Lue virallinen kuvaus

WINGS International

AMMATTIOPINNOT

Kiitos kiinnostunut osa-aikaisesti opintojen ja täydennyskoulutuksen ohjelmat Wismarin ammattikorkeakoulun (Saksa). Wismar University on kehittynyt ja innovatiivista koulutusta ja tutkimuslaitos yli 100-vuotta akateemista huippuosaamista. Se on kansainvälinen yliopisto, joka on käytännössä ja yritysten tarpeista yli 8500 opiskelijoiden sekä kampuksella ja kautta verkossa tai osa-aikaisesti.

WINGS - Wismar International Graduation Services Yhtiö perustettiin vuonna 2004 - tarjoaa extra-ammatillisia verkossa ja osa aika-ohjelmia sekä sertifioitu jatkokoulutusta työskentelevät ammattilaiset. Sen aihe alueita ovat liiketoiminta, tekniikka ja muotoilu valtion ammattiopisto todistus. Noin 4500 osa aikaiset opiskelijat ja 650 jatkokoulutukseen osallistujat kymmenellä paikkakunnalla ympäri maata sekä Berliinin ja Münchenin, WINGS on yksi johtavista valtion etäopetuspalvelut tarjoajia Saksassa. Wings on nyt myös tarjolla kansainvälisiä osa aikaa opintoja ammattilaista tutkimuskeskukset Kapkaupungissa, Bangkokissa, Singaporessa ja Surabaya.

Johtuen useita kontakteja Euroopassa, Baltiassa, Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa ja erityisesti Kaakkois-Aasian, erilaisia ​​kulttuurien ominaisuuksia voidaan leimallisesti selville tutkimuksissamme ja opetusmenetelmiä. Tällä hetkellä opiskelijat eri puolilta maailmaa osallistuvat meidän osa-aikaisesti opintojen ammattilaisille.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Saksan kieli
Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.