Lue virallinen kuvaus

Opiskelu, jolla on tulevaisuus - klo NTA Isny!

Erinomainen kontakteja kumppaniyritysten teollisuuden, henkilökohtaista huomiota erittäin päteviä tiedekunnan, käytännön oppimisen pienryhmissä, lyhyitä opintojaksoja, Saksassa ainutlaatuinen kursseja ja suuri Freizeitgangebot perheympäristössä - opiskelevat Fachhochschule NTA Isny ​​tarjoaa monia etuja.

Tällä NTA Isny ​​jos olet onnistunut avaamaan kandidaatin (LuK), The Tekninen korkeakoulu tai lukion on saatu päätökseen. Muut pääsyvaatimukset ei ole. Täällä voit aloittaa heti kanssa tutkimuksen vuotuinen lukukauden alku talvella lukukauden!

Valmistuessa kandidaatin (LuK) avautuu sinulle mahdollisuuden yhtä onnistunut alku STEM alueen jossakin 123000 pisteitä tai jatko-opintoja Saksassa tai ulkomailla kestää.

Yleistä kurssit

Tutustu vaihtoehtoja ja saada tietoa nyt meidän akkreditoitu kursseja BSc:

kemia

Kandidaatin kemian, erikoistunut Yleinen kemia tai Food Chemistry and Environmental Analysis klo nta Isny ​​avasit laaja toiminta-alalla.

Pharmaceutical Chemistry

Koulutusohjelmassa varten kandidaatin kemian nta Isny ​​optimaalisesti räätälöity lääketeollisuuden.

Physics Engineering

Applied ja teknillisen fysiikan, Engineering, elektroniikka, optiikka, kemia, tietojenkäsittelytiede ja paljon muuta. kaikki liittyy opiskelee BSc fysiikan.

tietojenkäsittelyoppi

Kandidaatin tietotekniikkaa nta Isny ​​tarjoaa erinomaisen peruskoulutus seuraa erikoistumista.

Uravalinta on helppoa!

NTA Isny ​​auttaa pitämään oikealla tiellä tulevaa uraa! Koska kampuksella NTA tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää vahvuuksia ja valitset matching sinulle ammattilainen alalla Luonnontieteiden ja tietotekniikkaa - joko maistaja työharjoittelua tai valmistelevat lukukauden.

Täällä voit kokeeseen työharjoittelun tai valmistelevat lukukauden tietosi luonnontieteiden matematiikan, kemian, fysiikan ja tietojenkäsittelytieteen syventää ja laajentaa siten helposti selvittää missä vahvuudet. Tämä auttaa sinua valitsemaan uran - olipa opistoasteen koulutusta tai college jossain määrin!

Osana maistaja työharjoittelu, tarjoamme myös kursseja viikolla BOGY.

Paras sijoitus on oma tulevaisuudessa!

NTA Isny ​​tarjoaa monia etuja tutkimuksessa - henkilökohtaisesta valvonnan ohjaajamme käytännön oppitunteja tehokkaaseen oppimisen pienryhmissä. Tämä näkyy paitsi onnistuneesti päätökseen meidän opiskelijoiden, mutta myös se, että opiskelijat nta Isny ​​on yksi lyhin opintojaksojen Saksa! Opiskelu yksityisellä, valtion tunnustettu Fachhochschulen nta Isny ​​on siis kestävä Invest in tulevaa.

Ohjelmien opetuskielet:
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

nta Isny

Haluatko mennä asioita täsmälleen pohjaan ja tuoda läpimurtoteknologioita, kuten nanoteknologiaan ja lasertekniikan tai viimeistään anturitekniikoita matkan varrella? Hal ... [+]

Fysiikan Engineering kandidaatin (LuK)

Haluatko mennä asioita täsmälleen pohjaan ja tuoda läpimurtoteknologioita, kuten nanoteknologiaan ja lasertekniikan tai viimeistään anturitekniikoita matkan varrella? Haluat huipulle, mikä on teknisesti mahdollista saavuttaa?

Sitten valita nyt akkreditoitu tutkinto fysiikan-engineering: Koska joka yhdistää sovellettu ja teknillisen fysiikan kanssa sähkötekniikka, elektroniikka, optiikka, kemia, tietojenkäsittelytiede ja tekninen hallinto. Ja se mitä avattu suuri näkymiä hienomekaniikan, optisten, elektronisten, lääketieteelliset tai tietojenkäsittely teollisuuden!

Valtuutettu kandidaatti 7 lukukautta ja se on jaettu kolmeen osaan:... [-]

Saksa Isny im Allgäu
October 2019
Full-time
7 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
nta Isny

Kemiallisia yhdisteitä tuotetaan ja niiden ominaisuuksia tutkia uusia synteettisiä reittejä kehittää, parantaa koostumukset aineiden ja monien muiden aineiden kanssa - ka ... [+]

Kemian kandidaatin (LuK)

Tutkimukset Kemia painottaen Yleinen kemia tai Food Chemistry and Environmental Analysis

valmistus kemiallisia yhdisteitä ja tutkia niiden ominaisuuksia, kehittää uusia synteettisiä reittejä, koostumukset materiaalien ja monet muut aineet parantamiseksi - kandidaatin tutkinto kemian, voit laboratorioissa ja tuotanto kemiallisten ja lääketeollisuuden, elintarvike- ja juomateollisuudessa, laadunvarmistuksen ja valvonta yritysten työskentelee julkisen tutkimuksen ja testauksen laitokset, valvontaviranomaiset ympäristönsuojelun ja monilla muilla aloilla. Tutkittaessa kemia sinun muodosti monitaituri tieteen ja hyötyvät käytännön lähestymistapa nta Isny: Koska täällä voit käytännössä tehdä jopa kaikki kokeet ja oppia niin tietää kaikki laitteet, joiden kanssa myöhemmin yhtiössä työssä käynnissä. ... [-]

Saksa Isny im Allgäu
October 2019
Full-time
7 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
nta Isny

Sinä liikkua tietää virtuaalimaailmoja ja haluamme sitä, mitä sen takana on? Unelmiesi on kehittää robotti tai tietokantajärjestelmät, ohjelmistokehityksen ja Internet-te ... [+]

Jossa tietojenkäsittelytieteen kandidaatin (LuK)

Sinä liikkua tietää virtuaalimaailmoja ja haluamme sitä, mitä sen takana on? Unelmiesi on kehittää robotti tai tietokantajärjestelmät, ohjelmistokehityksen ja Internet-teknologian jatkaa etukäteen? Haluat katsoa kulissien taakse ja oppii tietotekniikan? Sitten olet tullut NTA Isny ​​im tietotekniikan kanssa kandidaatin oikeassa!

Virtuaalimaailmaamme kasvaa jatkuvasti ja on valtava kysyntä koulutettujen työntekijöiden korkean teknologian alue, edelleen arkistointi osaamiseen ja intohimo niiden kehittämiseen. Siksi tietotekniikan tutkijoita ovat IT-alan ja sen jälkeen haluttua asiantuntijoita.

Valtuutettu kandidaatti 7 lukukautta ja se on jaettu kolmeen osaan:... [-]

Saksa Isny im Allgäu
October 2019
Full-time
7 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie