Lue virallinen kuvaus

Media Suunnittelu School - Toimielin

Media Muotoilun School on yksi johtavista yliopistojen median ja muotoilun Saksassa. Se muodostaa kaikilla tärkeillä median nuorison huomenna. Opiskelijat hyötyvät erityinen läheisyys median suunnittelu yliopiston Economics.

MD.H on läheiset Yhteyksiä yritysten painottaen mediassa ja on jäsenenä Association of Private yliopistot (VHP). Vuonna VPH yli 40 johtavan saksalaisen yksityisiä yliopistoja järjestetään.

MD.H yksi suurimmista yksityisten palveluntarjoajien kurssien ja koulutuksen alalla uuden median, pelejä, muoti, media ja viestinnän hallintaa ja IT. Yhtiö näkee itsensä kantava voima. Vuonna kehittämistä tarjousten yliopiston aina pitänyt nykyisten ja tulevien kysyntä työmarkkinoilla, Ja kaikki olemassa olevat tarjoukset voidaan jatkuvasti mukauttaa vastaamaan uusia vaatimuksia.

tuki

Media suunnittelu School of Design ja tietojenkäsittelyopin GmbH on Sponsorointi median suunnittelu School, Media suunnittelu School of Design ja tietotekniikassa on kolme tutkimus sivustoja: Berlin, Münchenin ja Düsseldorfin ja pääkonttori Berliinissä. Rehtori median suunnittelu School on Hartmut Bode kansleri MD.H on Arnim Zubke.

Tytäryhtiö median suunnittelu Academy for Education and Training GmbH on siirtotie, joka perustettiin vuonna 2014 Private Media suunnittelu Fachoberschule muotoilu (Md.A-FOS)

Virallisesti tunnustettu ja akkreditoitu

Koska 01. Huhtikuu 2004 on yksityinen median suunnittelu School of Design ja tietojenkäsittelyopin mukaisesti § 123 kohta. 1 Berlin Higher Education Act yhdessä § 70 kohta. 1 Higher Education Act ja valtion hyväksyntä jälkeen 10.05.2010 myös sertifioitu Science institutionaalisesti. Reaccreditation Tiede pidettiin 10.19.2015.

Helpottaa kansainvälistä vertailtavuutta astetta suorittaa säännöllistä ammattitaitovaatimusten kursseja MD.H Keski arviointi ja akkreditointi Agency (ZEvA). Kaikki kurssit MD.H ovat onnistuneesti akkreditoitu.

Johtavat median suunnittelu School

Lähempänä yritys

München, Düsseldorf ja Berliinin ovat median ja muotoilun pääkaupungeissa Saksa. Yhteishankkeisiin johtavien kustantajien, virastot, tuotantoyhtiöt ja muut yritykset, opiskelijat oppivat käytännön.

Lähempänä pulssin media, design ja tietojenkäsittelytiede

Tuskin mitään Ala muuttuu niin nopeasti kuin media, design ja tietojenkäsittelytiede teollisuudelle. Siksi MD.H niiden opetussuunnitelmia ja ohjelmia uusiin vaatimuksiin markkinoiden säätää jatkuvasti.

Lähempänä Practice

Professorit ja lehtorit MD.H työskennelleet ja työskentelevät onnistuneesti käytännössä. Näin varmistetaan, että opiskelijat voivat hankkia nykyinen ja relevantti tieto, jonka avulla ne voivat ammatillisen menestyksen.

Lähempänä professorit

Tällä MD.H ei massaluennoilla. Pieni seminaariryhmissä ja helppo saatavuus tiedekunnan tehdä suoria yhteyksiä opiskelijoiden ja opettajien turvallinen.

Lähempänä Työpaikat

Matkaa liike on myös lähellä potentiaalisille työnantajille. MD.H auttaa opiskelijoita henkilökohtaisesti oman uransa palvelu.

Opiskelu MD.H

Media Muotoilun School on yhteensä kuusi Kandidaatin koulutusohjelmat sen. Kurssit Media Design, Media ja viestinnän hallintaa, muoti Management, vaatesuunnittelu ja Digital Film Design - Animaatio / VFX valmistuu kandidaatin. Ohjelma päättyy Game Design kandidaatti.

kolmen Maisteriohjelmaa Media Design, Game muotoilu ja media ja Communications Management suljetaan kullakin on Master of Arts.

Jos piiriin opintokurssien median suunnittelu School on Keskuskauppakamarin hyväksymä arviointi ja akkreditointi Agency (ZEvA).

Koulutus

Paras koulutus - juuri tämä väite on MD.H. Lisäksi yliopisto-opetuksen Media Muotoilun yliopiston vie erittäin onnistunut Harjoittelu IHK valmistumisen medialle suunnittelija digitaalisen ja tulostaa kautta.

Iltakursseja työväestöä ja joka tapahtuu kesällä lomien Media Camp kaikille lapsenmielisille, jotka haluavat testata taitojaan media-ammattilaisten, täydellinen valikoima MD.H.

Your future - missiomme

Sinä suunnitella tulevaa suunnittelussa ja median maailmassa? Erittäin hyvä! Me myös. Yli 25 vuotta, meillä on opiskelijoiden kanssa asiantuntemusta ja kokemusta yksi mielenkiintoisimmista oksat nykyisen - ja tulevaisuudessa. Ja missä on liike, median ja muotoilun tavata: luova linnoitukset Münchenin, Berliinin ja Düsseldorfin.

Koulutus tapahtuu tiiviissä yhteydessä luennoitsijalle. Säännöllinen käytäntö projekteja ja työharjoittelu Jos haluat muodostaa yhtiölle jo koulutuksensa täällä ja edistää tiimityötä osallistujista. Kaiken median suunnittelu yliopistossa työskentelee 43 professoria. Siirtyminen työelämästä mukana kussakin paikassa Career yksikön MD.H.

Ohessa työsuhteen

Joten jos olet etsimässä uutta ammatillisen suuntautumisen tai puhdas koulutus seuraavaa uran edetessä, olemme oikeat ihmiset. Tarjoamme parhaan mahdollisen teoreettisen ja käytännön panssari. Meidän Plus: arvokkaita kontakteja työelämässä jotka odottavat suosituksia meille , Halu ovat motivoituneita opiskelijoita edetä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti; ja opiskelijoille, jotka eivät ole tyytyväisiä ensimmäiseen käytettävissä opintokurssien mutta paras.

sijainnit

Media Muotoilun School on edustettuna Berliinissä, Münchenissä ja Düsseldorfin omalla koulutuskeskusten joiden kokonaispinta-ala on 12000 neliömetriä. Sivut on varustettu laaja, laadukkaan mediateknologian, u. . Berliinissä ja Münchenissä kautta ammattimaisesti varusteltu video ja äänitysstudioiden. Paikkojen määrä on yhteensä 1400 (WS2014 / 2015). Läsnäolo vaiheet ammatti- opinnot toteutetaan vastaavissa paikoissa.

Ohjelmien opetuskielet:
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Media Design School

Visualisointeja, animaatioita ja VFX ovat olennainen osa elokuvan, television ja mainonnan aloilla. TV ja lehtimainonta Lähes kaikki tuotteet näkyvät tietokoneen. Peliala ... [+]

näkökulmia

Visualisointeja, animaatioita ja VFX ovat olennainen osa elokuvan, television ja mainonnan aloilla. vuonna TV ja lehtimainonta Lähes kaikki tuotteet näkyvät tietokoneen. Pelialan jatkuvasti sairastua Digital Film Designer / sisälle. Kentät hakemuksen animaation ja VFX aina valloittaa uusia toimialoja. Kysyntä ammattitaitoisten on suuri - ja nousee!

Toinen argumentti valita tutkimuksessa ovat erittäin hyvät mahdollisuudet saada kokemusta ulkomailta. Lontoo, Los Angeles, Vancouver ja Shanghaissa tässä suosituimpia sivustoja, Oikeisiin paikkoihin tulevaa tarjouksia MD.H koulutusohjelman Digital Film Design - Animaatio / VFX Berliinissä ja Münchenissä.

Faktat Kesto: 7 lukukautta Tyyppi: Full Time Luotto Pisteet: 210 op Tutkinto: Arts (BA) Julkaisupäivät: 1 lokakuu (Berlin, Munich), 2017 (Dusseldorf) Paikat: Munich, Dusseldorf, Berliini Kolme askelta tutkimaan! ... [-]
Saksa Munich Düsseldorf Berlin
Request Info
Saksan kieli
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Media Design School

Media Muotoilun School on 25 vuoden kokemus koulutuksessa. Kaikissa median ja muotoilun alueilla, se tarjoaa state-of-tunnustettujen kursseja. Valittavana kolme paikkakun ... [+]

Näin ollen MD.H!

Media Muotoilun School on 25 vuoden kokemus koulutuksessa. Kaikissa median ja muotoilun alueilla, se tarjoaa state-of-tunnustettujen kursseja. Valittavana kolme paikkakunnalla median ja muoti linnoituksia Berliinin, Düsseldorfin ja Münchenin. Tässä yhdistyy hyvä kaupunki sijainti, modernit mukavuudet ja monia tapoja tehdä tutkimuksen joustavuus.

Faktat Kesto: 7 lukukautta Tyyppi: Full Time Luotto Pisteet: 210 op Tutkinto: Arts (BA) Julkaisupäivät: 1 lokakuu Paikat: Munich, Dusseldorf, Berliini Muutaman askeleen tutkimuksen

Valintapäätöksen on henkilökohtainen haastattelu, kelpoisuuskoe ja kirjallisen hakemuksen. Tämä on mahdollista milloin tahansa. Lisäksi ilmainen työ näytteet toimitetaan eri tiloissa. Edellytys on yleinen yliopisto, tekninen korkeakoulu tai tunnustettu vastaava.... [-]

Saksa Munich Düsseldorf Berlin
Request Info
Saksan kieli
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Media Design School

"Muoti ei jäänyt huomaamatta." - Niin, että se tuo Karl Lagerfeld kohtaan. Muoti on osoitus Zeitgeist, ja vaatii suunnittelijat ja suunnittelijat korkean sosiokulttuurisi ... [+]

Miten kurssin rakenne?

Kurssi koostuu 7 lukukautta. 5. lukukausi on lukukausi.

Mitä MD.H?

"Muoti ei jäänyt huomaamatta." - Niin, että se tuo Karl Lagerfeld kohtaan. Muoti on osoitus Zeitgeist, ja vaatii suunnittelijat ja suunnittelijat korkean sosiokulttuurisia ja ekologinen tietoisuus.

että Fashion Design kurssi asetetaan mediaalinen muutosprosessien muodin lisäksi käytännön ja järjestelmällistä vaihtoa prototyypin kehittäminen ja mallistosuunnittelun, erityistä huomiota. Opiskelija kehittää pohjana olevia menetelmiä tieteen ja käsitteellinen työ sekä laaja asiayhteyteen tietoa muodin ja muotoilun teoreettiset valikoima markkinoinnin ja muoti hallinta. Se välittää tietoa uusiin teknologioihin käyttöliittymän suunnittelu, teollinen vaatesuunnittelu, tekstiilien tuotanto ja visuaalisen viestinnän ja niiden vaikutusta tuotantoprosessiin vaatteet ja vaatteet itse. Erityistä huomiota on kehittää tietoisuutta ekologisen ja sosiaalisen vastuun suunnittelu, tuotanto ja viestintä prosessi muodin.... [-]

Saksa Munich Düsseldorf Berlin
Request Info
Saksan kieli
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Media Design School

Tehohoidossa opettajien pienryhmissä, mutta erityisesti soveltamalla mitä he ovat oppineet todellisia haasteita yritysten. Kokeneet professoreita / professorit ja luennoi ... [+]

Miten opin klo MD.H?

Tehohoidossa joita opettajat pienryhmissäMutta pääasiassa soveltamalla oppimisen erityisistä haasteista yritysten. Kokeneet professoreita / professorit ja luennoitsijoita / opettajia käytännössä auttavat tiedot ja taidot liittyvät harjoitella ja jatkuvasti kehittää:

Seminaareissa todellinen tapaustutkimuksia, roolipelejä, harjoitukset, keskustelut ja esityksiä. Käytännön projekti moduuleja. Nämä vaihtelevat suunnittelun kautta suunnittelu ja tuotanto verkkosivujen sosiaalisen median kampanjoita, TV-mainoksia, radiomainoksia ja esitteet Kansainvälisissä työpajoissa asiantuntijoiden kanssa kaikilla media-aloilla. Faktat Kesto: 7 lukukautta Tyyppi: Full Time Luotto Pisteet: 210 op Tutkinto: Arts (BA) Julkaisupäivät: 1 lokakuu Paikat: Munich, Dusseldorf, Berliini Miten saan MD.H opiskelija / in? ... [-]
Saksa Munich Düsseldorf Berlin
Request Info
Saksan kieli
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Media Design School

Seitsemässä lukukautta hyväksyttävistä opettajien orastava muoti johtajat ja muoti johtajat tarjoavat laajan ja laaja kokemus liikkeenjohdon, tuote ja brändin hallinta as ... [+]

Mitä MD.H?

Seitsemässä lukukautta hyväksyttävistä opettavat orastava Muodin johtajien ja muodin johtajat laaja ja laaja osaaminen johto, Tuotteet ja brändin hallinta kansallisten ja kansainvälisten Tekstiili- ja muotialan setti keskittyä. Myös tärkeitä kielelliset ja kulttuurintutkimuksen opetetaan. Kädet projekteja ja Praktikumssemester tarkoituksena on laajentaa ja syventää osaamista ja kokemusta, jotka ovat välttämättömiä johtajia muodin hallinta-alue.

Opiskelijat MD.H saavat vapaan pääsyn maailmanlaajuista suuntausta tietoverkon WGSN opiskellessaan.

Monitieteinen vaatimukset Media suunnittelu School tulee toteuttamisen useita kursseja ja projektityö edustajien kanssa kurssien "Fashion Design" ja "Media ja viestinnän hallintaa" ilmaistuna.... [-]

Saksa Munich Düsseldorf Berlin
Request Info
Saksan kieli
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Media Design School

Tarvittavaa teknistä ja luovaa haarniska ja oikeat kontaktit, jotta se parhaalla kehittämiseen studiot. Molemmat tarjoavat MD.H. Ja paljon muuta. Joten on noin ohjelmoint ... [+]

Seuraavalle tasolle!

Tarvittavaa teknistä ja luovaa haarniska ja oikeat kontaktit, jotta se parhaalla kehittämiseen studiot. Molemmat tarjoavat MD.H. Ja paljon muuta. Joten on noin Ohjelmointi Artificial Intelligence aiheesta "Aikataulu". Tämä asettaa sinut jonkin yrityksen nopeasti korkeampi (peli) tasoa.

Faktat Kesto: 7 lukukautta Tyyppi: Full Time Luotto Pisteet: 210 op Tutkinto: Science (B.Sc.) Julkaisupäivät: 01 huhtikuu 2016 (Dusseldorf) | 1 lokakuu Paikat: Munich, Dusseldorf, Berliini Siksi Mahdollisuudet!

Yhteystiedot, yhteystiedot, yhteystiedot - varsinkin media-alalla, ne ovat alfa ja omega Hyvä joten jos ei tarvitse aloittaa tyhjästä kuin aloittelija / vaan nykyiset rajapinnat voivat hyötyä työmarkkinoilla, Kuten uran palvelun MD.H ansiosta runsaasti toimintaa ja yhteystiedot palvelut, ammatillista kehittymistä opiskelijajohtajat ja alumni / rohkaisee valmistuneet.... [-]

Saksa Munich Düsseldorf Berlin
Request Info
Saksan kieli
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi