SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelu tiedon napa Pohjois-Schwarzwald

Tulevaisuutta tutkimus kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia toimialoilla ja median pienryhmissä yksilöllinen hoito Calw.

SRH University of Economics ja median Calw on voittoa tavoittelematon yksityinen, valtion tunnustettu korkeakoulututkinto. Tällä hetkellä noin 330 opiskelijaa kirjoittautuu perustettu kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia. Valitsemalla syventäminen profiilit Opiskelijoilla on mahdollisuus yhdenmukaistaa opintojaan nimenomaan nykyinen kehitys työmarkkinoilla. Lisäksi levittämään tietoa ja kulttuurien taitoja ja kieliä ja tärkein työpaikalla pehmeät taidot ovat osa opetusta. Opiskelijat odottavat pienille ryhmille ja intensiivinen valvonta professorit ja luennoitsijoita käytännössä.

Kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia SRH University of Economics ja median Calw

Business Administration (koko- ja osa-aika) Media ja Communications Management Media Management ja viestintä- Hallinta Marketing Management (akkreditointi vuonna 2015) Kulttuuri- ja Event Management (akkreditointi vuonna 2015)

Ensimmäisen luokan koulutus

SRH University of Economics ja median Calw näkee itsensä osaamiskeskuksena koulutuksen liiketoiminta-alueilla ja tiedotusvälineet. Yliopistossa tulevia ammattilaisia, yrittäjiä ja johtajia koulutetaan.

Dr. Habil. Peter J. Weber - Vastuullinen ja toimitusjohtaja SRH University of Economics ja median Calw - korostaa: "Me kouluttaa koko henkilö - tietäen nopeasti käytännössä ja vahva joukkueena. Pelastautumiskoulutus, liike pelejä ja käyttäytyminen kansainvälisessä liiketoiminnassa ovat esimerkkejä innovatiivisista ja monipuolinen opetus-oppimisen menetelmiä, joilla college lisäksi teknistä osaamista myös välittää tärkeimmät työpaikoilla pehmeitä taitoja. Siten persoonallisuus ja sosiaaliset taidot opiskelijoiden kohdennettua koulutusta ja kehitettävä. "Opiskelijat odottavat pienryhmissä, yksilöllistä huomiota ja henkilökohtainen valmennus professorit ja luennoitsijoita käytännössä. "Tämä mahdollistaa täsmällinen tutkimus, vähän näkyviin hinnat ja lisätä työllistettävyyttä - paras mahdollisuuksia työmarkkinoilla", sanoi Weber.

Miten yritykset syntyvät liikeidean liiketoimintasuunnitelman ja onnistunut markkinoilla? Miten sosiaaliset verkostot käytetään ammattimaisesti yritysten viestintää? Miten yrityksen henkilöresursseja, markkinointi ja valvoa optimaalisesti järjestää? Nämä ovat vain joitakin kysymyksiä käsitellään opiskelijoiden SRH University of Economics ja median Calw.

Kansainväliset yhteystiedot

Kansainvälisyys on aktivoitu SRH University of Economics ja median Calw. Yliopisto ylläpitää tiiviitä yhteyksiä kansainvälisen kumppanin yliopistojen ja tutkimuslaitosten - myös Itävallassa, Espanjassa, Intiassa ja Turkissa. Yhteistyö yhteisten tutkimushankkeiden ulottuu vaihto-ohjelmiin. Lisäksi yhteistyötä SRH University of Economics ja median Calw talous- ja teollisuusyritysten, etujärjestöjen ja. Opiskelijat ovat aktiivisesti mukana tutkimuksessa, projekteissa, osallistua harjoittelupaikkoja tai kirjoittaa kandidaatin ja maisterin opinnäytetyöt klo tunnettuja yrityksiä ja piilotettu mestareita. Lisäksi vieraiden kielten kuten Englanti, espanja, italia ja ranska kulttuurituntemusta kuten ovat "oikeita" käyttäytyminen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä opetussuunnitelmassa.

Tutkimuksen tiedot Days 2015

SRH University of Economics ja median Calw säännöllisesti isännät Tutkimuksen tiedot Days. Opiskelemaan on mahdollisuus oppia korkeakoulu ja yliopisto kursseja vuorovaikutuksessa opiskelijoiden ja opettajien sekä osallistua otokseen luennoilla. Tutkimuksen tiedot päivät järjestetään seuraavina päivinä:

Keskiviikko, 18 maaliskuu 2015 von 14,00 bis 16.00 Kello Kello Keskiviikko, 29 heinäkuu 2015 von 14,00 bis 16.00 Kello Kello Keskiviikko, 18 marraskuu 2015 von 14,00 bis 16.00 Kello Kello

Lisäksi opiskelijoilla voi myös yksilöllistä neuvontaa tapaamisia.

Tieto Alue Pohjois-Schwarzwald

Keskiaikainen kaupunki Calw - syntymäpaikka runoilija Hermann Hesse - on jotain miellyttävä ja onnistunut oppimisympäristö tarjoaa tunnelmallinen vanha kaupunki tyypillinen Schwarzwaldin ympäristö, ympäri vuoden urheilu, vilkas taideyhteisössä ja ostosmahdollisuuksia. Calw erinomaiset liikenneyhteydet, edullinen elinkustannukset ja rento ympäristö akateemista menestystä. Osavaltion pääkaupunki Stuttgart, kultainen kaupunki Pforzheim ja Arts and Media Karlsruhe pääsee nopeasti ja helposti. Tuntemus pohjoisen Schwarzwaldin alueella on lukuisia (maailma) markkinajohtaja ja piilotettu mestareita. SRH University of Economics ja median Calw on vakiinnuttanut vuodesta 2000 osa tiedon pohjoisen Schwarzwaldin alueella ja tässä yksi.

Sijainnit

Calw

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Osoite
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Staatlich anerkannte Fachhochschule
Lederstraße 1
75365 Calw

75365 Calw, Baden-Württemberg, Saksa
Puhelin
+49 (0) 7051 9203-0

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin