja akkreditointi Agency (ZEvA). Kaikki kurssit MD.H ovat onnistuneesti akkreditoitu.

Johtavat median suunnittelu School

Lähempänä yritys

München, Düsseldorf ja Berliinin ovat median ja muotoilun pääkaupungeissa Saksa. Yhteishankkeisiin johtavien kustantajien, virastot, tuotantoyhtiöt ja muut yritykset, opiskelijat oppivat käytännön.

Lähempänä pulssin media, design ja tietojenkäsittelytiede

Tuskin mitään Ala muuttuu niin nopeasti kuin media, design ja tietojenkäsittelytiede teollisuudelle. Siksi MD.H niiden opetussuunnitelmia ja ohjelmia uusiin vaatimuksiin markkinoiden säätää jatkuvasti.

Lähempänä Practice

Professorit ja lehtorit MD.H työskennelleet ja työskentelevät onnistuneesti käytännössä. Näin varmistetaan, että opiskelijat voivat hankkia nykyinen ja relevantti tieto, jonka avulla ne voivat ammatillisen menestyksen.

Lähempänä professorit

Tällä MD.H ei massaluennoilla. Pieni seminaariryhmissä ja helppo saatavuus tiedekunnan tehdä suoria yhteyksiä opiskelijoiden ja opettajien turvallinen.

Lähempänä Työpaikat

Matkaa liike on myös lähellä potentiaalisille työnantajille. MD.H auttaa opiskelijoita henkilökohtaisesti oman uransa palvelu.

Opiskelu MD.H

Media Muotoilun School on yhteensä kuusi Kandidaatin koulutusohjelmat sen. Kurssit Media Design, Media ja viestinnän hallintaa, muoti Management, vaatesuunnittelu ja Digital Film Design - Animaatio / VFX valmistuu kandidaatin. Ohjelma päättyy Game Design kandidaatti.

kolmen Maisteriohjelmaa Media Design, Game muotoilu ja media ja Communications Management suljetaan kullakin on Master of Arts.

Jos piiriin opintokurssien median suunnittelu School on Keskuskauppakamarin hyväksymä arviointi ja akkreditointi Agency (ZEvA).

Koulutus

Paras koulutus - juuri tämä väite on MD.H. Lisäksi yliopisto-opetuksen Media Muotoilun yliopiston vie erittäin onnistunut Harjoittelu IHK valmistumisen medialle suunnittelija digitaalisen ja tulostaa kautta.

Iltakursseja työväestöä ja joka tapahtuu kesällä lomien Media Camp kaikille lapsenmielisille, jotka haluavat testata taitojaan media-ammattilaisten, täydellinen valikoima MD.H.

Your future - missiomme

Sinä suunnitella tulevaa suunnittelussa ja median maailmassa? Erittäin hyvä! Me myös. Yli 25 vuotta, meillä on opiskelijoiden kanssa asiantuntemusta ja kokemusta yksi mielenkiintoisimmista oksat nykyisen - ja tulevaisuudessa. Ja missä on liike, median ja muotoilun tavata: luova linnoitukset Münchenin, Berliinin ja Düsseldorfin.

Koulutus tapahtuu tiiviissä yhteydessä luennoitsijalle. Säännöllinen käytäntö projekteja ja työharjoittelu Jos haluat muodostaa yhtiölle jo koulutuksensa täällä ja edistää tiimityötä osallistujista. Kaiken median suunnittelu yliopistossa työskentelee 43 professoria. Siirtyminen työelämästä mukana kussakin paikassa Career yksikön MD.H.

Ohessa työsuhteen

Joten jos olet etsimässä uutta ammatillisen suuntautumisen tai puhdas koulutus seuraavaa uran edetessä, olemme oikeat ihmiset. Tarjoamme parhaan mahdollisen teoreettisen ja käytännön panssari. Meidän Plus: arvokkaita kontakteja työelämässä jotka odottavat suosituksia meille , Halu ovat motivoituneita opiskelijoita edetä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti; ja opiskelijoille, jotka eivät ole tyytyväisiä ensimmäiseen käytettävissä opintokurssien mutta paras.

sijainnit

Media Muotoilun School on edustettuna Berliinissä, Münchenissä ja Düsseldorfin omalla koulutuskeskusten joiden kokonaispinta-ala on 12000 neliömetriä. Sivut on varustettu laaja, laadukkaan mediateknologian, u. . Berliinissä ja Münchenissä kautta ammattimaisesti varusteltu video ja äänitysstudioiden. Paikkojen määrä on yhteensä 1400 (WS2014 / 2015). Läsnäolo vaiheet ammatti- opinnot toteutetaan vastaavissa paikoissa.

Sijainnit

Munich

Osoite
Claudius-Keller-Straße 7
81669 Munich, Baijeri, Saksa

Düsseldorf

Osoite
Werdener Straße 4

40227 Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Berliini

Osoite
Lindenstraße 20-25
10969 Berliini, Berliini, Saksa