Lue virallinen kuvaus

nec

Wittenborgin ammattikorkeakoulun Münchenin kampuksella New European College tarjoaa yhden moderneimmista ja eteenpäin suuntautuvista lähestymistavoista liiketalouden koulutukseen Saksassa. Akateeminen yhdistelmä tutkimukseen perustuvaa lähestymistapaa koulutukseen, reaalimaailman pakollisia hanke viikkoa ja jatkuvan arvioinnin varmistaa, että opiskelijat saavuttavat korkeimman kestävään työllisyyskehitykseen vuonna 21. vuosisadan yritysmaailmassa.

München - Saksan taloudellinen veturi

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.pngMünchenissä yksi rikkaimmista ja vauraimmista kaupungeista Euroopassa tarjoaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet tulevaan työllistymiseen . Monikansallisten yritysten (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft ja monet muut) sekä alhaisen työttömyyden erityinen yhdistelmä tekevät Münchenistä erittäin toivottavan kaupungin opiskella ja kehittää urasi.

Henkilökohtainen huomio

Pienet ryhmät (enintään 25 opiskelijaa) varmistavat opiskelijoiden ja luennoitsijoiden välisen vuorovaikutuksen. Tosielämän liiketoiminnan tapaukset, tehtävät, simulaatiot ja esitykset ovat muutamia menetelmiä, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää viestintätaitojaan liiketoimintaperiaatteiden ja käytäntöjen pohjalta. Meidän luokkamuodossaan edistetään yksi-to-one-keskusteluja luennoitsijoidemme kanssa, edistymme ja rakentamme käsitteitä, ideoita ja ongelmia. Kunkin lukukauden aikana opiskelijoillemme tarjotaan erilaisia ​​yritysvierailumalleja, jotka liittyvät heidän keskeisiin opintoihinsa.

Kansainvälinen yhteisö

Opiskelijoiden valmistelemiseksi globaaliin yritysmaailmaan kaikki kurssit opetetaan englanniksi. Yhdessä kansainvälisen opintoelimen ja tiedekunnan kanssa - 43 kansallisuutta (27 kieltä puhutaan kampuksella) - opiskelijat saavat liiketalouden koulutuksen, joka on vahva perusta heidän kansainväliselle työllistyvyydelle. nec

Ulkomaisten opiskelijoiden etu Münchenissä (Saksa)

Kun opiskelet New European College Münchenissä, Saksassa voit työskennellä 20 tuntia viikossa lukukauden aikana tai 40 tuntia viikossa kesälomien aikana. Tämän lisäksi, kun olet suorittanut jonkin ohjelmiston, sinulla on oikeus 18 kuukauden työnhakupyyntöön (1,5 vuotta lupa oleskella Saksassa työnhakua varten). Liiketoimintakoulun hallinto tukee aktiivisesti harjoittelua / työnhakua opiskelijoilla .

Kokenut tiedekunta

Ohjelman keskeisten periaatteiden mukaisesti valmistelemme opiskelijoillemme käytännön taitoja ja voimavaroja, joita he tarvitsevat menestymällä varmistamalla korkeatasoiset opetukset kokeneilta tutkijoilta ja alan ammattilaisilta.

Suosituimmat ja akkreditoidut tutkinnot

New European College on tehnyt yhteistyötä Wittenborgin ammattikorkeakoulun kanssa heidän erinomaisen maineen ja modernin, käytännöllisen lähestymistavan avulla liiketalouden koulutukseen.

Wittenborgin yliopisto on luokiteltu 4. parhaaksi pieneksi ammattikorkeakouluksi Alankomaissa ja sille on myönnetty 2. paras alemman liiketalouden kandidaatin tutkinto-ohjelma Hollannissa.

New European College opiskelijat ovat suorittaneet Hollannin tutkinnon valtion tunnustamasta ja akkreditoidusta ammattikorkeakoulusta Alankomaista Saksan Münchenin talouskeskuksessa. Kaikki New European College : n tarjoamat ohjelmat ovat akkreditoineet Hollannin NVAO ja FIBAA (saksa, sveitsi)

34632_Student_Event_2.jpg

Ohjelmamme:

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatti

Pienillä ryhmillä, täydentävillä kursseilla ja keskittymällä vahvasti käytännölliseen lähestymistapaan, kandidaatin ohjelma valmistelee sinua menestyvälle yritysuralle.

erikoisalojen:

Kauppatieteiden maisteri (MBM)

Master of Business Management on akateeminen polku liiketoimintamaailmaan ja akateemiseen maailmaan. Ohjelma keskittyy tieteelliseen puoleen ja sen soveltamiseen liiketalouden, rahoituksen, markkinoinnin ja johtamisen aloilla.

erikoisalojen:

Master of Business Administration (MBA)

Kauppatieteiden maisterista (MBA) on tullut akateemisen uran vauhti sekä yrittäjille että yrityksille. Globalisaatio edellyttää MBA-tutkinnon suorittaneilta todella kansainvälistä liiketalouden koulutusta.

erikoisalojen:

23611_02.png

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

New European College

Rahoituspalveluiden hallinta tarkastelee pankkitoiminnan eri aloja: vakuutusta, taloudellista neuvontaa ja sijoitusta. Opiskelija oppii asuntolainoista, lainoista, vakuut ... [+]

Kandidaatin tutkinto-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle tietoa

Menestyväksi johtajaksi tarvittavien osaamisjoukkojen tarkentamiseksi edelleen, vieraiden kielten kurssit ja pakollinen harjoittelu yhdessä ylimääräisten viestintätyöpajojen ja johtamisseminaarien kanssa ovat opintojen mukana.

Olipa globaalit yritykset, pienet

Yhdistämällä teoreettiset näkökulmat käytännön tapaustutkimuksiin, Financial Services Management -ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus kehittää kriittinen ja asiayhteyteen liittyvä käsitys ongelmista, ongelmista ja ratkaisuista, joita rahoituspalvelulaitokset kohtaavat ja tarjotaan maailmanlaajuisesti. Opiskelija oppii ymmärtämään rahoituspalvelujen toiminnan laajemmassa taloudellisessa yhteydessä myös kehitysmaiden näkökulmasta.... [-]

Saksa Munich
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
New European College

Markkinointi ... [+]

Kandidaatin tutkinto-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle tietoa

Tarkentamisen jatkamiseksi tarvitaan menestyvää johtajaa, vieraiden kielten kursseja ja pakollista työkokemusta yhdessä ylimääräisten viestintätyöpajojen ja johtamisseminaarien kanssa opintosi mukana.

Olipa globaalit yritykset, pienet

Markkinointi- ja viestintäasiantuntijat ottavat tuotteen tai palvelun ja yhdistävät kyseisen tuotteen tai palvelun tuotenimeen, talotyyliin ja filosofiaan. Markkinointi voidaan määritellä välittäjänä tuotekehityksen ja myynnin välillä.

Markkinointia käsittelevät yritysvalvojat

Markkinointi... [-]

Saksa Munich
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
New European College

Kansainvälisen liiketalouden taloustieteen ala ... [+]

Kandidaatin tutkinto-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle tietoa

Menestyväksi johtajaksi tarvittavien osaamisjoukkojen tarkentamiseksi edelleen, vieraiden kielten kurssit ja pakollinen harjoittelu yhdessä ylimääräisten viestintätyöpajojen ja johtamisseminaarien kanssa ovat opintojen mukana.

Olipa globaalit yritykset, pienet

Opiskelijat, jotka valitsevat taloustieteen

Keskeisiä liiketoimintamoduuleja ovat liiketoiminta ja laki, logistiikka ja laadunhallinta. Kuitenkin taloustiede

Toisen vuoden aikana, taloustiede

[-]
Saksa Munich
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
New European College GmbH
Osoite
Wolfratshauser Strasse 84
81379 Munich, Bavaria, Saksa
Puhelin
+49 89 81302018