Lue virallinen kuvaus

meidän yliopisto on ohi 900 opiskelijaa sisään 12 kandidaatin ja maisterin ohjelmat ainoa yksityinen, virallisesti tunnustettu ja institutionaalisesti akkreditoitu Science Academy Thüringenissä.

Kaikki kurssit ovat kehittäneet suuri mielissä ja vahvoja kumppaneita terveydenhuollon alalla ja siten näkyvyyttä yliopiston. Joustavassa Tutkimuksessa malleissa asiantuntijat kasvaville markkinoille muodostua terveydelle.

Tässä on College of valmennuksessa, käytännöllinen luentoja ja osaamisen suuntautunut opetusta ja oppimista. Master NEUROREHABILITATION ja koulutuksen integroitu tutkimus malli kandidaatin ohjelmien fysioterapia ja puheterapia ovat ainutlaatuisia Saksassa.

Gera

tarkoittaa opiskelee kanssamme

  • Opintoryhmää ja läheisessä kosketuksessa professoreita
  • Aina yksi kontakti
  • Lyhyet etäisyydet ja moderni varustettu yliopiston rakennus
  • käytännön luennot
  • tutkia Joustava ja hauskaa tutkimusten
  • Hyötyy SRH verkkoon

Todistettu laatu tutkimus

Tutkimuksemme sekä yliopiston itse, asetetaan tiukat laadun valvonnan neutraali asiantuntijoiden akkreditoinnin viraston terveyden alalla ja sosiaali- (AHPGS) ja tiedeneuvosto. Tämä korostaa korkeat vaatimukset, joilla varmistetaan opiskelijoille SRH University of Health Gera parasta mahdollista laatua tutkimuksissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Kurssi kouluttamista ja lapsuudessa annetaan voit tukea lapsia niiden kehitystä ja tukea niiden koulutusta. He oppivat tukemaan lasten kehitystä riskejä, vammaiset, oppim ... [+]

Kurssi kouluttamista ja lapsuudessa annetaan voit tukea lapsia niiden kehitystä ja tukea niiden koulutusta. He oppivat tukemaan lasten kehitystä riskejä, vammaiset, oppimisvaikeuksia tai käytöshäiriöitä ja seurata heitä vanhempiensa kanssa.

Sisältö, tavoitteet ja tutkimuksen lopussa

Painopiste ohjelmamme on nimenomaan dynamiikkaan ja lapsen kehitykselle kuin lapsen, lapsi ja lapsuuden. Muodostuminen ja kehittämistukea lasten ja työn perheineen edustaa keskeinen perusta koulutusohjelman.

Erikoistunut painopiste on nimenomaisesti huomioon vammoihin, kehitysvammaisten ja viivästyksiä ja käyttäytymiseen liittyviä ongelmia. Yhdistetty nämä prioriteetit monipuolista konsepteja, jotka tukevat lasten ja heidän perheidensä tehokkaasti.... [-]

Saksa Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf  + 3 More
Lokakuu 2019
Saksan kieli
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi