Lue virallinen kuvaus

The University of Aschaffenburg

Yliopisto Aschaffenburg on ominaista talouden liittyviä, enimmäkseen poikkitieteellistä ja innovatiivista kursseja. Tutkimuksessa kentät talouden ja lain ja insinööritieteiden yliopistossa tarjoaa tällä hetkellä kymmenen kandidaatin ja viisi peräkkäistä master koulutusohjelmien, joista yksi on suunniteltu berufsbelgeitend päälle.

Tiivis yhteistyö monien yritysten ja kumppanuuksia ulkomaisten yliopistojen kanssa takaa opiskelijoiden että he saavat käytännön tietoa, joka on välttämätöntä onnistuneen työstä yhä maailmanlaajuinen työpaikalla.

Laatu akateemista koulutusta Akatemiassa korostuu akkreditoitu koulutusohjelmien ja kärkisijoilla asianomaisten yliopistojen rankingissa. Nykyinen osaaminen yhdistettynä avaimen taitoja voi olla valmistuneet yliopistosta Aschaffenburg tulla hankki ammattilaisia ​​ja avainhenkilöt.

malli

Yliopisto Aschaffenburg on ammattikorkeakoulun. Johto ja yliopiston jäsenet - professori (inn) s, työntekijä (t) ja opiskelijat - perustuvat seuraavat arvot ja tavoitteet:

Opiskelija keskellä

Laitoimme opiskelijoiden painopiste toimia ja pitävät sitä meidän tehtävänä, jotta ne voivat tulla sisään menestyksekkään uran.

erinomainen opetus

Siellä on toteutettu tutkimus palvelutarjonta, joka on suunnattu vaatimuksiin työmarkkinoiden ja tulevaisuuden yhteiskunnallisiin haasteisiin. Sille on ominaista:

palvelu Suunta käytännöllinen Motivaatio opettajien Kansainvälisyys

Tutkimus ja kehitys asiantuntemusta

Yliopisto toimii harjoitus- ja soveltava tutkimus. Yhteistyökumppaneinaan yritykset ja laitokset johtavat johdonmukaisen tiedon siirtoa yliopistojen ja teollisuuden.

Tasa-arvo ja perhe ystävällisyys

Edistämme tasa-arvoa naisten ja miesten sekä luoda lapsi- ja perheystävällinen tutkimus ja työoloja.

Luottamuksellinen yhteistyö ja avoin vuoropuhelu

Noudattamaan hyvän rinnakkaiselon ja kunnioittavaa kohtelua noudatetaan. Päätöksentekoprosessit ovat avoimia, jonka argumentteja ja etuja, jotka johtavat päätöksiin, jotka on asetettu avoin viestintä kaikkien osapuolten.

Astetta kandidaatin ja maisterin

University of Aschaffenburg tarjoaa vain kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia. Kaikki perustutkintoa ohjelmat ovat ammattipätevyys ja on tavanomaisena 7 lukukautta. Täällä lukukausi on sitova suoritetaan työharjoittelu yrityksessä. Kun 7 lukukautta, kandidaatti, Bachelor of Law tai AMK myönnetään riippuen kurssin. Riippuen soveltuvuutta ja edun maisterin tutkinnon voi muussa 3 lukukautta.

Edut alempaan ja ylempään järjestelmään

Kaksivaiheisessa järjestelmä tarjoaa seuraavat edut:

Bachelor pystyy Ammatti

Kandidaatin ohjelma johtaa tavallisesti vähintään 7 lukukautta ensimmäiseen ammatillinen korkeakoulututkinto. Tutkimus tavoitteena on hankkia perustiedot ja -taidot nopeamman uran ja kohdennettuja työllistettävyyttä. Kandidaatin tutkinnot voivat olla soveltava tutkimus täydentää maisterin tutkinnon tai.

Master syventää akateemista koulutusta

Maisteriohjelma johtaa normaaliin kolmeksi lukukautta tutkimus- tai sovelletaan toisen asteen. Tämä edellyttää loppuun ensimmäisen korkeakoulututkinto. Pätevyysvaatimukset yksityiskohtaisesti määräytyvät yliopiston. Tutkimus on suunnattu laajentaa, erikoistuminen tai laajentamista -ja viime tutkimuksissa tarvittaessa ammattikäytännöissä - hankittujen tietojen ja taitojen. Maistereita at ammattikorkeakoulujen tarjota pääsy korkea virkamieskunnan, kun ohjelma on akkreditoitu. Maistereita oikeuttavat periaatteessa tohtoriopintoihin yliopistossa. Ammatillinen Master-ohjelmat suunnattu mahdollisille asiakkaille työelämä on ensimmäisen asteen ( "elinikäinen oppiminen").

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Kandidaatin ohjelma Business Administration tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen työhön ja kehitykseen hämmästyttävän eri aloja ja toimintoja. Tavoitteena Tämän ohjelman ... [+]

Kandidaatin ohjelma Business Administration tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen työhön ja kehitykseen hämmästyttävän eri aloja ja toimintoja. Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on kouluttaa hallinnon asiantuntijat, jotka pystyvät käyttämään erikoistuneita menettelyjä, tieteellisesti kehittyneet ajan kaikkien talouden ja hallinnollisia tehtäviä, käytännön ongelmien ratkaisemiseksi. Tutkinnon ohjelman voivat hallinnan tueksi eri aloilla liiketalouden ja ottamaan johdon tehtävät itse.

Monet valmistuneet tulla maailman yksityiset yritykset, jossa he voivat osallistua aktiivisesti konsultointi toimintojen (esimerkiksi KHT, veroneuvojien, yrityskonsultit ja mainonnan konsultit) ja myös vanhempi työntekijät teollisuudessa ja kaupan yrityksistä. Meidän opiskelijat ovat myös kysyntää pankki- ja luoton hallinta aloilla. Erityisesti on kysyntää pätevän hallinnon asiantuntijat julkishallinnossa (esim liittovaltion viranomaisia, alueellisia hallintoelimiä ja sosiaaliturva osastot). ... [-]

Saksa Aschaffenburg Munich
Lokakuu 2019
Saksan kieli
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Elektroninen ja tietotekniikan vaikuttaa lähes kaikilla jokapäiväisen elämän. Ilman sitä, ei vain luonnollista tietokoneiden, televisioiden, tabletteina tai älypuhelimia ... [+]

Elektroninen ja tietotekniikan vaikuttaa lähes kaikilla jokapäiväisen elämän. Ilman sitä, ei vain luonnollista tietokoneiden, televisioiden, tabletteina tai älypuhelimia olisi mahdotonta. Ne voivat löytyä myös yhä monimutkaisempia ajoneuvojen uudelleen, soittaa aikana liikkumiskyky kiskoilla vedessä ja ilmassa yhä kasvava merkitys ja on välttämätön teollista tuotantoa pääoman ja kulutustavaroiden kaikenlaista. Tutkimuksessa sähkötekniikan ja tietotekniikan tarjoaa tietoja, taitoja ja osaamista tehdä ja ymmärtää sähköisiä järjestelmiä ja tarjoaa sinulle parhaat mahdollisuudet työmarkkinoilla.

perustiedot Tutkinto: Insinööri Seuraava Arviointi: Master of Engineering Laajuus: 210 op 7 lukukautta, joista kuusi lukukautta ja käytännön lukukausi Opintojen aloittaminen: Vuosittain lokakuu Hakuaika 2 toukokuu 15 päivään kunkin vuoden heinäkuussa Sähköinen ja tietotekniikan yliopiston Aschaffenburgin Hankkia tietoa ja keskeiset pätevyys ammattiin tärkeimmillä teknologian aloilla huomenna Asiantuntemusta aloilla elektroniikan ja tietotekniikan, sekä yksittäisiä erikoistuminen Education Faculty Research Vahva mahdollistaa käytännön työtä kärjessä teknologian ultramodern laboratorioissa Houkutteleva alueen yrityksille erinomaiset mahdollisuudet työharjoittelu Kansainvälinen suuntautuminen: Kaksoistutkinto kanssa Suomen kumppanin yliopistojen mahdollista Erityiset taitoja yliopiston Master sähkö- ja tietotekniikan Säännöllinen kärkisijat virallisissa Vertaa miten CHE sijoitusta TIME Tutkimus yhdistettynä käytäntöön (college-dual) mahdollinen Tutkimuksen tavoite ja oppimistulokset ... [-]
Saksa Munich Aschaffenburg
Request Info
Saksan kieli
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Hochschule Aschaffenburg - Infofilm