Lue virallinen kuvaus

58599_IMG_0040.jpg

HDPK on johtava yksityinen yliopisto luoville teollisuudenaloille, jotka sijaitsevat Saksan luovaa keskittimessä: Berliinissä. Opinto-ohjelmat kattavat sekä taiteelliset ja teknologiset näkökohdat sekä käytännön johtamiskysymykset ja mediateoria. Opetussuunnitelma keskittyy musiikki- ja mediateollisuuksiin (lukuun ottamatta elokuvia ja televisiota).

Sekä yliopisto että luennoitsijat ovat mukana musiikki- ja mediamarkkinoilla, ja heidän kokemuksensa virtaa ohjelmiin.

Hdpk avasi huhtikuussa 2010 yksityisenä ammattikorkeakouluna, ja se hyväksyttiin Berliinin senaatin opetus-, tiede- ja tutkimusosastolla.

Yliopiston opettamiseen keskittyvä on se, että se on käytännöllistä, mikä näkyy kaikissa opinto-ohjelmissa toteutetuissa monitieteellisissä hankkeissa ja täydentää tieteellisesti suuntautuneita, hyvin harkittuja opetussuunnitelmia. Opetussuunnitelma perustuu nopeasti muuttuvaan ammattimaailmaan ja varmistaa, että opinto-ohjelmia mukautetaan jatkuvasti uusien vaatimusten mukaisesti. Sekä henkilökunta että hallituksen jäsenet osallistuvat toimialaan, mikä vahvistaa tätä lähestymistapaa.

Mikä erottaa meidät toisistaan

Erinomaisen tutkimuksen edellytykset

Me asettamme itsellemme korkeat vaatimukset. Pienet ryhmät, professorit, joilla on vahvat taustat omilla aloillaan, sekä huippulaadukkaat äänentoisto- ja valokuvausstudiot sekä digitaaliset työtilat tarjoavat opiskelijoillemme todella ammattitaitoisen työympäristön.

58613_IMG_9987.jpg

Todellinen maailma lähestymistapa

Hallinnollisten ja taloudellisten näkökohtien osalta opiskelijoiden tulevat ammatit, projektinhallinta, mediaoikeus ja medialiiketoiminta ovat niin paljon osa opetussuunnitelmaa kuin taiteellinen ja tekninen koulutus. Pidämme tiiviitä yhteyksiä alan tärkeisiin toimijoihin, jotta ohjelmamme sisältö pysyy ajan tasalla ja suuntautuu jatkuvasti muuttuviin ammatillisiin mahdollisuuksiin.

Elinikäisen oppimisen

Opiskelijoita kohdellaan kunnioittavasti koko kansana. Tavoitteena on rohkaista lähestymistapaa, joka antaa suuntautumisen muuttuviin ja kehittyviin ympäristöihin ja tukee elinikäistä oppimista. Siksi keskitymme viestintä- ja sosiaalisiin taitoihin sekä käytännön projekteihin ja puhtaasti akateemisiin aiheisiin.

Kumppanuus

Hdpk: lla on lähes 600 oppilasta noin 20 maasta (toukokuusta 2016 lähtien), 24 professoria, noin 74 luennoijaa, 6 kandidaatti- ja 2 maisteriohjelmaa sekä 2 SRH sisaryliopistoa Berliinissä (yhteensä 2 000 opiskelijaa ja 28 ohjelmaa). yksi todella onnistuneista yksityisistä yliopistoista Saksassa ja osa SRH-ryhmää, jossa on 12 000 opiskelijaa ja 10 yliopistoa.

58600_hdpk_DACH.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Kulttuuriset ja luovat alat ovat menestyneet globaalisti ja Berliini on luova teollisuus - mikä tekee siitä täydellisen paikan opinnoille. Luova päätä tarvitaan luovia jo ... [+]

Kulttuuriset ja luovat alat ovat menestyneet globaalisti ja Berliini on luova teollisuus - mikä tekee siitä täydellisen paikan opinnoille. Luova päätä tarvitaan luovia johtajia ja sinä opit tukemaan, markkinoimaan ja hallitsemaan menestystä luova teollisuus. Tutkinto myös valmistautuu aloittamaan oman yrityksen tai työskentelemään perinteisemmällä teollisuudella, jossa yritykset etsivät entistä enemmän innovatiivisia lähestymistapoja johdolle.

Sisältöä, Tavoite ja Kurssin rakenne

BA Creative Industries Management tarjoaa sinulle koulutuksen, joka antaa sinulle teoreettista tietoa ja käytännön taitoja ja osaamista liiketoiminnan arvon luomiseksi strategisen johtamisen, innovaation ja suunnittelun kautta luovan ja kulttuuriteollisuuden laajemmalla alueella ja sen ulkopuolella.... [-]

Saksa Berlin
Request Info
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Äänisuunnittelu käsittää paljon enemmän kuin äänitallennusta ja kopiointia elokuville tai sävellyksen sävellysten sävellyksiä radiota ja TV-lähetyksiä varten, Charlie-She ... [+]

Äänisuunnittelu käsittää paljon enemmän kuin äänitallennusta ja kopiointia elokuville tai sävellyksen sävellysten sävellyksiä radiota ja TV-lähetyksiä varten, Charlie-Sheen-tyyliin. Opiskelijoillemme on koulutettu instrumenttien ja tietokoneiden ääni-suunnitteluun, tuottamaan ja nauhoittamaan ääniä, puheen tai musiikin ja siten luomaan auditiivisen ilmapiirin.

Sisältöä, Tavoite ja Kurssin rakenne

Äänirakenne: Voit opiskella ääniä, kuunnella ja kuunnella

Osana bachelor-kurssia Audio Design hdpk: ssä Berliinissä opiskelijat luovat innokkaita äänimaailmaa, 3D-akustiikkaa peleille ja soundlogeille (sound branding). Opiskelija osaa kuvata akustisesti (sonifikaatiota) ja käyttää tietokoneita, kuten Pro Tools -ohjelmistoja, kuten kokoonpano- ja järjestelyalustoja sekä digitaalisia välineitä.... [-]

Saksa Berlin
Request Info
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

B.Musin kanssa. Suosittua musiikkia voit hallita musiikkilehtien sävellys- ja instrumentaalikokoelmaa sekä laulun sovittamista esiintymään muusikkona. Tiedät, miten toteu ... [+]

B.Musin kanssa. Suosittua musiikkia voit hallita musiikkilehtien sävellys- ja instrumentaalikokoelmaa sekä laulun sovittamista esiintymään muusikkona. Tiedät, miten toteuttaa luovia ideoita, aina ensimmäisestä inspiraatiosta suorituskykyyn tai tallennukseen. Kurssin painopiste on laulun kirjoitus, instrumentti / laulu ja kokonaisuus.

Sisältöä, Tavoite ja Kurssin rakenne

Luova suosittu muusikko: lauluntekijä, esiintyjä ja bändimuusikko

Bachelor-kurssi Berliinissä hdpk: n suosittu musiikki valmistaa lahjakkaita nuoria muusikoita ammattimaisesti musiikin tekemiseen konsertteihin ja tuotantoihin opettamalla performanssitaitojen / laulujen kirjoittamistaitoja sekä ymmärrystä äänitekniikasta sekä organisatorisesta ja kasvatuksellisesta osaamisesta.... [-]

Saksa Berlin
Request Info
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

hdpk Festival 2017

Moving - Refugees Welcome (Songs for Refugees by hdpk)

B.A. Creative Industries Management at hdpk - Make it a career