University of Applied Sciences Europe

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän erikoisuutemme

University of Applied Sciences Europe (UE) junat liikkuvat liike-elämän, urheilun ja median aloilla

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgMeidän koulutusohjelmamme

UE: ssä tarjoamme kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia, joita voit opiskella osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Kaikkia ohjelmia sovelletaan kahteen keskeiseen periaatteeseen: käytännön oppimiseen ja kansainväliseen ajatteluun. Opi käytännössä Tunnettujen tiedemiesten lisäksi monista tunnetuista eri alojen henkilöistä opettaa UE: ssä. Yhteys talouteen on lähellä ja vaihto on elossa. Yksi tavoite on sisällyttää tutkimukseen mahdollisimman monta työn vaatimuksia. Vilkas vaihto tarjoaa myös mahdollisuuden katsoa onnistuneiden harjoittajien ja persoonallisuuksien olkapäitä. Jotta voit kouluttaa sinua tiiviisti talouden vaatimuksiin, kaikki BiTS: n opinto-ohjelmat ovat käytännössä suunnattuja. Eri pakolliset harjoittelupaikat antavat sinulle enemmän kuin vain teoriaa. Lukuisat opiskelija-aloitteet tarjoavat myös mahdollisuuden kehittyä edelleen kiinnostavalla alueella opiskelun lisäksi. Joten voit saada jo tutkimuksen aikana ensimmäiset olennaiset kokemukset myöhempää työelämääsi varten.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgSijaintimme

Berliini, Hampuri ja Iserlohn - kolmen paikan luonne ei voinut olla erilaisempi. Opiskelijat voivat valita amerikkalaisen mallin mukaan pääkaupungin tunnelman, pohjois-saksalaisen satama-metropolin ja luontokeskuksen lähellä sijaitsevan kampuskoulun. Koska päätös opiskella ja yliopisto on aina päätöspaikka. Monille näkökulma "Mitä haluan tulla?" Liittyy läheisesti kysymykseen "Mistä haluan olla?". UE: n sijainnit vastaavat monenlaisia toiveita: Berliinin kampus sijaitsee metropolin sydämessä Potsdamer Platzin välittömässä läheisyydessä. Campus Iserlohnia ympäröivät vehreys ja erilaiset virkistysmahdollisuudet aivan Seilerseen. Campus Hamburg sijaitsee Altonan alueella sataman ja Elben välittömässä läheisyydessä.

7708_bits-berlin.jpgTavoitteet

Tärkein tavoite on menestys. Autamme sinua olemaan hyvin valmistautuneita työelämään ja seuraamaan tietäsi. Tätä taustaa vasten opetamme oppilaitamme yrittäjähenkiseksi ajattelemaan ja toimimaan nuorempana henkilöstönä. Tietämyksen ja osaamisen siirto Nykyään se on taitojen yhdistelmä, jonka avulla voit tehdä menestyksekkään uran: Sisällön osaaminen ja sosiaaliset taidot, johtamisosaaminen ja turvallinen läsnäolo kansainvälisellä näyttämöllä ovat perusta uran johtajana yksityisellä sektorilla. Kaikilla talouden aloilla haetaan nykyisin yrittäjähenkisiä nuoria johtajia, jotka ovat teoreettisesti hyvin koulutettuja ja jo opiskelunsa aikana saaneet asiaan liittyvää käytännön kokemusta Saksassa ja ulkomailla. Teemme sinulle sopivat näihin vaatimuksiin. Tulokset ovat ylpeitä tuloksista: Valmistuneemme löytävät tiensä työelämään hyvin lyhyessä ajassa.

7709_career-center__gallery.jpg

Sijainnit

Berliini

Osoite
Dessauer Str 3-5
D-10963 DE Berliini, Berliini, Saksa

Iserlohn

Osoite
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Hampuri

Osoite
Museumstraße 39
22765 Hampuri, Hampuri, Saksa