Touro College Berlin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Touro Collegesta

Touro College perustettiin New Yorkissa vuonna 1970 Dr. Bernard Lander Liberal Arts -yliopistoksi. 1970-luvulta lähtien yliopiston laajentaminen on saavuttanut Kalifornian, Nevadan, Israelin, Venäjän ja Saksan.

Vuonna 2001 tohtori Lander pyysi Sara Nachaman työskentelemään yhdessä ja perusti Berliinissä sijaitsevan Touro Collegen. Päätös valita Saksan pääoma uudeksi kampukseksi Touro Collegelle perustui korkeakoulun syvälliseen juutalaiseen historiaan ja Berliinissä asuvien yhteisöjen yhdentymiseen. Syksyn 2003 seminaarissa Touro Berlin avasi luokkaan 18 opiskelijaa, jotka opiskelivat kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatin tutkinnon, joka lopulta tuli kauppatieteiden kandidaatin tutkinto.

Vuonna 2005 tri Lander oli innoittamana vierailulla Holokaustin muistoon Berliinissä ja halusi perustaa Holocaust-instituutin Touroon. Lander-instituutti kommunikointiin ja toleranssiin perustettiin vuonna 2006 Touro College Berlinin kampuksella. Syksyn lukukaudella 2007 osasto oli tyytyväinen opetushenkilöstään Masters in Holocaust Communication -ohjelmaan. MBA-ohjelma otettiin käyttöön vasta vuonna 2010 ja psykologian kandidaatin tutkinto perustettiin vuonna 2013.

Touro College Berliinissä pyritään kurottumaan Yhdysvaltain ja Saksan akateemisten järjestelmien välinen kuilu ja luomaan monikulttuurinen ympäristö, joka edistää oppimista.

Mission Statement

Touro College on itsenäinen instituutti, jonka tehtävänä on lähettää ja ylläpitää juutalaista perintöä sekä palvella yleistä yhteisöä noudattaen sitoutumistaan ​​älylliseen tutkimukseen, tiedon siirtämiseen, yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen ja yhteiskunnan palveluihin.

Touro College Berlin tarjoaa perustutkintoa ja jatko-ohjelmaa liiketoiminnan johtamisessa, psykologiassa ja holokaustitutkimuksissa. Nämä ohjelmat palvelevat Touro-yhteisön ja suuremman yhteiskunnan eri osia, etenkin niitä, jotka ovat aiemmin olleet huonosti. Touro Berlin on korkeakoulu, jossa opiskelijat ovat valmiita ammatilliseen maailmaan ja heille annetaan rohkeutta ja työkaluja, joita tarvitaan menestyksekkään uran aloittamiseen.

Pyrimme tarjoamaan ainutlaatuisen tilaisuuden kansainväliselle koulutukselle kokonaan Englannin kielellä viehättävässä Berliinin kampuksissamme. Tourossa lähetystyömme ja visioamme ohjaavat kansainväliset, amerikkalaiset ja juutalaiset arvot. Me omaksumme opiskelijoita ympäri maailmaa ja pyrimme tarjoamaan laadukasta oppimista.

Historia - Campus "Am Rupenhorn"

Kampus sijaitsee Berliinin viehättävässä Charlottenburgin kaupunginosassa. Touro College Berlin perustettiin vuonna 2003 historiallisessa Bauhaus-huvilassa, jossa on syvällinen historia. Kampuksemme koti kuului alun perin Lindemannin perheelle, ja sen suunnitteli saksalainen arkkitehti Bruno Paul. Kun natsit takavarikoivat valtaa 1930-luvulla, Am Rupenhornin Lindemann-koti tuli Reichskirchministerin (Reichskirchministerin) Hanns Kerrilin virka-asunto. Kun sota päättyi vuonna 1945, talo luovutettiin Allied Forcesille ja sitä käytettiin Britannian sotilaskoulutuksen oppimiskeskuksena sodan jälkeisinä vuosina. Lopulta se luovutettiin Berliinin hallitukselle ja sitä käytettiin pedagogisena ja kasvatuksellisena keskuksena 1950-luvulla. Kampus hankittiin Touro Collegessa vuonna 2003, jossa oli vain 18 opiskelijaa ensimmäisessä Bachelors in Business -ohjelmassa.

Sijainnit

Berliini

Osoite
Am Rupenhorn 5
Berliini, Berliini, Saksa