SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

58599_IMG_0040.jpg

HDPK on johtava yksityinen yliopisto luoville teollisuudenaloille, jotka sijaitsevat Saksan luovaa keskittimessä: Berliinissä. Opinto-ohjelmat kattavat sekä taiteelliset ja teknologiset näkökohdat sekä käytännön johtamiskysymykset ja mediateoria. Opetussuunnitelma keskittyy musiikki- ja mediateollisuuksiin (lukuun ottamatta elokuvia ja televisiota).

Sekä yliopisto että luennoitsijat ovat mukana musiikki- ja mediamarkkinoilla, ja heidän kokemuksensa virtaa ohjelmiin.

Hdpk avasi huhtikuussa 2010 yksityisenä ammattikorkeakouluna, ja se hyväksyttiin Berliinin senaatin opetus-, tiede- ja tutkimusosastolla.

Yliopiston opettamiseen keskittyvä on se, että se on käytännöllistä, mikä näkyy kaikissa opinto-ohjelmissa toteutetuissa monitieteellisissä hankkeissa ja täydentää tieteellisesti suuntautuneita, hyvin harkittuja opetussuunnitelmia. Opetussuunnitelma perustuu nopeasti muuttuvaan ammattimaailmaan ja varmistaa, että opinto-ohjelmia mukautetaan jatkuvasti uusien vaatimusten mukaisesti. Sekä henkilökunta että hallituksen jäsenet osallistuvat toimialaan, mikä vahvistaa tätä lähestymistapaa.

Mikä erottaa meidät toisistaan

Erinomaisen tutkimuksen edellytykset

Me asettamme itsellemme korkeat vaatimukset. Pienet ryhmät, professorit, joilla on vahvat taustat omilla aloillaan, sekä huippulaadukkaat äänentoisto- ja valokuvausstudiot sekä digitaaliset työtilat tarjoavat opiskelijoillemme todella ammattitaitoisen työympäristön.

58613_IMG_9987.jpg

Todellinen maailma lähestymistapa

Hallinnollisten ja taloudellisten näkökohtien osalta opiskelijoiden tulevat ammatit, projektinhallinta, mediaoikeus ja medialiiketoiminta ovat niin paljon osa opetussuunnitelmaa kuin taiteellinen ja tekninen koulutus. Pidämme tiiviitä yhteyksiä alan tärkeisiin toimijoihin, jotta ohjelmamme sisältö pysyy ajan tasalla ja suuntautuu jatkuvasti muuttuviin ammatillisiin mahdollisuuksiin.

Elinikäisen oppimisen

Opiskelijoita kohdellaan kunnioittavasti koko kansana. Tavoitteena on rohkaista lähestymistapaa, joka antaa suuntautumisen muuttuviin ja kehittyviin ympäristöihin ja tukee elinikäistä oppimista. Siksi keskitymme viestintä- ja sosiaalisiin taitoihin sekä käytännön projekteihin ja puhtaasti akateemisiin aiheisiin.

Kumppanuus

Hdpk: lla on lähes 600 oppilasta noin 20 maasta (toukokuusta 2016 lähtien), 24 professoria, noin 74 luennoijaa, 6 kandidaatti- ja 2 maisteriohjelmaa sekä 2 SRH sisaryliopistoa Berliinissä (yhteensä 2 000 opiskelijaa ja 28 ohjelmaa). yksi todella onnistuneista yksityisistä yliopistoista Saksassa ja osa SRH-ryhmää, jossa on 12 000 opiskelijaa ja 10 yliopistoa.

58600_hdpk_DACH.jpg

Sijainnit

Berliini

Osoite
Potsdamer Straße 188
10783 Berliini, Berliini, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin