hwtk University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Business, Technology and Culture on yksityinen, valtion hyväksymässä ja akkreditoitu Science yliopistollisessa Berliinissä ja toisessa tutkimuksessa Baden-Baden. Perustamisen jälkeen vuonna 2011, tutkimuksessa toimi 1. lisättiin lokakuussa 2012 mennessä. Koska tytäryhtiö F + U Group, HTWK on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus kuuluisan saksalaisen koulutuksen Konzernes etuja.

tutkimus

HTWK näkee tutkimusintressit soveltavaa ja tietenkin liittyvää tutkimusta aloilla liiketoiminnan, teknologian ja kulttuurin opintoja. Tavoitteena Tutkimuksen tarkoituksena on tuottaa uutta tietoa ja niiden sijaintiin tarjottujen koulutusohjelmien ja siirtymistä uusiin tutkimuksen lähestymistapoja käyttöön opiskelijoille.

Julkaisut

Vuonna HTWK keskusteluasiakirjan sarjan tuloksia käynnissä olevaan tutkimukseen yliopiston jäsenten HTWK otetaan käyttöön vuodesta 2015. HTWK Keskustelualoitteet voi myös näkyä artikkeleita ammattilehdissä, kuten maksujen antologioissa tai monografioita. Ne on suunnattu tutkijoille / tutkijoita ja opiskelijoita, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti kiinnostuneita talouden, yhteiskunnan, politiikan ja kulttuurin ja niiden tarkoituksena on kannustaa ihmisiä sytyttää ammatillista keskustelua ja jatka.

Sijainnit

Berliini

Osoite
hwtk Berlin
Bernburger Straße 24/25

10963 Berliini, Berliini, Saksa

Baden-Baden

Osoite
hwtk Baden-Baden
Jägerweg 8

76532 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin