Raffles Design Institute Riyadh

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Raffles Riyadh

"Globaalissa korkealaatuisessa koulutuksessa sinun ei tarvitse jättää perhettäsi"

Raffles on korkealaatuinen yksityisen koulutuksen järjestäjä, joka on kansainvälisesti tunnustettu olevan Aasian ja Tyynenmeren alueen ensimmäisen asteen erikoistumisalan ja ylioppilastutkinnon koulu vuodesta 1990 ja yksi maailman 50 parasta suunniteltavasta koulusta yli 20 000 tutkinnon suorittaneiden ja nykyisten hakijoiden kanssa. Nykyään Raffles-verkosto ulottuu 30 korkeakouluun 29 kaupunkia 12 eri maassa Aasiassa, Aasiassa ja Australiassa

Ylpeänä tämä maailmanlaajuinen koulutuskokemus tuodaan Lähi-itään Rijadista vuonna 2013 jännittävän yhteisyrityksen kautta Raffles International Corporationin ja yhden Saudi-Arabian johtavista ja monipuolisista yrityksistä.

Raffles International Education Corporationin asiantuntijana Riyadhissa hakijat voivat hyötyä sen voitoista pysyä lähellä läheisiäan.

Nyt Riyadh "DESIGNERS TO BE" on mahdollisuus löytää, muokata, saavuttaa, siirtää ja soveltaa tietoa tulla paras design luoja jossakin seuraavista suurimmista tarjoamamme:

Muotimainonta, Korujen suunnittelu, Visuaalisen viestinnän suunnittelu, Muotimarkkinointi

Rafflesissa olemme sitoutuneet edistämään muotoilua teollisuutena ja muotoilijana luovina taiteilijoina, jotka etsivät intohimonsa ja ylistävät huippuosaamista ja lupaavat Riyadh-yhteisölle uuden lahjakkuustuotannon aallon, joka edesauttaa suunnittelukulttuurin yleistä hienosäätöä. "Saudi Design Hub".

Kun tarkoituksena on johtaa johtajia ammateissaan ja yhteiskunnassa, Raffles KSA: n tehtävänä ja tiimissä työskentelee tiukasti korostamalla vaikutusvaltansa roolia tarjoamalla naispuolisille hakijoille vaaditut tiedot ja taidot yrittäjiksi ja ammattimaisiksi toimijoiksi Design-maailmassa paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Kokopäiväinen opiskelu ja sisustetut kansainväliset moduulit sekä inspiroiva ja horisontti laajentuva ympäristö heijastavat saavutettuja tuloksia monipuolisen opiskelijan saavuttamisessa ainutlaatuisella altistuksella maailmanlaajuiselle liikkeelle ja kulttuurille.

Global Recognition

Raffles Design Institutein opiskelu antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun pätevyyden. Korkeakoulututkinto tai tutkintotodistus toimitetaan yhdessä Raffles College of Higher Educationin (RCHE) kanssa, Singaporessa ja sen myöntämällä. RCHE on rekisteröity ja hyväksynyt CPE ja EDU TRUST Singapore.

Kuten tiedetään, Singaporen koulutusstandardeja pidetään maailman korkeimpia. Edistyneessä tutkintotodistuksessasi voit myös jatkaa opintojasi ja saada kandidaatin tutkinnon opiskelemalla vain neljällä ehdolla yhdellä Raffles Internationalin yritysmaailmasta, kuten Singaporesta, Australiasta, Malesiasta, Sveitsistä tai Intiasta.

Akkreditointi

Raffles KSA tarjoaa SAUDI ARABIA: n ja Lähi-idän korkeimpia akkreditoituja suunnittelustodistuksia. Kehittyneet tutkintotodistuksemme toimitetaan yhteistyössä Raffles College of Higher Educationin (RCHE) kanssa Singaporen kanssa ja sen myöntää.

Raffles College of Higher Education (RCHE) on rekisteröity CPE: n (Private Education Council) Singaporeen ja sen on hyväksynyt EDU TRUST Singapore.

Visio, tehtävä, filosofia

Raffles Design Institutein opiskelu tarjoaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun kelpoisuuden. Tutkinto toimitetaan yhdessä Raffles College of Higher Educationin (RCHE) Singaporen kanssa, jonka CPE ja EDU TRUST rekisteröivät ja sertifioivat. Raffles Riyadhin kahdeksan ehdon opiskeleminen korkeakoulututkinnossa ja kaksi termiä Top Up-tutkinto Raffles Colleges -ohjelmassa antaa sinun saavuttaa kandidaatin tutkinnon suunnittelussa.

Singaporen koulutusstandardeja pidetään maailman korkeimpia. Korkeakoulututkinnon ja kandidaatin tutkinnon ansiosta voit jatkaa koulutustasi ja saada maisterintutkinnon tutkinto opiskelemalla vain kaksi uutta termiä Raffles Collegessa Singaporessa, Chesterin yliopistossa Isossa-Britanniassa, Singaporessa, Malesiassa, Intiassa tai Thaimaassa.

Sijainnit

Riad

Osoite
Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road
11454 Riad, Riadin maakunta, Saudi-Arabia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: